|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

helena napsal(a):
A vy ste inak duševne v poriadku?
A mohla bys specifikovat, co to je "duševně v pořádku"? Abychom ti třeba netvrdili, že ano a pak se nedivili... http://fora.babinet.cz/img/smilies/stolt.gif
Heleno, troufam si tvrdit, ze 90% babinetu je dusevne mnohem vic v poradku, nez autorka vlakna. Tady si neni potreba vic namlouvat a byt zbytecne opatrny. Ufon je tady Anjika.
Není tady

bloncka napsal(a):
Petruša napsal(a):
bloncka napsal(a):
Anjika píše o sobě a svých blízkých po internetu hodně intimní detaily - i to, že chodí k psychiatričce a bere léky. Ale podle všeho to bude tak, jak píše helena v příspěvku z 12:18 - asi to nemá efekt.tak pak už možná chápu proč jí neodpovídají na SMSky apod.
To, že se svěřuje, bych nevnímala negativně, kdyby předestřela problém a chtěla si nechat poradit. Jinak je to bohužel jenom plácání prázdné slámy.
Prostě "obohratá platňa" - Anjiko, je sice chvályhodné, že ten termín z psychologie znáš, nicméně je Ti to úplně naprd, protože to neumíš používat.
to svěřování já taky ne, ale pokud se její známí poznají v těch detailech o nich, tak pak se nedivim... Myslim že kdybych zjistila, že o mě někdo píše intimnosti někde veřejně, tak už s nim taky nebudumluvit 
Není tady

baba.jaga napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Petruša napsal(a):
taky myslim že nepůjde k psychologovi. Ona má problém o kterém neví, tak nemá důvod nikam chodit...
No hele lidi, ted jsem si vzpomnela. Na root.cz a pak na zena.centrum.cz bo jak se to cteni jmenuje se jednu doby vyskytoval typek, co v diskuzi na jakykoli clanek napsal, ze ma poruchu osobnosti. Rikal si Blek. Neni to Anjicin bracha? to bylo zajimave pocteni tenkrat ;-)
jo, je - jednovaječný dvojče 
Není tady

Vážené dámy,
napadlo mě,že možná Anjika si z nás dělá legraci.
Dělá ze sebe,co není a jen si z nás utahuje,očividně jí to dělá dobře.
Provokuje a daří se jí to.
To vás baví se zbytečně rozčilovat?I když teď spousta z vás,napíše,že se náramně bavíte.
Není tady

Já tedy za sebe musím říct, že se skutečně bavím. Anjika má rozhodně talent a u filmu by byla hvězda - jen se divím, že to těm tupcům, co hledají talenty, ještě nedošlo 
Upravil(a) mashanka (10. 3. 2009 10:01)
Není tady

Kavasaki napsal(a):
Vážené dámy,
To vás baví se zbytečně rozčilovat?I když teď spousta z vás,napíše,že se náramně bavíte.
nepravděpodobné - tohle prostě normální člověk nevymyslí 
Není tady
To nebude provokace - vždyť se ve všech svých tématech pořád honí dokolečka jako pes za vlastním ocáskem... kdyby chtěla provokovat, asi by volila rozdílné způsoby.
Není tady

helena napsal(a):
To nebude provokace - vždyť se ve všech svých tématech pořád honí dokolečka jako pes za vlastním ocáskem... kdyby chtěla provokovat, asi by volila rozdílné způsoby.
zase na druhou stranu tohle zabírá...
Proč to měnit 
Není tady
mashanka napsal(a):
Kavasaki napsal(a):
Vážené dámy,
To vás baví se zbytečně rozčilovat?I když teď spousta z vás,napíše,že se náramně bavíte.nepravděpodobné - tohle prostě normální člověk nevymyslí
a kdo říká, že je normální 

Není tady
Anjiko, já myslím, že jsi dokázala, že se umíš změnit, když chceš. Bylas tady na babinetu dřív neslušná, dostalas ban a od té doby už se chováš slušně. Takže ono to jde. Jenom chtít. Mám dojem, že si chceš vlastně jenom pokecat, když nemáš žádné kamarádky. Jenže k tomu nepřistupuješ zrovna vstřícně, meleš furt do kola to samé. Tak si žádnou spřízněnou duši nezískáš. Zkus to jinak, třeba to půjde.
Když si založíš vlákno, kde bude na začátku napsáno CHAT (třeba CHAT s Anjikou), tak Tě nebude nikdo napadat, že zakládáš témata, kde vlastně nic řešit nechceš (nebo aspoň ne tak moc
).
Není tady
Petruša napsal(a):
to svěřování já taky ne, ale pokud se její známí poznají v těch detailech o nich, tak pak se nedivim... Myslim že kdybych zjistila, že o mě někdo píše intimnosti někde veřejně, tak už s nim taky nebudumluvit
No, to je spíš rodina, známí buď nejsou, nebo si klepou na čelo. Ale to si může každý najít na netu, Anjika s oblibou píše do několika diskuzí současně naprosto stejné dotazy.
Není tady