18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Matesko pokud se tam dvě postele vejdou, taky bych nevolila palandu. A stejně tak jak píe o dvojčatech, taky mi 2-3 letý dítě na palandě (samozřejmě hlavně nahoře) přijde malý. Já o ní sice uvauju, ale a by to bylo, tak starímu bude 7
Není tady
Tak to jo... a to u mi pak přijde docela zbytečné.Protoe bych musela koupit stejně nějakou postel od 2 let a pak u je přesouvat na palandy mi přijde nelogické. Ale chápu,e kdy je malý prostor,tak se nedá dělat nic jiného ne volit tu palandu.
Není tady
Claire tak je moc pěkná... není to taková ta klasická /tu nám právě nabízí tchán/ tak o téhle bych třeba uvaovala taky,ale vzhledem k tomu,e máme kluka a holku,tak si myslím,e kadý bude mít to své na své posteli... a nebudou je mít tak u sebe a zachovají si aspoň trochu toho soukromí...ale stejně počítám,e v nějakých jejich 10 letech stejně budeme řeit byt jinak,aby měl kadý svůj pokoj....
Není tady
jj tu jsem v tom Asku viděla, ta mi taky přijde výborná. Bohuel teď jí nemam kam dát, ale předpokládám e za ty dva roky, a budu pokoje předělávat, taky bude nějaká taková varianta...
Není tady
PROSÍM PROSÍM, NEVÍTE, JESTLI SE TATO POSTEL DĚLÁ I OPAČNĚ? SCHODY NA PRAVÉ STRANĚ??? NEBO NEVÍTE O NĚJAKÉ PODOBNÉ?
U máme hotový projekt, ale tato levá se nám nevejde, potřebujeme ji obráceně v Asku jsem nebyla, web nefachá a v letáku to není napsáno
DÍKY ZA RADY !!!
Není tady
Andri já chtěla moc moc palandu, ale kamarádka se dvěma dětma mi to (zatím) rozmluvila
1. patně se horní postel povléká (kdy dítko blindí nebo průjmuje apod, je to mazec)
2. Horní postel větinou vre, je to dáno mením zpevněním pod rotem
3. Mladí věčně leze na horu a je to děs uhlídat aby nespadl
4. kamarádce se syn zranil a nemohl se nahoru vydrápat, mladí jetě nebyl zralej tam spát, take se dávala na zem matrace a tím vlastně vznikl efekt dvou postelí.....
Ale viděla jsem palandu která je spojená ze dvou klasických postelí a podle potřeby jsou buď spojené v palandu nebo samostatné, to mi přijde fajn, kvalitní jsou od firmy Gazel http://www.nabytekpanda.cz/cs/produkt/e … -sendy-88/
Není tady
aha, já z názvu tématu a prvního tvého příspěvku pochopila, e ty varianty teprve zvauje, tak jsem hodila do placu zkuenosti, zajímavá varianta je i tohle http://www.alax.cz/image.php?name=produ … Size/7.jpg
Není tady
jj Čeky, to bylo původně. U mám ale projekt na rekonstrukci a 2 postele se tam nevejdou, u by tam nic jiného nebylo.....te tam bude palanda se schody.
Marně bloudím po netu a hledám tu z Aska otočenou, aby měla vstup vpravo. Nemáte někdo tip?
Není tady
Andri, na tom alaxu (http://www.alax.cz) jsou hezké pokojíčky, ale nevím, jestli tam najde zrovna to, co hledá ... pak dělá jetě zajímavé věci HABA ...
Není tady
Claire napsal(a):
Jedná se o tuhle postel a tam natěstí ádný ebřík není...
http://www.roomtogrow.co.uk/images/larg … e_cata.jpg
presne tuto postel mame, koupili jsme ji v Asku ... strasne se mi na ni libi ulozne prostory, to ze je nizsi nez klasicka palanda a ty schudky jsou taky prima...zatim tam spava Honzik pres poledne, musime ho na presun do vlastniho pokoje a postele zvykat postupne, ale spi tam pres poledne rad a v pohode, tak snad nebude pak v noci problem -ale to uz by stejne nebylo posteli
jinak postel je hodne pevna, nevikla se a da se dokonce prisroubovat i ke zdi - jsou tam na to uchyty
Není tady
Andri, to nevim, covece, taky jsme doma pak resili, ze by se nam hodilo, kdyby byla obracene - mame ji schudkama k oknu...ale napadlo nas - teda az doma - ze jsme se mohli zeptat, zda by se to dalo zahrnout do objednavky jako pozadavek ... vsak kdyz je dodaci lhuta sest tydnu, tak ji urco na sklade nemaji ... dnes uz bychom byli pohotovejsi...ale i tak je postel prima
Není tady
Palandu jsem měla celí dětství a a budu mýt druhého punta je to pro mě jasná volba
Není tady
sarkakopeckova napsal(a):
Palandu jsem měla celí dětství a a budu mýt druhého punta je to pro mě jasná volba
Není tady
Palanda určitě, děti jsou z takových postelí nadené. Taky se chystáme objednávat, ale je toho tolik, e si nemůeme vybrat. Snad má někdo nějaké zkuenosti a poradí jakou.
Není tady
Záleí na místě, my jsme mívali i palandy i postele, ale postele a kdy jsem se přestěhovali do větího bytu
Není tady
Já ted přemýlím nad těmi palandami taky. Pro holky do pokojíčku, musí mít pokoj spolu a uspoří to místo, tak se tak dívám, kde jakou vybrat, ty ceny mi i tak příjdou ílený někde teda fakt e jo.
Není tady