29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No to nerozdejcham!!! Predstavte si, ze nam nekdo pres noc hodil na terasu psi h***o se vzkazem, ze si to mame uklidit. Tak ja, ktera vecne nosim po kapsach sacky na uklid, uklizim pravidelne vse co nas pejsek nadeli jak na chodniku, tak na silnici.... Ten hajzl ma obrovske stesti, ze nevim, kdo to byl protoze bych to schuti sebrala a odnesla k nemu na rohozku !!!
No to je vrchol. Casto se potykam s lidma, kteri drzkuji na chodniku, kdyz nas pejsek kaka, ale to alespon muzu branit. Vetsinou to resim odpovedi "kdyz mate pocit, ze to uklidite rychleji nez ja, tady mate sacek a muzete zacit" ale jak se mam branit ptoyi h***u na terase pred zbabelcem, ktery nedokaze zazvonit a rict mi neco do oci??
Juuuj jsem ruda vzteky a asi to fakt nevydejcham.
Není tady
Klid, nejsi sama....
Víš co je nejhorší kombinace? Být kuřák a zároveň pejskař.
Hele ale zajímavost přidám.... Když mi někde dělá pes, vždy se najde někdo, kdo to komentuje i třeba v momentě, kdy uklízím. Ale když jsem takhle někde s koněm a on spustí, tak se mi ještě nikdy nestalo aby někdo držkoval! Já osobně se za to stydím a doslova na to nosím v batohu igelitový tašky (když jsme třeba ve městě s 50ti tisíci lidmi), smetáček a lopatku a uklízím, ale nikdy, se nestalo aby někdo projevil náznak nevole.
Není tady
Dito, chápu tě, odnesla´s to za někoho jiného, ale jestli ten dotyčný do toho šlápl u vás před domem, asi taky neměl zrovna radost, a tak to h... hodil tam, kde to bylo nejblíž, protože uvažuje jednoduše - h... před barákem = patří psovi z toho domu.
Cilko - nejen pejskař. V jednom domě, kde uklízím, pouští v zimě kočičky proběhnout/vyvenčit do společné chodby. Párkrát jsem našla kočičince na schodech, tak jsem to řešila podobně, prostě jsem je dotyčnému pečlivě uložila na rohožku (ale je fakt, že jsem na 100 % věděla, že kočky i kočičince jsou jeho). Stačilo 3x a mám pokoj.
Není tady
No to mně se jednou stalo, byla jsem venčit svoji fenku ... zrovna čůrala a šla okolo taková nobl dáma v kloboučku s manželem a povídá "Podívej jak tam ten pes sere." Tak jsem ji upozornila, že by se měla vrátit do první třídy, když nepozná kdy pes kaká a kdy čůrá Taky se mi stávalo, že mi lidi nadávaly, že můj pes očůrává barák ... a nevysvětlila jsem jim, že je to fenka a že fenky fakt nožičku nezvedají ...
Lidé jsou hold různí ...
Není tady
Kralka napsal(a):
No to mně se jednou stalo, byla jsem venčit svoji fenku ... zrovna čůrala a šla okolo taková nobl dáma v kloboučku s manželem a povídá "Podívej jak tam ten pes sere." Tak jsem ji upozornila, že by se měla vrátit do první třídy, když nepozná kdy pes kaká a kdy čůrá
Taky se mi stávalo, že mi lidi nadávaly, že můj pes očůrává barák ... a nevysvětlila jsem jim, že je to fenka a že fenky fakt nožičku nezvedají ...
Lidé jsou hold různí ...
ten nas zvlada oboje najednou rano kdyz ma naspech - zvedne u stromu nozicku, k tomu nahrbi pres bok zada a uz to jde. Oboje. Nechapu ten jeho system....
Není tady
helena napsal(a):
Dito, chápu tě, odnesla´s to za někoho jiného, ale jestli ten dotyčný do toho šlápl u vás před domem, asi taky neměl zrovna radost, a tak to h... hodil tam, kde to bylo nejblíž, protože uvažuje jednoduše - h... před barákem = patří psovi z toho domu.
Cilko - nejen pejskař. V jednom domě, kde uklízím, pouští v zimě kočičky proběhnout/vyvenčit do společné chodby. Párkrát jsem našla kočičince na schodech, tak jsem to řešila podobně, prostě jsem je dotyčnému pečlivě uložila na rohožku (ale je fakt, že jsem na 100 % věděla, že kočky i kočičince jsou jeho). Stačilo 3x a mám pokoj. http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png
http://www.jaknaweb.com/webova-grafika- … obr/05.gif
No uz me ty nervy trochu presli. To h****o jsem uklidila a ciham. Ale jestli nekoho chytnu, tak mu to hodim na hlavu
Není tady
cilka napsal(a):
Klid, nejsi sama....
Víš co je nejhorší kombinace? Být kuřák a zároveň pejskař.
Hele ale zajímavost přidám.... Když mi někde dělá pes, vždy se najde někdo, kdo to komentuje i třeba v momentě, kdy uklízím. Ale když jsem takhle někde s koněm a on spustí, tak se mi ještě nikdy nestalo aby někdo držkoval! Já osobně se za to stydím a doslova na to nosím v batohu igelitový tašky (když jsme třeba ve městě s 50ti tisíci lidmi), smetáček a lopatku a uklízím, ale nikdy, se nestalo aby někdo projevil náznak nevole.
Zajimave je, ze za odhozeneho vajgla me nikdy nikdo neupozornil ( a ty fakt zahazuju, vetsinou pod zaparkovana auta), ale jen se pejsek nahrbi, treba pri cuchani, tak hned vsichni rvou. Holt si nesem znameni za ty neuklizejici. Nejvetsi nerv me bral, kdyz jsem to byla uklidit. Zaprve to velikosti odpovida tak bernardynovi (chudak westik, nez by toto vytlacil) a za druhe, tan nas nicema z toho mel jeste radost. Napred to ocuchal a pak si spokojene vrtel ocaskem.
No za konikem uklizet, to je aspon na velkou igelitku z Makra
Není tady
Dito, alespoň pejsánek měl radost. Kdy se mu stane, aby mu někdo donesl fujtajbl až pod čumáček
A k vajglům - to bys koukala, jak jsme tuhle seřvala takového mladíčka, když zaparkoval u chodníku, otevřel dveře a plný popelník vysypal rovnou na chodník, tak tři kroky přede mnou. A strašně se divil, když jsem mu řekla, že ten chodník chodím zametat. Jeden vajgl dobrý, tomu nezabráním, ale tohle mě fakt vytočilo - asi jsem byla opravdu "uječená domovnice". Byla jsem akorát venčit a když jsem se vracela, byly vajglíky pečlivě odkopané do silnice, haha.
Není tady
helena napsal(a):
Dito, alespoň pejsánek měl radost. Kdy se mu stane, aby mu někdo donesl fujtajbl až pod čumáčekhttp://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
A k vajglům - to bys koukala, jak jsme tuhle seřvala takového mladíčka, když zaparkoval u chodníku, otevřel dveře a plný popelník vysypal rovnou na chodník, tak tři kroky přede mnou. A strašně se divil, když jsem mu řekla, že ten chodník chodím zametat. Jeden vajgl dobrý, tomu nezabráním, ale tohle mě fakt vytočilo - asi jsem byla opravdu "uječená domovnice". http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png Byla jsem akorát venčit a když jsem se vracela, byly vajglíky pečlivě odkopané do silnice, haha.
juj - prisaham ze nekourim celou krabicku najednou a odhazuji jenom jednoho vajglika
Není tady
Neboj, děvče, já mám pro uštvaný ženský pochopení . Mně pijou krev buď ty vysmátý mladíčci nebo"dámy" ofrňující se nade vším, kterým ale ani jedněm nedělá potíže udělat kdekoli čurbes, protože ono SE to uklidí.
Není tady
Vidím, že jsou tyto problémy a zážitky stejné . Já už to teda teď neřeším, dělám sipravidelně hovinovou brigádu na zahradě. Ale ještě v paneláku jsme to měli stejné. Já mám větší rasu psů, asi jako fena středního knírače, a uklízela jsem po nich. Ale jak říká tiina, bylo by lepší hovino chytat hned za letu a čurání sbírat do flašky od chlastu, kterých se kolikrát na sídlišti dost válí. Já jsem měla takovou zkušenost, že jsme vyslechla i ohrnování nosu nad tím,jak to vůbec můžu sbírat
. No nevyberete si. A pak miluju názory, že po malých se to uklízet nemusí, protože mají malé hovino. ALE - když do toho člověk šlápne, smrdí to stejně
!!
Není tady
Vás,kteří si po pejscích uklízí je bohužel málo.Jsem z města a na každém kroku zmiňované h...o.Bohužel aniž máme psa/a věřte,mam je ráda/uklízím tyto ,,dárečky"každý den.Když sekáme trávu před domem opět se v tom hrabeme my.A nejvíce mě naštvalo,když jsem našla psí h...o na schodu u vchodových dveří.Začínám bohužel patřit k těm lidem ,kteří když vidí psa vidí zmiňované h..... na chodníku ,v trávě nebo na botě....A vám co po svém miláčkovi uklidíte díky.Toho chudáka,co ti to hodil na balkon,můžeš politovat,zřejmě patří mezi ty smolaře,kteří těch hovínek mají dost.
Není tady
ja se taky pridam......musim se priznat ze ja hovinka fakt nezbiram...jako to uz musi bejt ze ho dam do pytliu a hodim do popelnice.....jenze to je tim ze nechodim se psm pred barak,ale na louku kde si nehraji deti...a myslim ze to je jediny proc se maj zbirat...jinak ho :-) je prece hnojivo a samo se rozklada...o kravsky hnuj se hospodari perou :-) ale kdyz jsem videla jak muj pes kadi a prislo to na ni u prechodu na travniku a to mam jezevcika a boxera...tedka myslim ale toho jezevcika atk jsem se uz pomalu tahala pytlik z kapsy a najednou se podivam npred sebe a tak stal prikrceny ovcak vypravil ze sebe ho :-) jak od slona a panicka rekla "hodnej Brit" a ja jsem se na nic nezmohla :-)...tak je to takovy rict si proc ja mam zbirat hovinko jak od kocky kdyz lidi nesbiraj hovna jak od slona....jenze to je spatna otazka...ho :-) jako ho :-)...jen jde o ten pohled na vec :-))))))))))no napsla jsem to nejak dlouhy...mozna tam budou nejaky esrovnalost :-)
Není tady