29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
ahoj holky...jdu opet k vam na radu.takze mam na vas desnou prosbu,sbnad vase zkusenosti upotrebime.male je 8mesicu.uz asi 14dni spinka v pokojicku sama,jelikoz jsme zjistili,kdyz dame malou v 19hodin spat a my si jdeme lehnout kolem 23hod..samozrejme ji vzbudime.takze spinka sama,ale ja mam vlastne jiny problem.tak...ven s tim.mala je v noci zavisla na dudliku,budi se mi kazdou hodinu,ze ji bud dudlik vypadne,nebo ue se omylem otoci na brisko..pokazde je ale sileny šrumec a ja spim klidne tak 20minut,protoze amelka pote,co ja vstanu dam ji dulik,prikryju ji a usne...ulehnu a za 20minut opet kraka.rano se budi unavena..ospala.pres den dudlik take dostane,jen na spinkani,ale usne sama a spi tak dvakrat po hodine a pul.nevim,jak docilit nejakeho smyslneho spanku u amelky a zaroven i u me.ktera ma s timto problemem zkusenosti,prosim o kazdou radu...nevim,kde mam zacit,zda proste praktikovat estvila a nedavat dudlik,nebo chodit jen kazde 3hodky na kojeni...a šmitec..ja uz fakt nemuzu.dekuji vam za rady.
Není tady
Dolynko, cetla jsem Estvila,ale nakonec jsme dostala od nasi Cekanky daleko zajimavejsi knizecku o spinkani mimisku a je to obdobne, praktikovala jsem to v patem mesici na naseho Matyska a po 3 dnech spal celou noc bez probuzeni, sam uz totiz moc nechtel v noci kojo,ale budil se prave kvuli dudliku,mohu to jen a jen doporucit. Je strasne kdyz ditko place,ale pokud jsi o tom presvedcena,ze to vydrzis,mas podporu tatinka a okoli nejak zpracujes,tak po tydnu muzes klidne spat Ty i Tvoje slecna. Napis mi mejlik, knizku Ti rada preposlu. Jinak v 8mi mesicich by mimisek uz ani v noci nemusel jist,to uz neni o hladu,ale o zvyku. Moc moc budu drzet pesticky.
Není tady
Jo, mám zkušenost s tou knížkou co nabízí Slni, staršího kluka jsem "učila spát" až v sedmi měsících, trvalo to cca deset dní než byly výsledky, mladšího už ve 4 měsících, do 4 dní prospal celou noc. Od té doby v noci nejí, nepije a budí se pouze když mu něco je (přeležená ruka, kašel nebo tak), ale to si zabrečí a do minuty spí dál, nevyžaduje pozornost, pití, jídlo, manipulaci, nic. Je to ale dost hra nervů a chápu, že ne každá maminka na to má jet podle knížky, nebo její partner může mít problém se spoluprácí, která je dost nutná. Já měla výhodu stroprocentní podpory manžela a hlavně jsem věděla, že se mi malý nebudí hladem, ale ze zvyku (vyžadoval jen dudlík a já podávala i desetkrát za noc, celá rodina nevyspalá atd atd). Čím je prcek mladší, tím snadněni se návyky změní.....
Není tady
Ahoj Dolýsku , já se hlásím k úspěšnému Estivillovi - od Matýskovýho 7. měsíce jsem ho začala praktikovat a dnes spí celou noc jak andílek, ani to nebylo tak psychicky náročný jak jsem se obávala - musím říct, že to je úleva nejen pro mě, že se vyspím, ale i pro Matýska ... byl sám nevyspinkanej, když byl každý 2 hodiny vzhůru a chtěl prso.
S tím dudlíkem my to máme tak, že ho má večer na mašličce... ale tak, aby se neomotala kolem krku... připnutýho sponou pod spacím pytlem k pyžámku (na bříšku) a když mu v noci vypadne, tak si ho sám nandá a ani nekvíkne
Není tady
Holky, můžete mě prosím poučit, co je to ten Estivill? Díky.
Není tady
Holky, můžete mě prosím poučit, co je to ten Estivill?
Není tady
Omlouvám se za zdvojení.
Není tady
Estivill je autor knihy o dětské nespavosti. Třeba zde http://www.knihkupec.com/vypis.php?out= … p;did=2248
Podle jeho metody se učí děti v noci spát.
U nás stačilo přesunout do svého pokojíčku, nechat nějaký čas vstávat tatínka a závislost na kojení byla pryč.
Není tady
Stránky: 1