Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#26 9. 3. 2009 12:10

Petruša
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha-východ

Re: chcem si viac veriť

přemýšlím nad jednou věcí hmm

Anjiko pokud všechna tvoje témata nejsou srandičky nad kterýma se dobře bavíš, jak se tu několikrát už psalo, proč sem takové dotazy píšeš? Vždyť tu přece s lidma nemáš dobrý zkušenosti, jsou na tebe protivný, tak proč?

Protože s mojí povahou, pokud všechno co píšeš myslíš vážně, tak kdyby mi tu lidi psali to co tobě, už bych sem nikdy nepsala...

Kolikrát mi přijde, že něco napíšeš, lidi odepisují, ty je nevnímáš a píšeš si dál svoje. Má to cenu?

Není tady

#27 9. 3. 2009 12:13

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Ale jo, myslím, že pro Anjiku to cenu má...
nedostala ocenění od rodičů tak ho hledá na Babinetu...
Až zjistí, že tady žádné ocenění na ni nečeká - tak pomaže k psychologovi, aby si vyřešila svoje problémy.

Není tady

#28 9. 3. 2009 12:18

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Obávám se, že nepomaže... a pokud ano, bude psychology střídat a s žádným nebude spokojená... protože (stejně jako tady) nebude poslouchat, co jí říkají - pouze uslyší to, co nechce.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#29 9. 3. 2009 12:19

Petruša
♥♥♥♥♥♥♥

taky myslim že nepůjde k psychologovi. Ona má problém o kterém neví, tak nemá důvod nikam chodit...

Není tady

#30 9. 3. 2009 13:11

Anjika
♥♥♥♥♥--

Môžem byť zaregistrovaná aj v sto agentúrach, to ešte nič neznamená. Treba si tam občas zavolať. Uvediem ďalší príklad. Somregistrovaná v niekoľkých pracovných agentúrach a ešte nikdy mi netelefonovali kvôli vhodnej pracovnej ponuke. To isté platí aj pre jazykové školy. Skrátka, treba si tam občas zavolať, pýtať sa na pracovné ponuky, lebo oni mňa ani iného uchádzača sami od seba nevolajú. Takže samotné poslanie životopisu a žiadosti o zamestnanie a v prípade castingových agentúr samotné fotky nestačia.

Není tady

#31 9. 3. 2009 13:34

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Petruša napsal(a):

taky myslim že nepůjde k psychologovi. Ona má problém o kterém neví, tak nemá důvod nikam chodit...

tummenupp
http://cs.wikipedia.org/wiki/Porucha_osobnosti

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#32 9. 3. 2009 13:53

dixina
♥♥♥♥♥♥-

Kolikrát mi přijde, že něco napíšeš, lidi odepisují, ty je nevnímáš a píšeš si dál svoje. Má to cenu?

Tak nějak stoltstoltstolt

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem ŽIVOT. Pláčeš? I v slzách je síla, tak jdi a žij....!

Není tady

#33 9. 3. 2009 16:04

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Prazska ves

Pandorraa napsal(a):

Petruša napsal(a):

tummenupp
http://cs.wikipedia.org/wiki/Porucha_osobnosti

No hele lidi, ted jsem si vzpomnela. Na root.cz a pak na zena.centrum.cz bo jak se to cteni jmenuje se jednu doby vyskytoval typek, co v diskuzi na jakykoli clanek napsal, ze ma poruchu osobnosti. Rikal si Blek.  Neni to Anjicin bracha? to bylo zajimave pocteni tenkrat ;-)

42!

Není tady

#34 9. 3. 2009 16:10

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Prazska ves

Dobry tricko, no ni?
http://petrkrcmar.blog.root.cz/files/2008/03/4052.jpg

Upravil(a) baba.jaga (9. 3. 2009 16:10)

42!

Není tady

#35 9. 3. 2009 16:58

Anjika
♥♥♥♥♥--

tie postavy si aj tak vyberá režisér...a on určí, na čo sa hodím...

Není tady

#36 9. 3. 2009 17:00

annie
♥♥♥♥♥♥-

Anjiko - opravdu si čteš, co Ti tu ostatní píšou? va

Není tady

#37 9. 3. 2009 17:06

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

A všimněte si ještě jedné věci, Jak si Anjika začne myslet, že jen útočíte na její osobu, protože jí závidíte či něco jiného, rotože pohled na ta písmenka nesnese, začne vás ignorovat. Tak prosím, přidejte se, napište jí svoje myšlenky na rovinu. Až nebude mít s kým mluvit, třeba jít o dojde. wink

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#38 9. 3. 2009 17:11

annie
♥♥♥♥♥♥-

Já nevím, jestli si dělá srandu...jinak je mi jí skoro líto. Hodně lidí jí dá návod na řešení problémů na stříbrném podnose - stačí se zvednout a udělat krok.
Snad spíš věřím tomu, že se skvěle baví...

