Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#51 10. 3. 2009 9:09

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Prazska ves

Re: chcem si viac veriť

helena napsal(a):

A vy ste inak duševne v poriadku?
A mohla bys specifikovat, co to je "duševně v pořádku"? Abychom ti třeba netvrdili, že ano a pak se nedivili... http://fora.babinet.cz/img/smilies/stolt.gif

Heleno, troufam si tvrdit, ze 90% babinetu je dusevne mnohem vic v poradku, nez autorka vlakna.  Tady si neni potreba vic namlouvat a byt zbytecne opatrny. Ufon je tady Anjika.

42!

Není tady

#52 10. 3. 2009 9:16

Petruša
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha-východ

bloncka napsal(a):

Petruša napsal(a):

bloncka napsal(a):

Anjika píše o sobě a svých blízkých po internetu hodně intimní detaily - i to, že chodí k psychiatričce a bere léky. Ale podle všeho to bude tak, jak píše helena v příspěvku z 12:18 - asi to nemá efekt.

tak pak už možná chápu proč jí neodpovídají na SMSky apod. hmm

To, že se svěřuje, bych nevnímala negativně, kdyby předestřela problém a chtěla si nechat poradit. Jinak je to bohužel jenom plácání prázdné slámy. hmm  Prostě "obohratá platňa" - Anjiko, je sice chvályhodné, že ten termín z psychologie znáš, nicméně je Ti to úplně naprd, protože to neumíš používat. roll

to svěřování já taky ne, ale pokud se její známí poznají v těch detailech o nich, tak pak se nedivim... Myslim že kdybych zjistila, že o mě někdo píše intimnosti někde veřejně, tak  už s nim taky nebudumluvit hmm

Není tady

#53 10. 3. 2009 9:17

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

baba.jaga napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Petruša napsal(a):

taky myslim že nepůjde k psychologovi. Ona má problém o kterém neví, tak nemá důvod nikam chodit...

tummenupp
http://cs.wikipedia.org/wiki/Porucha_osobnosti

No hele lidi, ted jsem si vzpomnela. Na root.cz a pak na zena.centrum.cz bo jak se to cteni jmenuje se jednu doby vyskytoval typek, co v diskuzi na jakykoli clanek napsal, ze ma poruchu osobnosti. Rikal si Blek.  Neni to Anjicin bracha? to bylo zajimave pocteni tenkrat ;-)

jo, je - jednovaječný dvojče big_smile

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#54 10. 3. 2009 9:53

Kavasaki
♥♥♥♥---
Místo: Zlínsko

Vážené dámy,
napadlo mě,že možná Anjika si z nás dělá legraci.
Dělá ze sebe,co není a jen si z nás utahuje,očividně jí to dělá dobře.
Provokuje a daří se jí to.
To vás baví se zbytečně rozčilovat?I když teď spousta z vás,napíše,že se náramně bavíte.

Není tady

#55 10. 3. 2009 10:01

mashanka
Zablokovaný

Já tedy za sebe musím říct, že se skutečně bavím.  Anjika má rozhodně talent a u filmu by byla hvězda - jen se divím, že to těm tupcům, co hledají talenty, ještě nedošlo lol

Upravil(a) mashanka (10. 3. 2009 10:01)

Není tady

#56 10. 3. 2009 10:02

mashanka
Zablokovaný

Kavasaki napsal(a):

Vážené dámy,
To vás baví se zbytečně rozčilovat?I když teď spousta z vás,napíše,že se náramně bavíte.

nepravděpodobné - tohle prostě normální člověk nevymyslí big_smile

Není tady

#57 10. 3. 2009 10:05

helena
♥♥♥♥♥♥♥

To nebude provokace - vždyť se ve všech svých tématech pořád honí dokolečka jako pes za vlastním ocáskem... kdyby chtěla provokovat, asi by volila rozdílné způsoby.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#58 10. 3. 2009 11:25

Petruša
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha-východ

helena napsal(a):

To nebude provokace - vždyť se ve všech svých tématech pořád honí dokolečka jako pes za vlastním ocáskem... kdyby chtěla provokovat, asi by volila rozdílné způsoby.

zase na druhou stranu tohle zabírá... big_smile Proč to měnit tongue

Není tady

#59 10. 3. 2009 16:55

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

mashanka napsal(a):

Kavasaki napsal(a):

Vážené dámy,

nepravděpodobné - tohle prostě normální člověk nevymyslí big_smile

a kdo říká, že je normální vabig_smilevissla

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#60 10. 3. 2009 19:07

bloncka
♥♥♥♥---

Anjiko, já myslím, že jsi dokázala, že se umíš změnit, když chceš. Bylas tady na babinetu dřív neslušná, dostalas ban a od té doby už se chováš slušně. Takže ono to jde. Jenom chtít. Mám dojem, že si chceš vlastně jenom pokecat, když nemáš žádné kamarádky. Jenže k tomu nepřistupuješ zrovna vstřícně, meleš furt do kola to samé. Tak si žádnou spřízněnou duši nezískáš. Zkus to jinak, třeba to půjde.

Když si založíš vlákno, kde bude na začátku napsáno CHAT (třeba CHAT s Anjikou), tak Tě nebude nikdo napadat, že zakládáš témata, kde vlastně nic řešit nechceš (nebo aspoň ne tak moc wink).

Není tady

#61 10. 3. 2009 19:21

bloncka
♥♥♥♥---

Petruša napsal(a):

to svěřování já taky ne, ale pokud se její známí poznají v těch detailech o nich, tak pak se nedivim... Myslim že kdybych zjistila, že o mě někdo píše intimnosti někde veřejně, tak  už s nim taky nebudumluvit hmm

No, to je spíš rodina, známí buď nejsou, nebo si klepou na čelo. Ale to si může každý najít na netu, Anjika s oblibou píše do několika diskuzí současně naprosto stejné dotazy.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí