29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den,
zajímalo by mne zda-li je nějak možné zvýšit hojení poraněné kůže. Malý syn mi nehtem způsobil menší rýhu na obličeji, hojí se mi již tři měsíce, i když to natírám nějakou speciální mastí, ale je to trošku vpadlé do kůže, tak se to asi nezhojí. Nicméně včera mne škrábnul zase a mám už jizvy tři :-), tak mne napadlo, jestli se s tím dá něco dělat, třeba nějakou výživou. Nechce se mi s tím jít do lasercentra. Děkuji za rady.
Není tady
Jana.J napsal(a):
Dobrý den,
zajímalo by mne zda-li je nějak možné zvýšit hojení poraněné kůže. Malý syn mi nehtem způsobil menší rýhu na obličeji, hojí se mi již tři měsíce, i když to natírám nějakou speciální mastí, ale je to trošku vpadlé do kůže, tak se to asi nezhojí. Nicméně včera mne škrábnul zase a mám už jizvy tři :-), tak mne napadlo, jestli se s tím dá něco dělat, třeba nějakou výživou. Nechce se mi s tím jít do lasercentra. Děkuji za rady.
V první řadě ostříhej mladému nehtíky .
Není tady
Není tady
To je fajn rada
Nehrotit. Zhojit a laser centrum je v každý lepší kosmetice. Není to až zas tak drahé, proč tomu nepomoct zrovna laserem.
Není tady
Malému jsem nehty ostříhala hned potom -- pozdě :-) já vím. Mu rostou ty nehty jak splašené a strašně nerad si je stříhá.
Není tady
Kremik (Silica), nejlepe v homeopaticke forme napomaha hojeni kuze.
Není tady
Děkuji Sunyato, mrknu se na to na internetu, teď používám mast contratubex, ale nějak zvlášť nepomáhá
Není tady
Sunyato, poradila by jsi mi nějakou webovou stránku kde tento přípravek najdu? Našla jsem jen nějaké tablety. Děkuji
Není tady
Nemáte prosím někdo zkušenost s krémem Scar Heal? (je na trhu asi dost nově a měl by být právě na korekci jizev a strií). Viděla jsem ho už na stránkách lékáren, nebo na webu scarheal.cz, tak mě zajímá, jestli má cenu vůbec takovýhle krémy zkoušet na trochu starší jizvičky.
Není tady
Já řeším čerstvou jizvu u mé 6-ti leté dcery po neštovicích. Má ji zrovna na čele. Doktor mi také poradil Contratubex. Tak mažu a mažu. Doufám, že to aspoň trošku pomůže.
Není tady
Abych to upřesnila... ptala jsem se doktora přímo na lasercentru a myslela jsem, že mi řekne, abysme přišli na laser a on mi právě doporučil tu mastičku. Tak nevím.
Není tady
Ta jizva se musí napřed změkčit než se začne laserovat, namazat a tlakem prstu změkčovat
Není tady
Bety, děkuju za info. Já doufám, že jí to třeba ještě zmizí. Mažeme a mažeme.
Není tady
Nepomohl by nějaký přípravek s kyselinou hyaluronovou?
Není tady