Oznámení

1. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednoduše upéct to nejlahodnější cukroví!

1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je všechny a také tradice s nimi spojené.

#51 21. 3. 2009 16:43

majkafa
Host

Re: Nazor k diskuzi? Kdo rozhoduje o antikoncepci?

Heřmanko, nejsem prostě taková, jako ty. Můžeš si tomu říkat, že to nedokážu zpracovat.
S gumou se prostě nemiluju. Protože je mi to nepříjemné.

Upravil(a) majkafa (21. 3. 2009 16:54)

#52 21. 3. 2009 16:56

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Heřmanko, nejsem prostě taková, jako ty. Můžeš si tomu říkat, že to nedokážu zpracovat.
S gumou se prostě nemiluju. Protože je mi to nepříjemné.

v pohodě smile tak respektuj i ty mě... mě to nevadí, když je to s gumou:) a není to pro mě šok...

Není tady

#53 21. 3. 2009 17:28

HB
♥♥♥♥♥--

ja gumu nemusim, ale jsou situace, kdy to bez ni nejde...nemuzu rict, ze bych ji primo citila, ale spis tam bude nejaky blok psychickeho razu...
a predstava, ze by chlap bral HA? no, vzhledem k jeho pameti (toho meho) bych byla zrejme tehotna raz dva...tohle si radsi hlidam sama...dumbom

The worse is yet to come...
http://2.bp.blogspot.com/_G1vFx7mb8XA/SJ9omrz2tZI/AAAAAAAAAPI/ZOvV2pRwP4E/S187/support+Israel.jpg

Není tady

#54 23. 3. 2009 12:36

Barusja
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Plzeň

Souhlasím s Heřmankou, já ani můj partner s gumou problémy nemáme. Jediné co mi vadí, že jsem po ní torhcu po tom cítit, ale nikdy mi nepřišlo na milování s kondomem něco jiného než normálněsmile

Kamchinko, u mě měla HA souvislost s chutí na sex, prostě když jsem jí vysadila po měsíci jsem najednou měla chu sama od sebe:)
A spíš si myslím, že ty doktoři neumí poradit tu správnou prsknou něco co se jim zrovna hodí do krámu a nazdar...

Není tady

#55 23. 3. 2009 13:37

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥

Barusja napsal(a):

Souhlasím s Heřmankou, já ani můj partner s gumou problémy nemáme. Jediné co mi vadí, že jsem po ní torhcu po tom cítit, ale nikdy mi nepřišlo na milování s kondomem něco jiného než normálněsmile

Kamchinko, u mě měla HA souvislost s chutí na sex, prostě když jsem jí vysadila po měsíci jsem najednou měla chu sama od sebe:)
A spíš si myslím, že ty doktoři neumí poradit tu správnou prsknou něco co se jim zrovna hodí do krámu a nazdar...

barusja: no ja zkousela dost prasku, protoze mi nesedly, a tyto jsou jedny z mala co mi sedi, vyhovuji.... jen nevim zda moje nechut k sexu je od prasku nebo spis psychika.

Není tady

#56 24. 3. 2009 9:02

Barusja
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Plzeň

Kamchinko, to je vážně těžkýsmile Já když začala HA brát měla jsem Mercilon a bylo to celkem v pohodě a s chutí na sex si to už nějak nepamatuju, je to už 10 let... Uvidíš, co Ti řekne ta psycholožka

Není tady

#57 26. 3. 2009 21:07

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Vy neznáte ovulační tester? Já ho měla na bázi mikroskopu a myslím, že je docela hodně spolehlivý... (na mě tedy nějak nefungoval, byla jsem po dlouhém působení antikoncepční injekce).

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí