Oznámení

1. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednoduše upéct to nejlahodnější cukroví!

1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je všechny a také tradice s nimi spojené.

#26 20. 3. 2009 6:39

HB
♥♥♥♥♥--

Re: Nazor k diskuzi? Kdo rozhoduje o antikoncepci?

ja HA beru nekolik let a jsem s ni spokojena-riziko selhani je minimalni oproti kondomu nebo prerusovane soulozi, ktera je navic pro me velice frustrujici...o uzivani HA jsem si vzdycky rozhodla sama, zadny z mych partneru me k tomu nenutil, i kdyz je to pro ne pohodlnejsi...HA je totiz pohodlnejsi i pro me...
ze HA muze mit, stejne jako jakykoliv jiny produkt farmaceutickeho prumyslu, vedlejsi ucinky (o nichz se mimochodem pise v pribalovem letaku, ktery byva dobre si precist...ve vsech druzich HA co jsem uzivala-4 druhy-se psalo jak o pozitivnich, tak i moznych negativnich efektech)...pokud nekomu tyto vedlejsi ucinky pripadaji jako prilisne riziko, nikdo ho nenuti HA pouzivat, antikoncepcnich metod je vic...kazdemu co jeho jest smile

The worse is yet to come...
http://2.bp.blogspot.com/_G1vFx7mb8XA/SJ9omrz2tZI/AAAAAAAAAPI/ZOvV2pRwP4E/S187/support+Israel.jpg

Není tady

#27 20. 3. 2009 14:41

majkafa
Host

Pro mě je také přerušovaná soulož velmi frustrujíci. U ní jsem nikdy nedosáhla vaginálního orgazmu. Furt jsem musela myslet na to, jestli to partner stihne včas a ten šok při přerušení nic moc. Myslím, že ani pro muže to nic příjemného není. Nehledě k nespolehlivosti této metody.

#28 20. 3. 2009 18:03

Valaška
♥♥♥♥---
Místo: Valašské království

Moc mě mrzí, že jsem kdy antikoncepci brala. Začala jsem v 16 letech z důvodu nepravidelné menstruace a užívala ji 15 let. Poté jsem začala mít problémy - alergie, neustálý nedostatek vitamínu B, záněty, problémy cítit se jako žena, ...

A loni jsem zkoušela antikoncepci vysadit. Samozřejmě to nešlo, měla jsem problémy. Po druhé už jsem je vysadila za podpory bylin a mateří kašičky, což konečně zabralo. Avšak při stresových situacích stále přetrvávající záněty. Nyní zkouším jablečný ocet, čaj Lapacho a hlavně cvičení Mohendžodáro na posílení pánevního svalstva. Věřím, že to zabere.

http://lb1m.lilypie.com/TikiPic.php/iXAj06H.jpghttp://lb1m.lilypie.com/iXAjp2.png

Není tady

#29 20. 3. 2009 19:31

HB
♥♥♥♥♥--

Valaška napsal(a):

Moc mě mrzí, že jsem kdy antikoncepci brala. Začala jsem v 16 letech z důvodu nepravidelné menstruace a užívala ji 15 let. Poté jsem začala mít problémy - alergie, neustálý nedostatek vitamínu B, záněty, problémy cítit se jako žena, ...

A loni jsem zkoušela antikoncepci vysadit. Samozřejmě to nešlo, měla jsem problémy. Po druhé už jsem je vysadila za podpory bylin a mateří kašičky, což konečně zabralo. Avšak při stresových situacích stále přetrvávající záněty. Nyní zkouším jablečný ocet, čaj Lapacho a hlavně cvičení Mohendžodáro na posílení pánevního svalstva. Věřím, že to zabere.

a myslis, ze je to vsechno vina jen hormonalni antikoncepce? co treba stres? co vsechny latky ktere denne prijimame v potrave, dychame se vzduchem? a zanety-jeden cas jsem je mela temer porad, po vymene partnera zmizely...mozna ti HA, kterou jsi uzivala, nevyhovovala, nicmene to neznamena, ze je a priori spatna a skodliva...nemyslim si, ze HA je vhodna opravdu pro kazdeho, ale take si myslim, ze neni dobre na ni svalovat veskere problemy, ktere se vyskytnou...

http://2.bp.blogspot.com/_G1vFx7mb8XA/SJ9omrz2tZI/AAAAAAAAAPI/ZOvV2pRwP4E/S187/support+Israel.jpg

Není tady

#30 20. 3. 2009 19:36

majkafa
Host

Valaško, mᚠjasné důkazy, že je to vina HA? Zvláště když teď už HA nebereš a záněty jsou pořád? Hm? Ono je jednodušší najít "viníka".

Upravil(a) majkafa (20. 3. 2009 19:37)

#31 20. 3. 2009 19:37

HB
♥♥♥♥♥--

majkafa napsal(a):

Pro mě je také přerušovaná soulož velmi frustrujíci. U ní jsem nikdy nedosáhla vaginálního orgazmu. Furt jsem musela myslet na to, jestli to partner stihne včas a ten šok při přerušení nic moc. Myslím, že ani pro muže to nic příjemného není. Nehledě k nespolehlivosti této metody.

mam pocit, ze jsem dokonce i nekde cetla, ze to opravdu je vedecky prozkoumane, ze prerusovana souloz neni dlouhodobe vhodna, protoze muze mit negativni vliv na psychiku...u me to rozhodne plati-nejen stres z mozneho poceti, ale i nasilne preruseni chvile, kdy k sobe maji dva nejbliz...roll

Není tady

#32 20. 3. 2009 20:12

Valaška
♥♥♥♥---
Místo: Valašské království

Ano, je má vina, že jsem kdysi začala brát antikoncepci, která mému organismu škodila.
Možná kdybych ji nezačala brát, mohla jsem už před léty řešit to, co řeším až nyní - pravou příčinu problémů.

Upravil(a) Valaška (20. 3. 2009 20:37)

http://lb1m.lilypie.com/TikiPic.php/iXAj06H.jpghttp://lb1m.lilypie.com/iXAjp2.png

Není tady

#33 20. 3. 2009 20:31

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥

Myslíte, že antikoncepe snižuje chut na sex, tedy snižuje, naprosto ruší??
JInak kdo rozhoduje - podle mě by měli oba, ale o HA žena, je to její tělo, a jak tu píšete o vedlejších účincích, rozhodne si sama, zda to podstoupí nebo ne.

Já osobně brala HA 8let pred otehotnenim, a nyni jiz 4 mesice opet beru.

Není tady

#34 20. 3. 2009 20:45

jetelík
♥♥-----

Já jsem za hormonální antikoncepci vděčná. V dohledné době bych otěhotněla velice nerada a myslím, že milovat se bez antikoncepce bych prostě nebyla schopná. Ani s kondomem jsem se nedokázala uvolnit, pořád jsem si nebyla jistá, jestli se náhodou něco nepokazí.
Problémy zatím nemám a HA mi přijde méně škodlivá než postinor nebo interupce.

A co se týká přítele, tak v tomhle ohledu jde zcela o to, co chci já. Jsem mu za to vděčná. I když si myslím, že s přerušovanou souloží by nesouhlasil, protože by jí, stejně jako já, nepovažoval za antikoncepční metodu.

Není tady

#35 21. 3. 2009 8:19

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

já bych byla pro, aby HA brali muži a měla bych klid wink

Není tady

#36 21. 3. 2009 8:25

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

jinak je zajímavé, jak tu každá/ý cíti tu gumu...teda já jsem ji nikdy nevnímala, kolikrát jsem měla pocit, jestli tam vůbec je... a co jsem se ptala M na jeho pocity, tak mi říkal totéž...jestli ono to vnímání není spíš i psychice nežli o skutečnosti...

Není tady

#37 21. 3. 2009 8:50

Blossom
Host

Heřmanka napsal(a):

Jak já znám mužské, těžko by se dalo spolehnout, že nezapomněl, že to braní nefláká lol  lol lol
Takže já bych v takovémto případě o veškerý klid naopak přišla... lol

#38 21. 3. 2009 8:53

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Blossom napsal(a):

Heřmanka napsal(a):

Jak já znám mužské, těžko by se dalo spolehnout, že nezapomněl, že to braní nefláká lol  lol lol
Takže já bych v takovémto případě o veškerý klid naopak přišla... lol

jenže tohle může být i naopak a o veškerý klid přichází ten muž...a že se takové najdou, co to dělají schválně, tak tomu tedy věř big_smile...ovšem mě to tedy z klidu nikdy nevyvedlo, takže se mi na toto téma špatně diskutuje smile

Není tady

#39 21. 3. 2009 10:06

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Heřmanka napsal(a):

jinak je zajímavé, jak tu každá/ý cíti tu gumu...teda já jsem ji nikdy nevnímala, kolikrát jsem měla pocit, jestli tam vůbec je... a co jsem se ptala M na jeho pocity, tak mi říkal totéž...jestli ono to vnímání není spíš i psychice nežli o skutečnosti...

Spíš je to o citlivosti... někdo gumu cítí, jiný ne... Někdo je víc citlivý, někdo míň...
Takže ano, je to o vnímání. Ale nemyslím si, že to může člověk ovlivnit... když ji cítí a vadí mu, tak si ten sex asi moc neužije :-)
Jinému vadit nemusí a užije si to stejně...
Každý člověk je jiný...

Není tady

#40 21. 3. 2009 10:08

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

HA by těžko mohli brát muži... oni neotěhotní... takže by jim bylo jedno, jestli zapomenou prášek nebo ne... a když by partnerka otěhotněla? To by se bránil "ale já jsem bral prášky, kdoví kdes k tomu přišla"...
Myslím, že by to nefungovalo.

Není tady

#41 21. 3. 2009 10:24

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Martinka1 napsal(a):

HA by těžko mohli brát muži... oni neotěhotní... takže by jim bylo jedno, jestli zapomenou prášek nebo ne... a když by partnerka otěhotněla? To by se bránil "ale já jsem bral prášky, kdoví kdes k tomu přišla"...
Myslím, že by to nefungovalo.

no co vím tak nějaké pokusy proběhly wink..a v dnešní době testů DNA by takový výrok byl spíš k smíchu a odhalení jeho pravého já smile...každopádně mě je to šumák, když jsem HA brát nechtěla, prostě jsem s tím protějšek seznámila a bylo to na něm...

Není tady

#42 21. 3. 2009 10:27

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Martinka1 napsal(a):

Heřmanka napsal(a):

Spíš je to o citlivosti... někdo gumu cítí, jiný ne... Někdo je víc citlivý, někdo míň...
Takže ano, je to o vnímání. Ale nemyslím si, že to může člověk ovlivnit... když ji cítí a vadí mu, tak si ten sex asi moc neužije :-)
Každý člověk je jiný...

tím si úplně jistá nejsem...když ti něco řeknu,že někde něco je, tak to začneš podvědomě hledat a když ti to neřeknu, tak tě to nenapadne... takže spíš ta psychika bude ten problém...nebo mi chceš říct, že všem, kterým vadí guma vadí i vibrátor a jiné hračky ????? to pochybuju... a jestli jo, tak pak je lituju...

Není tady

#43 21. 3. 2009 10:38

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Heřmanka napsal(a):

tím si úplně jistá nejsem...když ti něco řeknu,že někde něco je, tak to začneš podvědomě hledat a když ti to neřeknu, tak tě to nenapadne... takže spíš ta psychika bude ten problém...nebo mi chceš říct, že všem, kterým vadí guma vadí i vibrátor a jiné hračky ????? to pochybuju... a jestli jo, tak pak je lituju...

To nevím, mně guma nevadí, píšu spíš o chlapech... Ti vibrátor snad nepoužívají big_smile
Může to být i o psychice, ale řekni mi, jak NEPOZOROVANĚ tak aby nevěděl chlapovi nasadíš kondom? va

Není tady

#44 21. 3. 2009 10:50

Definitiv
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Heřmanka napsal(a):

Martinka1 napsal(a):

Heřmanka napsal(a):

Každý člověk je jiný...