Není tady

#39 9. 3. 2009 17:46

annie
♥♥♥♥♥♥-

Ne, sranda to není  -  pročetla jsem si pár diskusí "odjinud" a všude A. protrpuje totéž.
A je pozoruhodné vidět, že reakce na problémy paní A. jsou velmi podobné.

Není tady

#40 9. 3. 2009 18:04

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

babo jago big_smilebig_smile

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#41 9. 3. 2009 18:23

bloncka
♥♥♥♥---

Petruša napsal(a):

Anjika píše o sobě a svých blízkých po internetu hodně intimní detaily - i to, že chodí k psychiatričce a bere léky. Ale podle všeho to bude tak, jak píše helena v příspěvku z 12:18 - asi to nemá efekt.

Není tady

#42 9. 3. 2009 18:36

Anjika
♥♥♥♥♥--

Vy ste strašne múdre. Táto témA sa koná úspechu v komparzoch hlavne -  ak ste si ešte nevšimli.

Není tady

#43 9. 3. 2009 18:44

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Koná? va Snáď týka, nie? Tak prečo sa volá Chcem si viac veriť? Čo to má s komparzom...?

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#44 9. 3. 2009 21:14

Anjika
♥♥♥♥♥--

nuž, možno máš pravdu

Není tady

#45 9. 3. 2009 21:14

Petruša
♥♥♥♥♥♥♥

bloncka napsal(a):

Petruša napsal(a):

Anjika píše o sobě a svých blízkých po internetu hodně intimní detaily - i to, že chodí k psychiatričce a bere léky. Ale podle všeho to bude tak, jak píše helena v příspěvku z 12:18 - asi to nemá efekt.

tak pak už možná chápu proč jí neodpovídají na SMSky apod. hmm

Není tady

#46 9. 3. 2009 23:29

bloncka
♥♥♥♥---

Petruša napsal(a):

bloncka napsal(a):

Petruša napsal(a):

tak pak už možná chápu proč jí neodpovídají na SMSky apod. hmm

To, že se svěřuje, bych nevnímala negativně, kdyby předestřela problém a chtěla si nechat poradit. Jinak je to bohužel jenom plácání prázdné slámy. hmm  Prostě "obohratá platňa" - Anjiko, je sice chvályhodné, že ten termín z psychologie znáš, nicméně je Ti to úplně naprd, protože to neumíš používat. roll

Není tady

#47 10. 3. 2009 2:11

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

Anjika napsal(a):

A možno mám talent...veď predsa v niečom musím byť konečne dobrá!!!

Anjiko, vidělas v Superstar Aničku Dajdóoo??? Ty jsi myslím taky Anička, a jejej, nejsi to dokonce ty? Ona byla perfektní, řekla prostě porotě, že když ju "neberou", je to jejich názor a je špatný..., měla myslím pravdu, poněvadž později na té své NEOMALENOSTI snad vydělala ňáký korunky, možná aj hóoodně korunek..., rozhodně ale aspoň chvilku byla na výsluní a    s l a v n á   ... nebo, a to je možná pro tebe nejdůležitější - středobodem zájmu!
Víš, ale naivita a jednoduchá "obhlouplost" je zajímavá pro veřejnost jenom chvilku..., jenom těch pár okamžiků, do doby, než se promění v omezenost, natvrdlost, zaostalost a hloupost..., je mnoho dalších podobných výrazů pro..., ehm, ... je vůbec zde takt namístě? Anjiko, víš, co je to takt? Tož promiň. Já jsem ten vječný neomalený rejpal...!!! Ale, zdá se mi, že jsem jím právě pro vás, Anjiky, a vám podobní človíčci... kapitulation

Upravil(a) ViktorkaLove (10. 3. 2009 2:13)

Není tady

#48 10. 3. 2009 2:26

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

dixina napsal(a):

Tak nějak stoltstoltstolt

Věř to, že pro Anjiku ano. Dokud se ptá, pořád má naději, že se dočká odpovědi, která ji "popostrčí"..., rsp. OTEVŘE OČI tak, že procitne.
Až se uzavře do sebe, je navždy ztracena..., uvízne kdesi, odkud není návratu... grater

Není tady

#49 10. 3. 2009 6:20

Anjika
♥♥♥♥♥--

A vy ste inak duševne v poriadku?

Není tady

#50 10. 3. 2009 7:35

helena
♥♥♥♥♥♥♥

A vy ste inak duševne v poriadku?
A mohla bys specifikovat, co to je "duševně v pořádku"? Abychom ti třeba netvrdili, že ano a pak se nedivili... http://fora.babinet.cz/img/smilies/stolt.gif

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí