|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Na vědomost se dává, že Váš administrátor vyhlašuje soutěž Babinet Awards I. o nejkrásnější ločko!
Zadání: Libovolný kit (jakékoliv podklady bez omezení) využijte na zdokonalení jedné Vaší vlastní fotografie v dospělém věku
Termín vystavení prací: pondělí 23. března 2009 (21:00)
Termín vyhlášení: úterý 24. března 2009 (21:00)
Ceny: Hlavní cenu udělíte Vy. Každá vyberete tři nejlepší práce a jména jejich autorek mi pošlete. Autorka s největším počtem hlasů získá cenu a to balíček obsahující: výběr libovolného kitu v ceně 5 USD, knihu, CD, DVD a další drobnosti, které Vám pošleme na Vaší adresu nebo si to budete moci vyzvednout v kanceláři Babinetu. Druhá a třetí v pořadí obdrží knihu a CD nebo DVD.
Na dotazy se těší Jirka, Váš admin! 
Není tady

Není tady

Není tady
od Sillwan
Není tady

Tak tady jedno moje vyfabulovaný
pak vám k tomu dodatečně napíšu info 

Není tady

Tady nejdříve vkládám za Spirulku
Není tady

Není tady

Není tady
A tady moje já ločko
Není tady
Tak teda já 

Není tady

se ouplně stydím mezi těma nádherama 

Není tady

Není tady

A jeden pro pobavení od admina:
Není tady

a jedno moje nesoutěžní-RAK pro koho asi
?
Není tady

Krásné dámy, budete chtít můj komentář k jednotlivým dílům? Můžu se pokusit, ale budu se u toho červenat... Pokud ano, tak budu moci až zítra...
Není tady

radči néééé
moje je děs běs,ale já už to říkala od začátku
prostě z mýho ksichtu mi nic nešlo 
Upravil(a) Lucka 1 (23. 3. 2009 22:48)
Není tady