18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jaké pouíváte ubrousky na utírání zadečku?
Nevím, jestli to je jen můj pocit, ale kdy je cena pod 50,- Kč, tak z nich cítím něco umělého - chemického - vůně pitralonu .
Na druhé straně balení je spousta pofidérních přísad?
Nejvíce mi asi vyhovovaly neparfemované od Nivei, ale jsou docela drahé .
Jaké máte zkuenosti vy??
Není tady
já kupuju zásadně neparfémované, ty navoněné mi děsně smrdí... na cenu moc nekoukám...
Není tady
taky kupujeme zásadně neparfemované, vyzkouely jsme Nivea, ty jsou fakt nejlepí, ale moc drahé, take u je nekupujeme
jedeme výhradně v bílých Babylove z DM (sensitive), na ně byly slevové kupony, take balíček vyel okolo 20 Kč, ale i bez slevy vyjde jeden balíček o 80 kusech na 40,- Kč.
Upravil(a) yellow108 (6. 3. 2009 13:01)
Natali - ubrousky z DM jsou dva druhy. Jedny úplně neparfemované. Druhé něčím (zvykla jsem si). V testu byly hodnoceny velmi dobře. Kupuju jen ty. Poměr cena kvalita je nejlepí.
Není tady
ja pouzivam celkem ubrousky Linteo a jsem spokojena...
Není tady
My jsme jich vyzkouely poměrně dost - Huggies, Nivea, Pampers, Tesco, Babydream, Babylove i Linteo.
Tesco, Linteo a Babydream děsně smrděly, Huggiesky i Nivea jsou fajn, Babylove také nejsou patné, ale nejvíce vyuíváme Pampersky - větinou je nakupujeme, kdy je akce 4 ks za 200,-- nebo 6 ks za 300,--, to vezmeme "do foroty" více a vychází nám to větinou od akce do akce, take jsme teď u dlouho jiné nepouívaly. Kadé miminko je ovem jinak citlivé - nám třeba stačila rybilka a Pampers plýny i ubrousky, kdeto kamarádka má chlapečka s citlivou pokokou a pouívají Huggies classic plíny, na umytí prdky vodu s íňkou a na mazání Bepanthen, člověk musí zkouet, co kterému miminku sedne.
Upravil(a) Dannylla (6. 3. 2009 21:00)
Není tady
Ahoj, my teď máme doma Bochko ubrousky z lékárny 72ks za 49,- a jsem moc spokojená.
Není tady