18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj maminy
Protoe přemýlím, e bych si pořídila nějaké nosítko, chtěla bych vás poádat o vae rady a zkuenosti. Nejvíc se mi zamlouvají nosítka Manduca a Ergo baby, ale nevím, pro které se rozhodnout. Můete poradit?
Moc děkuji
Není tady
Taky jsem nevěděla, pro které z těchto dvou se rozhodnout
Nakonec jsem vybrala ergo, protoe na něm jdou nastavovat ramenní popruhy "za pochodu" u manducy se musí nastavovat předem ne do ní dá dítě (mi bylo řečeno), to si moc nedovedu představit.
S ergem jsem 100% spokojená, jediné co mi maličko vadí je to, e nám často z té kapsičky vypadává kapsa na hlavu (kdy ji zrovna nepouíváme). Ale jinak fakt perfektní. Od Silvestra pouíváme denně
Upravil(a) yellow108 (10. 3. 2009 11:07)
Len zajdi si na Josefskou 1 do Brány k dětem.Mají tam obě nosítka,můe si je vyzkouet a uvidí sama,co ti víc sedí .
Já mám Ergo a jsem s ním spokojená,ale spoustě maminek vyhovuje víc Manduca.
Ale pro tak malé miminko,jako je Natálka je lepí átek,nosítko se doporučuje a tak od 4 měsíců.
A tady je diskuse o noení
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=31547
Upravil(a) heri1 (10. 3. 2009 11:58)
Není tady
No já nevím, četla jsem, e se dá pouívat u od novorozence, kdy je tam ta novorozenecká vloka nebo ne? Jo, na tu Josefskou jsem se u koukala, je tam dokonce i monost zapůjčení
Není tady
Tak jsem na to koukala jetě jednou a mám pocit, e právě v těchto nosítkách má miminko stejnou polohu jako v átcích (nevisí mu noičky volně dolů jako v jiných nosítkách a klokankách - to toho bych určitě nela), take proto se mi to líbí a není to sloitý (a hlavně dlouhý ) jako átek
Není tady
ahojky, já pouívala cca do 4 měsíců átek - obyč. Pak u tam Estrka Kačka nechtěla být, tak jsem pořídila Ergo a jsem s ním spokojená. Někomu u jsem tady psala jak to vidím s manducou a ergem. zksu si zadat Erdo do hledání. Promiň,a le nemám teď čas se opakovat. A pokud má monsot vyzkouet, tak toje ideál.
Není tady
Len, já pouívala asi do 4.měsíce átek. Pak Ergo. Jsem s ním moc spokojená, nosím v něm i teď.
Není tady
Já si teda dovolím nesouhlasit. Já mám manducu a není pravda e se musí nastavovat předem, právě to je na ní skvělé, e stačí po bocích zatáhnout a stáhnete nosítko jak je potřeba a je hrozně pohodlné. I na youtobe je mnoho vidii jak nosit, jak dát do manduci malé mimino, jak nosit na boku, nebo na zádech a ve se váně jednodue ovládá. Nevím jak na to kdo přiel, ale pravda to není :-) Teď mám nově toto : http://www.mamaja.cz/noseni-deti/manduca-mandalaearth
Není tady