29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj,možná je to tu někde celkem dost rozepsané,ale já nevím kde to hledat,tak vás prosím o radu jak na ovulaci,mám problém s pravidelností menstuace a ovulací.Jedno dítě už sice mám,ale musela jsem podstoupit ivf a ted bych strašně moc chtěla další dítě,nedávno jsem podstopila další ivf,otěhotněla jsem ale ve 3tt jsem potratila a tak přemýšlím čím bych mohla si mohla dopomoct k pravidelné menstruaci a ovulaci?Znáte nějaké vitamíny a léky?Mám totiž strach podstopit 3 ivf které napodsled hradí částečně i pojištovna, a tak se do toho neženu a chci to ted zkusit přirozeně neb jsem slyšela,že spousta maminek které ivf nebo jiné um. opl. podstopily pak otěhoněly i přirozeně,nevím jestli jsem to nenapsala zmateně,ale doufám,že jste mně pochopily a byla bych vám vděčná za každou radu,moc díky
Není tady
Ahojky tak co jsem četla tak holky braly gynex nebo femigard, ale musí se to brát minimálně 3 měsíce aby to měla efekt koukni sem http://www.hemann.cz/index.php?lang=cz&vyrobek=1 nebo sam http://www.001shop.cz/Gynex-koncentrat
Není tady
Já nedám dopustit na kontryhelový čaj. Myslím, že mě pomohl, protože se mi cyklus krásně upravil a konečně jsem taky jednou poznala ovulaci jen tak bez testů apod.
Takže doporučuji zkusit.
Není tady
ahoj Deboro, můžu se zeptat, jakou příčinu tvé neplodnosti ti udedl dr.? Jestli máte špatné spermio nebo endometr., srůsty atd atd nebo je to jen tím, že nemáš prav.cykly? Protože si myslím, že pokud neovuluješ, dá se to snad podpořit i nějakými hormony, ne?
Není tady
Ivka75 napsal(a):
Já nedám dopustit na kontryhelový čaj. Myslím, že mě pomohl, protože se mi cyklus krásně upravil a konečně jsem taky jednou poznala ovulaci jen tak bez testů apod.
Takže doporučuji zkusit.
za kontryhel taky hlasuju...
Není tady
já se ke kontryhelu tajky přidávám, ale něco mi tu nehraje?!?!?
Není tady
Saďourek napsal(a):
já se ke kontryhelu tajky přidávám, ale něco mi tu nehraje?!?!?
Jojo, já taky a můžeš zkusit http://diochi.prirodni-leciva.cz/estrozin/d-37531/ prý je lepší než Gynex. Ale taky se mi něco nezdá hlavně ten potrat ve 3 tt, nepřepsala ses?
Upravil(a) verynka (9. 3. 2009 16:05)
Není tady
Myslím, že debora myslela 3 týden od oplodnění - asi 5 tt...ale to jsem si tak jenom domyslela.
Deboro - jestli nemáš pravidelné cykly, tak nejjednodušší je pořešit to s gynekologem.
Pokud by opravdu byl "jenom" problém v anovulaci, tak mi přijde zvláštní, že Ti nepředepsal clostilbegyt nebo podobný přípravek.
Bere ho tu spoustu holek a je to menší zátěž pro tělo než celá stimulace...
Není tady
Ahoj,ano 3 týden od oplodnění se mi snížilo hcg a pak jsem začala krvácet.Je to asi divné ale přesnou příčinu neplodnosti nevím,možná jsem brala ten clost. fakt nevím,už jsou tomu 4 roky co mně léčili takže si názvy léku nepamatuji a neotěhotněla jsem ani po IUI a pak jsem podstopila před 3 lety ivf a otěhotněla jsem,no a když jsme se rozhodli pro druhé dítě,tak jsme měli zkoušet otěhotnět přir. cestou ale nějak se nedařilo,no pravdu říct moc snažení nebylo neb přítel hodně pracoval a tak jsem šla na ivf a nezadařilo se...Dnes jsem byla na gyndě a gyndr mi řekl že nevylučuje že otěhotním přir. cestou tak to budu prozatím zkoušet tak.Jo jinak před těmi 4 lety měl přítel špatné spermio ale pak se mu to zlepšilo.Díky moc za rady,kontryhel už mám.
Není tady