27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Prosím o pomoc, je to akutní. Dnes mojí babičce oznámili, e jí neprodleně čeká operace kyčelního kloubu. Jsme z Hradce Králové, ale babička má informace od jiných stejně postiených, e v HK si po této operaci lidé stěují, hole jim zůstanou a obecně s touto nemocnicí nejsou spokojeni. Narozdíl od nemocnice např. ve Vrchlabí nebo Mladé Boleslavi, kde jsou pacienti spokojeni a i po měsíci po operaci se můou pohybovat bez holí. Já jenom opakuju to, co babička zaslechla jinde, nemám vlastní zkuenost a nechci pomlouvat nebo vyzdvihovat ádnou nemocnici. Proto vás prosím, jestli je mezi vámi někdo, kdo má podobnou zkuenost anebo zná někoho, napite mi sem, prosím, budu vděčná za jakýkoli názor. Můete psát i nehradečáci, ale ráda budu i za názor na tyto 3 ji zmíněné nemocnice. Díky předem!
Není tady
Slyela jsem velikou chválu na Pírkovu kliniku v Mladé Boleslavi. Pacient si péči částečně hradí.
Není tady
No, mne tam dělala kamarádka sestřičku, ale jak ji ukradly mobil, nemám na ni kontakt. Mluvila o své klinice tak hezky, e jsem chtěla nechat operovat matku tam. Ano, platí se tam, ale termín je dle výběru...třeba do měsíce (to je ale informace stará tak 5-6 let). A říkala jsem si, a budu muset jít nato já, půjdu tam, by za peníze.
Není tady
Díky za info, hned ho předám dál!!
Není tady