18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Máme 16. měsíční holčičku a ráda bych jí podpořila v rozvoji jemné motoriky. Má u pár hraček na toto téma, ale ráda bych její sbírku obohatila o dalí "tipy" se kterými jste Vy ostatní spokojené.
Víte jak to je - dítko se chvilku zabaví samo, ale kdy jsou hračky troku obměňovány, hra ho baví více. Teď u nás frčí vechna různá leporela, kníečky, odráedlo, hopsací koník i chodítko - vozík, panenky, balón a různé zvukové hračky.
Z těch motorických je to vkládačka tvarů, a pak dřevěná destička s vkládacími tvary zvířátek od Eichhornu.
Budu ráda za jakýkoliv tip či doporučení a snad se toto téma shodne třeba i jiným maminkám.
Moc díky.
Troku jsem se u poohlíela a zaujala mě rodina Bramborových, puzzle z tvrdího papíru ve velkých formátech jednotlivých dílků, a pak taky pěnové puzzlíky.
Není tady
Danyllko, já koupila v hračkářství, své neteři 1,5 roku, takové velké barevné dřevěné korále, různých tvarů, které se navlíkají na barevné ňůrky....tak třeba to...
Není tady
Večerka napsal(a):
Danyllko, já koupila v hračkářství, své neteři 1,5 roku, takové velké barevné dřevěné korále, různých tvarů, které se navlíkají na barevné ňůrky....tak třeba to...
To bylo v hračkárně nebo supráči? Příp. jaká firma?
Není tady
Ahojky posílám pár tipů
jemná motorika:
ve woody
Nebo: uvařit makarony, pagety, hráek, kukuřici....hrát si s burizony
Upravil(a) andulka (5. 3. 2009 17:13)
Není tady
Dannylla napsal(a):
Večerka napsal(a):
To bylo v hračkárně nebo supráči? Příp. jaká firma?
Danyllko, v obyčejném hračkářství, ale firmu ti neřeknu, leda písnu sestře do výcar, a se koukne na kyblíček, ale určitě je více firem, co to vyrábí.
Není tady
jetě mne napadlo koupit dětské barvy a myslím si e by u mohla pomalu malovat prstíkem namočeným v barvách (samo k tomu určeným)
Není tady
provlékačku máme z Ikey a malá si s ní hodně vyhraje
ty prstové barvičky vypadají senzačně v létě bude i malování v přírodě, do těch jdeme
Není tady
plastelína od Play - Doh je nezávadná a je myslím taky dobrým nápadem jak si vyhrát za dozoru dospělého
Není tady
Stránky: 1