29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Není tady
Zlaty,kažýdá školka má vypsaný datum zápisu,bývají i dny otevřených dveří,není celorepublikové datum,ale bývá to touto dobou březen-duben.
Není tady
Musí to být vyvěšený na školkách tak min měsíc dopředu - info o zápisu, tady prej taky nic nemusíte nosit, ale osobko to nevím, donesli jsme jen přihlášku a k zápisu jsme nemuseli
Není tady
Prosím o radu, nebo tip
Máme zápisy teď ve čtvrtek a v pátek, chci obejít víc školek. Ale nevím - co myslíte, je důležité, jestli přijdete hned ráno nebo třeba k večeru? nebo třeba až v pátek?
Není tady
Gabi-u nas je to myslim tak,ze si nejdriv musim vyzvednout prihlasku a pak az pujdem k zapisu.Zapisy jsou tu az na zacatku dubna a od stredy se daji vyzvednout prihlasky..
Není tady
U nás byl nejdřív den otevřených dveří, tam se dalo pohrát i v herně, zeptat na otázky.
Pak byl termín na vyzvednutí přihlášky - zápis, paní ředitelka nás zapsala do seznamu a dala přihlášku. Museli jsme mít rodný list a občanku. Přihlášku (pozor na potvrzení od doktora) jsme měli odevzdat do 14 dní.
Na pořadí snad nezáleží, v Praze záleží na místě bydlíště a nově u nás třeba i na části Prahy 8. Pak samozřejmě mají přednost samoživitelky, starší dítka, pak zaměstnané. Lze zkusit taky v září telefonovat a ptát se, občas někdo nenastoupí, uvolní se místo.
Není tady
jj,bensi.praha je v tom desna..my bydlime v podstate na proseku,ale katastralne jsou letnany skolka naproti Prosek a pry mame nejspis smulu,navic jsem tehotna...takze asi budu mit Kubika doma
Není tady
Tak tady se na přihlášky předem asi nehraje, na oznámení na městě i na tom plakátu na školkách je jen datum zápisů a že se s sebou má vzít občanka a rodný list prcka. Tak snad jsem nic neprošvihla.
Není tady
Gabi - já si jdu pro přihlášku do školky až zítra. A to je Marky přihlášená a přijatá už od minulého roku. Ale přihlášku mi daj až ted (koncem března nastupuje).Takže asi u každýho jinak.
Asi je to jedno,kdy tam půjdeš, budou to brát podle kritéria - upřednostnuju předškoláky, pak zaměstnané maminy.
Není tady
Záleží na školce - my museli mít prvně přihlášku a při zápisu jí už odevzdat a to i potvrzenou od doktora. a u nás mají informace jednak na webu a jednak na dveřích každé školky. Taky jsem musela mít potvrzení o zaměstnání nebo o tom, že pobírám rodičák, občanku a rodný list dítěte.
Není tady
Duší, já vím, že moc šancí nemám. Tady maj desatero, podle kterého umisťují. Ale právě jsem zaslechla i od jiných mamin, že jim odpoledne řekly, že už maj plno. Takže je to nějaký celý pošahaný... No uvidíme, za zkoušku nic nedám.
Není tady
tak u nas je zapis pristi tyden, je potreba rodny list a potvrzeni od zamestnavatele. to mi rekla reditelka. Co se tyka terminu, kazda skolka ma jine terminy(lde obvodu mam dojem), takze s eobratit primo na skolku.
Není tady
Gabi, my to pujdeme zkusit do Prahy,ale take tomu moc neverim.
Není tady
Gabrielle napsal(a):
Prosím o radu, nebo tip
![]()
Máme zápisy teď ve čtvrtek a v pátek, chci obejít víc školek. Ale nevím - co myslíte, je důležité, jestli přijdete hned ráno nebo třeba k večeru? nebo třeba až v pátek?
Gabi já mám tchýni ve školece(učitelka) a nemáme šanci se tam stejně dostat, u nás je to tak že se nejprve vezmou předškolní děti, pak jejich sourozenci a když zbyde místo tak pak se tam možná dostanem, ale vzhledem k tomu, že jsme Lednový tak by tam půl roku bylo hluchý místo, které si sice můžu platit,ale oni nemají jak to dítě vykáza takže velkej problém..my z toho snad hrábne.
Upravil(a) Fool-pick (3. 3. 2010 10:07)
Není tady
Tak ja pridam,aby jste meli predstavu, v Jesenici se berou do skolky na prvnim miste deti zastupitelu a vsech,co jsem obecne prospesni,potom deti predskolni, s tim souhlasim a az potom svobodne matky a pracujici matky,aby Jesenice opet nemela neco,co se mi tedy vubec,ale vubec nelibi.
Není tady
jj asi jen ale ti co jsou nahoře...jak říkám já mám tchýni učitelku ve školce a stejně nemáme šanci dostat se tam
Není tady
Gábi, u nás je to podle kritérií, co už jste tu vyjmenvaly. Pořadí, koho vezmou. No a pak ten "zbytek" jde podle toho, jak si vystál frontu, tže čím dřív, tím líp.
A dá se jít na zápis do 2 školek? v ten samý den nebo je pak 2.kolo jako třeba u přijímaček ? Díky...musím taky zjistit detaily, ale tady je zápis až 13.5.
Není tady
ANdri-u nas to pry neni dane tim,kdy si vyzdevdnes prihlasku..ale maji seznam kriterii,kdo ma prednost...
jinak u nas se daji dat prihlasky na 2skolky..
my pujdem pro prihlasku za tyden ve stredu,tak uvidime,co mi reknou
Není tady