1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Heřmanko, nejsem prostě taková, jako ty. Můe si tomu říkat, e to nedokáu zpracovat.
S gumou se prostě nemiluju. Protoe je mi to nepříjemné.
Upravil(a) majkafa (21. 3. 2009 16:54)
majkafa napsal(a):
Heřmanko, nejsem prostě taková, jako ty. Můe si tomu říkat, e to nedokáu zpracovat.
S gumou se prostě nemiluju. Protoe je mi to nepříjemné.
v pohodě tak respektuj i ty mě... mě to nevadí, kdy je to s gumou:) a není to pro mě ok...
Není tady
ja gumu nemusim, ale jsou situace, kdy to bez ni nejde...nemuzu rict, ze bych ji primo citila, ale spis tam bude nejaky blok psychickeho razu...
a predstava, ze by chlap bral HA? no, vzhledem k jeho pameti (toho meho) bych byla zrejme tehotna raz dva...tohle si radsi hlidam sama...
Není tady
Souhlasím s Heřmankou, já ani můj partner s gumou problémy nemáme. Jediné co mi vadí, e jsem po ní torhcu po tom cítit, ale nikdy mi nepřilo na milování s kondomem něco jiného ne normálně
Kamchinko, u mě měla HA souvislost s chutí na sex, prostě kdy jsem jí vysadila po měsíci jsem najednou měla chu sama od sebe:)
A spí si myslím, e ty doktoři neumí poradit tu správnou prsknou něco co se jim zrovna hodí do krámu a nazdar...
Není tady
Barusja napsal(a):
Souhlasím s Heřmankou, já ani můj partner s gumou problémy nemáme. Jediné co mi vadí, e jsem po ní torhcu po tom cítit, ale nikdy mi nepřilo na milování s kondomem něco jiného ne normálně
Kamchinko, u mě měla HA souvislost s chutí na sex, prostě kdy jsem jí vysadila po měsíci jsem najednou měla chu sama od sebe:)
A spí si myslím, e ty doktoři neumí poradit tu správnou prsknou něco co se jim zrovna hodí do krámu a nazdar...
barusja: no ja zkousela dost prasku, protoze mi nesedly, a tyto jsou jedny z mala co mi sedi, vyhovuji.... jen nevim zda moje nechut k sexu je od prasku nebo spis psychika.
Není tady
Kamchinko, to je váně těký Já kdy začala HA brát měla jsem Mercilon a bylo to celkem v pohodě a s chutí na sex si to u nějak nepamatuju, je to u 10 let... Uvidí, co Ti řekne ta psycholoka
Není tady
Vy neznáte ovulační tester? Já ho měla na bázi mikroskopu a myslím, e je docela hodně spolehlivý... (na mě tedy nějak nefungoval, byla jsem po dlouhém působení antikoncepční injekce).
Není tady