6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Na vědomost se dává, e Vá administrátor vyhlauje soutě Babinet Awards I. o nejkrásnějí ločko!
Zadání: Libovolný kit (jakékoliv podklady bez omezení) vyuijte na zdokonalení jedné Vaí vlastní fotografie v dospělém věku
Termín vystavení prací: pondělí 23. března 2009 (21:00)
Termín vyhláení: úterý 24. března 2009 (21:00)
Ceny: Hlavní cenu udělíte Vy. Kadá vyberete tři nejlepí práce a jména jejich autorek mi polete. Autorka s největím počtem hlasů získá cenu a to balíček obsahující: výběr libovolného kitu v ceně 5 USD, knihu, CD, DVD a dalí drobnosti, které Vám poleme na Vaí adresu nebo si to budete moci vyzvednout v kanceláři Babinetu. Druhá a třetí v pořadí obdrí knihu a CD nebo DVD.
Na dotazy se těí Jirka, Vá admin!
Není tady
Není tady
Není tady
od Sillwan
Není tady
Tak tady jedno moje vyfabulovaný pak vám k tomu dodatečně napíu info
Není tady
Tady nejdříve vkládám za Spirulku
Není tady
Není tady
Není tady
A tady moje já ločko
Není tady
Tak teda já
Není tady
se ouplně stydím mezi těma nádherama
Není tady
Není tady
A jeden pro pobavení od admina:
Není tady
a jedno moje nesoutění-RAK pro koho asi ?
Není tady
Krásné dámy, budete chtít můj komentář k jednotlivým dílům? Můu se pokusit, ale budu se u toho červenat... Pokud ano, tak budu moci a zítra...
Není tady
radči néééé moje je děs běs,ale já u to říkala od začátku prostě z mýho ksichtu mi nic nelo
Upravil(a) Lucka 1 (23. 3. 2009 22:48)
Není tady