Myslím že nejda tak úplně o to, jestli kondom "vadí" ale že ho člověk "cítí". A já ho třeba cítím na stopro, nemůžu říct, že by mi přímo vadil, spíš je to prostě jiné. A srovnávat to s vibrátorem? va to teda opravdu nechápu, tam snad jaksi očekávᚠže je to umělé, ne? Mᚠi umělýho partnera? va

MATYLDA
http://www.tickerclub.com/cache/0f00e26f70.png 22.10.2009 - 3389 g, 51 cm hjarta
ALŽBĚTA
http://www.tickerclub.com/cache/f19c85ecc3.png 22.6.2012 3 3780 G, 51 cm hjarta

Není tady

#45 21. 3. 2009 12:14

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Martinka1 napsal(a):

Heřmanka napsal(a):

To nevím, mně guma nevadí, píšu spíš o chlapech... Ti vibrátor snad nepoužívají big_smile
Může to být i o psychice, ale řekni mi, jak NEPOZOROVANĚ tak aby nevěděl chlapovi nasadíš kondom? va

no já připojila i názor chlapa... wink... a chlapům spíš vadí ten pocit nasadit si ho...asi jako když si mám vzít silonky, taky nejsem odvázanaá, ale pak už mi neva a nevím o nich wink

Není tady

#46 21. 3. 2009 12:18

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Definitiv napsal(a):

Myslím že nejda tak úplně o to, jestli kondom "vadí" ale že ho člověk "cítí". A já ho třeba cítím na stopro, nemůžu říct, že by mi přímo vadil, spíš je to prostě jiné. A srovnávat to s vibrátorem? va to teda opravdu nechápu, tam snad jaksi očekávᚠže je to umělé, ne? Mᚠi umělýho partnera? va

a to očekávání bude asi ono...ani v jednom případě nic neočekávám, ale nechávám to prožít...

Není tady

#47 21. 3. 2009 12:42

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Heřmanka napsal(a):

Martinka1 napsal(a):

Heřmanka napsal(a):

no já připojila i názor chlapa... wink... a chlapům spíš vadí ten pocit nasadit si ho...asi jako když si mám vzít silonky, taky nejsem odvázanaá, ale pak už mi neva a nevím o nich wink

No jak u koho... já silonky stráááášně nesnáším... a nenosím... ani na svatbu je nebudu mít...
A můj chlap zase nesnáší prezervativ...
Tak jsme asi citlivý oba :-)

Není tady

#48 21. 3. 2009 13:05

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Martinka1 napsal(a):

Heřmanka napsal(a):

Martinka1 napsal(a):

No jak u koho... já silonky stráááášně nesnáším... a nenosím... ani na svatbu je nebudu mít...
A můj chlap zase nesnáší prezervativ...
Tak jsme asi citlivý oba :-)

lollollolloltummenupp

Není tady

#49 21. 3. 2009 15:59

majkafa
Host

Heřmanka napsal(a):

Konzultovala jsem gumu s desítkami mužů. Ani jeden z nich ji neměl rád. Jen v případě nouze nejvyšší.

A ještě ten šok u milování, po předehře nebo kdy dumbom vše zabrzdit a nasazovat gumu. dumbom Skvělá kulturní vložka. sad
O malinko menší šok než přerušovaná soulož.

Upravil(a) majkafa (21. 3. 2009 16:02)

#50 21. 3. 2009 16:23

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Heřmanka napsal(a):

Konzultovala jsem gumu s desítkami mužů. Ani jeden z nich ji neměl rád. Jen v případě nouze nejvyšší.

A ještě ten šok u milování, po předehře nebo kdy dumbom vše zabrzdit a nasazovat gumu. dumbom Skvělá kulturní vložka. sad
O malinko menší šok než přerušovaná soulož.

a co si z toho udělat předehru wink njn... ono je to o tom, jak kdo si dokáže věci zpracovat wink

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí