29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Můj problém je jak jsem tu četla né tak překvapůjcí, ale možná o to komplikujcí. A to je že na sex prostě a jednoduše nemám chuť. Chodím s přítelem skoro 5 let, ale myslim, že se problém táhne tak 3roky.
Bojuju s tim jak můžu, ale většinou to zkončí tim, že "to " přetrpim, ale řeknu vám, že je to děs. Přítel tomu dává velkou váhu, nejprve sex a o toho se odvíjí další věci a já to mám bohužel naopak.Já ho chápu, vim, že něco není v pořádku, ale co? Přítel se pě pořád ptá co dělá špatně, ale já fakt nevim(je můj první, tak to nemohu posoudit).
Jo je pravda, že dřív jsme se mazlili a bylo to super, ale teď na mě sahne jen když to chce a zajede mi hned rukou pod kalhotky. No, a to mě asi namíchne a chuť nechuť je ta tam. Toužim, aby mě hladil, aniž by to skončilo sexem, chci se hladit a líbat....atd. Ale když to udělám, přítel na to dostane chuť a je tady zase ten problém. Tak nyní to řešim, že na něj raději nesahám, Je to hrozný, já vim, ale fakt nevim dál. Já to všechno chápu, ale řešit to tim, že to přežívám a nebo se musim trochu přiopít, asi nemá smysl a dlouhé trvání.
Děti nemáme, a zatim neplánujeme.
Taky se nám komplikuje naše soužití. Přítel je totiš maminčim mazánek, a jeho maminka na za něj doma dělala vše, tak o to samé praktikuje u mne. Takže doma nedělá skoro nic, nevim možná to s tim souvisí.šichni říkají, že si ho mám vychovat, ale nějak to nejde. Každopádně jsme tohle vše nškolikrát řešili, ale skončilo to nijak. Nevyřešeno a nepochopeno.
Prekérní situate, co?
Lolík,
nevím, jestli ti pomůžu, ale poradila bych ti jednu věc: zkus se s ním domluvit, že na nějakou dobu budeš iniciátorem sexu jen ty. Když bude tohle platit, tak z tebe najednou spadne "strach", že po tobě bude zase něco chtít... Budeš vědět, že to je jen na tobě, jestli sex bude nebo nebude = tudíž v hlavě nebudeš mít blok a strach, nechuť... Zkus to, na mě to kdysy fungovalo.
Co se týká té další komplikace vašeho soužití, tak hned ze začátku se musí stanovit jasná pravidla. Tzn. asi, že mu nebudeš tolerovat to, co maminka. Jasně mu vysvětlit, že v tom bytě bydlíte oba, tak se také oba budete podílet na jeho chodu. Nájem a tak taky určitě platíte spolu ne? Prostě jste partneři, tak všechny povinnosti se musí dělit. Sám od sebe s tím nezačne, když je vychovanej jako mazánek (ono to je totiž děsně pohodlný nemuset nic dělat), ty pravidla musíš jasně udat ty.
Není tady
Tak mu řekni přesně, co jsi tady napsala. Že se Ti nelíbí, když Ti hned začne lézt do kalhotek a řekni mu, jak by sis to představovala. A náhodou to je taky rajcovní, řekni mu přesně, co by měl dělat - patrně se Ti bude líbit na začátku delší mazlení a vzrušování, zkrátka "řádná předehra". Vrátí se Ti chuť a pak si myslím, že si dáš občas říct třeba i k rychlejším náruživějším akcím, jaké vyhovují jemu.
Není tady
Tak to mám podobný problém, s tím rozdílem, že já na sex chuť mám, ale potřebuji předehru...Jsem s přítelem skoro 3 roky, sex s ním býval úžasný, ale v poslední době mazlení vynechává...Už jsem mu to řekla, že mi jeho něžnosti chybí, pomůže to ale jen krátce...
Není tady
Barborka napsal(a):
Lolík,
nevím, jestli ti pomůžu, ale poradila bych ti jednu věc: zkus se s ním domluvit, že na nějakou dobu budeš iniciátorem sexu jen ty. Když bude tohle platit, tak z tebe najednou spadne "strach", že po tobě bude zase něco chtít... Budeš vědět, že to je jen na tobě, jestli sex bude nebo nebude = tudíž v hlavě nebudeš mít blok a strach, nechuť... Zkus to, na mě to kdysy fungovalo.
Co se týká té další komplikace vašeho soužití, tak hned ze začátku se musí stanovit jasná pravidla. Tzn. asi, že mu nebudeš tolerovat to, co maminka. Jasně mu vysvětlit, že v tom bytě bydlíte oba, tak se také oba budete podílet na jeho chodu. Nájem a tak taky určitě platíte spolu ne? Prostě jste partneři, tak všechny povinnosti se musí dělit. Sám od sebe s tím nezačne, když je vychovanej jako mazánek (ono to je totiž děsně pohodlný nemuset nic dělat), ty pravidla musíš jasně udat ty.
Lolík:
Díky moc za radu. No, já jsem zkrátky ty pravidla na začátku nestanovila. Teď po skoro 4rokách bydlení se přítel bouří. Když si o tom povídáme, nechce nic slyšet. Říká, že všechny domácí práce má na starosti jen žena. A tváří se jak ho hrozně obtěžuju. Jeho názor, prý znám, no a tim to končí.
Dřív jsem to přecházela, nejsem ten "hádací" typ a on na tom hřeší.:-(
Jo, je pravda, že pohodlnej je, to jo!!! Jeho k něčemu dokopat, to je přímo psychologické umění...!
Lolík:
Nety, díky za radu. Já jsem mu tohle říkala, aby mi hned nesahal do kalhotek..., ale on to vyslechne a to je vše, tak nějak to zapomene. Zdůvodňuje to tim, že je to kvůli tomu, že "to " nemá často a prostě má chuť.
Je o docela dost let starší, měl přede mnou opravdu dost holek, ale fakt mi přijde, že přesto holkám vůbec, ale vůbec nerozumí.....Je prostě mimo.
A, že ta věta na začátku filmu Samotáři:"...muži a ženy jsou dva různý živočišný druhy..."
Hm, rozmaznany "fracek". S takym chlapom chces planovat buducnost?????
Není tady
Pravidla se musí stanovit hned na začátku. Teď po 4 letech to už bude asi těžší, ale nesmíš to vzdát nebo pak budeš "trpět" celej život .
Jak ti prosímtě odůvodní ten jeho názor, že "všechny domácí práce má na starosti žena"???? Nenech si to líbit. Řekni mu třeba, že v tom případě vydělávání peněz má na starosti muž (když domácí práce žena) a přestaň se finančně podílet na placení bytu a tak... Musíš s tím něco dělat a stát si za svým!!! Prostě mu to dej jasně najevo, že končí doba, kdy jsi mu dělala "služku"! Moc ti držím palce!
Není tady
Nejsem ženská, ale čet jsem že nechuť k sexu může nastat když bereš antikoncepci.Zkus vysadit, po měsíci uvidíš.Psala to holka který to poradil gynekolog a opravdu to pomohlo!
faf napsal(a):
Hm, rozmaznany "fracek". S takym chlapom chces planovat buducnost?????
Lolík:
No, taky o tom, tak nějak pochybuju.....
Přesně jako já, jen s tím rozdílem, že já jsem vdaná 13 let a máme 2 děti. Na sex nemám ani pomyšlení,nepotřebuji ho. Beru 10 let antikoncepci a taky jsem v časopise četla, že to může být tím. Vysadit ji ale nemůžu, protože to bych otěhotněla, jen kdyby se na mě manžel podíval.A stejně když ji vysadíš, tak to prý může trvat i rok, než se tvé tělo zbaví těch hormonů. Můj muž se s předehrami taky nezabývá. Dřív mi to vadilo,dnes už ne. Dnes si říkám,ať už je to za mnou. Čím dřív,tím líp. Taky mě štve,že to chce, když ještě děti pořádně nespí a ani se neobtěžuje zavírat dveře. Nesnáší totiž na noc zavřené dveře od ložnice,prý aby to větralo. Takže pokud na mě začne sahat a dveře jsou otevřený,tak ho upozorním,že nic nebude,protože nezavřel a děti ještě nespí. On samozřejmě pokračuje, protože mu jde jen o jeho blaho. Do mne vjede vztek,vynadám mu a je po sexu. Děti mají 10 a 12 let a zvláště dcera, hned jak uslyší, že zavíráme dveře,tak volá,proč ty dveře zavíráme (není blbá).
Mám ale doma jednu skvělou hračku, připravenou pro případ, že budu sama doma. Je na baterky a je skvělá. To co manžel nedokáže za půl roku, ona udělá za pár vteřin...
Barborka napsal(a):
Pravidla se musí stanovit hned na začátku. Teď po 4 letech to už bude asi těžší, ale nesmíš to vzdát nebo pak budeš "trpět" celej život
.
Jak ti prosímtě odůvodní ten jeho názor, že "všechny domácí práce má na starosti žena"???? Nenech si to líbit. Řekni mu třeba, že v tom případě vydělávání peněz má na starosti muž (když domácí práce žena) a přestaň se finančně podílet na placení bytu a tak... Musíš s tím něco dělat a stát si za svým!!! Prostě mu to dej jasně najevo, že končí doba, kdy jsi mu dělala "služku"! Moc ti držím palce!
Lolík:
Prostě když ho porosim, jesli mi pomůže tak jednoduše odpoví: "ne." Já ho musim pořád o něco prosit, aby mi pomohl. Připomínat...atd. No, a když se pak něco stane, tak mi řekně: "no, jo, ale tys mi to nepřipoměla!! Jasně, říká to tak nějak se smíchem, a já to přejdu a nebo mu říkám, že mu všechno nebudu donekonečna připomínat, že je dospělej. No, ale tim to končí. Příště mi to řekne klidně zas.
Možná, že právě proto to vázne v tom našem mileneckém vztahu, protože milovat se v zrovné né ideálním vztaku, kde není spousta vyřešených věcí, prostě není jednoduchý.
Je, to fakt těžký. Není mu tak jednoduchý říct: "..tak a teď mi budeš pomáhat." Já mu to tak nějak taktně naznačim a on se hned urazí.
Hruštička napsal(a):
Přesně jako já, jen s tím rozdílem, že já jsem vdaná 13 let a máme 2 děti. Na sex nemám ani pomyšlení,nepotřebuji ho. Beru 10 let antikoncepci a taky jsem v časopise četla, že to může být tím. Vysadit ji ale nemůžu, protože to bych otěhotněla, jen kdyby se na mě manžel podíval.
A stejně když ji vysadíš, tak to prý může trvat i rok, než se tvé tělo zbaví těch hormonů. Můj muž se s předehrami taky nezabývá. Dřív mi to vadilo,dnes už ne. Dnes si říkám,ať už je to za mnou. Čím dřív,tím líp. Taky mě štve,že to chce, když ještě děti pořádně nespí a ani se neobtěžuje zavírat dveře. Nesnáší totiž na noc zavřené dveře od ložnice,prý aby to větralo. Takže pokud na mě začne sahat a dveře jsou otevřený,tak ho upozorním,že nic nebude,protože nezavřel a děti ještě nespí. On samozřejmě pokračuje, protože mu jde jen o jeho blaho. Do mne vjede vztek,vynadám mu a je po sexu. Děti mají 10 a 12 let a zvláště dcera, hned jak uslyší, že zavíráme dveře,tak volá,proč ty dveře zavíráme (není blbá).
Mám ale doma jednu skvělou hračku, připravenou pro případ, že budu sama doma. Je na baterky a je skvělá. To co manžel nedokáže za půl roku, ona udělá za pár vteřin...
Lolík :
No, to je docela síla s tou hračičkou. Uvidíme, uvidíme.....
Jo, ale souhlasim.
Moje mamka říká, že náš vztah (5 let) vypadá jako jejich 30letý. Prostě chybí nějaké to vzrušení, akce, zpestření....Sice s mamkou v málo v čem souhlasim, tady jí musim dát za pravdu. my se nehádáme, prostě žijeve vedle sebe, ale asi tomu něco chybí....
Lolik - je to pohodlný prevít.
Popros ho, ať něco udělá a když řekne ne, vykašli se na to taky a jdi si číst.
Až se zeptá, co bude k večeři, řekni - Já nemám hlad. Jestli Ty jo, tak si něco udělej. V lednici všechno potřebné je, protože JÁ jsem to nakoupila.
Není tady
mashanka napsal(a):
Lolik - je to pohodlný prevít.
Popros ho, ať něco udělá a když řekne ne, vykašli se na to taky a jdi si číst.
Až se zeptá, co bude k večeři, řekni - Já nemám hlad. Jestli Ty jo, tak si něco udělej. V lednici všechno potřebné je, protože JÁ jsem to nakoupila.
Lolí:
Já jsem mu jednou řekla, že prostě nebudu pořád zbírat po bytě poházené fusekle a slipy a že mu je nevyperu. No a on na to řekl, že mu to neva, že ty věci mu vypere maminka, řikal to se smíchem. Já jsem se, ale nesmála. Když jsem se rozhodla, že prostě neumeju to nádobí a bláhově jsem si myslela, že ho to donutí, tak když se vyčerpala naše zásoba talířů a příborů, zkončilo to tim, že si umyl lžíci a talíř. No, a bylo hotovo. Jo, za těch 5 let vynesl koš tak 5x a to jsem mu to musela několikrát připomenout.Když jsem se ho ptala proč nevynesl koš, odpoví:"tys mi nepřipoměla!" Umyl nádobí jen tehdy, když jsem doma ležela se slepákem a zvracela v křečích. A to jsemmu musela ten den vyžehlit kahoty, takže mé žehlení probíhalo tím způsobem, že jsem odbíhala zvracet. Fak super.No a potom, druhej den mi řekl, že to nádobí co, je na odkapávači myl on, tak, že dnes už ho mýt nebude. Je pravda, že tohle mě už vakt naštvalo a to já jsem jinak v klidu. Takže mi musí být hodně špatně, aby něco udělal.
S tim vařením , je pravda, že moc nevyvařuju, to jo, takže tohle už občas praktikuju. To funguje. Protože hlad, to má a pořádnej.
Řeknu vá, že on má takové štěstí, že je se mnou...
No a po tomhle po mě chce sex, já nejsem ledová královna...
Občas mi přijde, že ten chlap je mimozemšťan.
tak jako píše Hruštička, máš štěstí, že jsi to zjistila před miminkem a vdavkami. Já jsem tedy u kartářky byla (Sobotová, maminka Luďka Soboty) a ta mi kdysi řekla, že můj partner je to pravé, budeme spolu do aleluja atd. Další rok jsem dle její předpovědi otěhotněla (dlouholetá snaha - po společném soužití 8 let) a zjistila jsem, že otec mého dítěte je IDIOT - brzy co?
taky máme rychlosex, sáhne a hned jde na věc, ale pro mě je to lepší, mám to rychle za sebou. U tebe je to problém, když si ještě nemusíš takhle ničit život.
Být tebou si o tom všem (sex i domácnost) promluvím, buď tě vyslechne a pochopí nebo za to nestojí
Není tady
Hruštička napsal(a):
No tak u nás je to tak,že jediná práce.kterou doma vykonává muž je vynášení odpadků. Občas umyje nádobí,tak 1-2x za týden.
Máš jednu výhodu. Už jsi poznala,jaký je, aniž byste byli manželé. Tudíž jsi ušetřila peníze jak za svatbu, tak za rozvod. Já jsem na to bohužel přišla až po svatbě,takže si vše (do slova a do písmene) až na ty odpadky dělám sama. Tedy děti taky pomáhají.
Moje rada: Jdi od něho!!! Nikdy ho nezměníš a on nikdy nezačne dělat něco sám od sebe. Já se o to snažím už 13 let.Marně.
Švagrová si vzala chlapa, který šel do sněhu v teniskách řka, co to mám za manželku, když mi ani zimní boty nenachystá. A to jsou spolu 2 roky manželé a asi 6 let spolu chodili,ale nežili spolu.
A napadla mě ještě jedna věc: Běž ke kartáři. Ale k dobrému. ten ti řekne, jestli je to ten pravý a jak váš vztah dopadne. Já jsem u jednoho byla, protože jsem věděla o hodně věcech, které řekl a ony se opravdu splnily.No a dozvěděla jsem se, že se nerozvedu a jiného muže mít nebudu. Musím ještě říct, že jsem na tom jako ty a můj muž je mým prvním mužem vůbec.Takže si už moc asi neužiju a zůstanu věrná mé hračičce.
Lolí:
Můj přítel umyl nádobí za těch 5 let asi tak 6x.No, je to fakt. Ale nevim jestli to dokážu. Člověk má najeté nějaké koleje a má tak trochu strach z budoucna. Byt je jeho. Bydlení u rodičů je na nic. Jsem tak trochu "kopyto" na úřady a on mi pomahá.
Teď sedí kousek ode mne a mile se na mě usmívá,ach jo, je to těžký, byla by to asi pěkná podpásovka.
Je pravda, že se mi ta myšlenka občas objeví. Je to fakt prekérní situace. Ale pořád mi říká, že bych utíkala moc brzo a ty otázky: "...a co kdyby,..."
Je pravda, že pociťuju, a on to i řekl, že máme naprosto jiné výchovné metody. To by byly další problémy, kdyby jsme měli děti.
Hruštička napsal(a):
No pokud jsi teď na všechno sama,tak si uvědom, že až přijdou děti, tak bude ještě hůř. Nemysli si, že se něco změní. Nezmění. Chceš to tak mít celý život? Tak zůstaň.
Radím kartáře.
Ten, u kterého jsem byla mi říkal,že u něj byla holka, která chodila s klukem 5 let a měli naplánovanou svatbu na únor. On ale v kartách viděl,že on jí chodí za jinou ženskou. Ale neřekl jí to.Snažil se jí domluvit,ať svatbu zruší, ale nedala si říct.Tak ji alespoň o pár měsíců posunuli. No a hádej,co se stalo? V únoru mu sama přišla na nevěru a okamžitě se s ním rozešla. Představ si, kdyby to zjistila až po svatbě. Pak přišla ke kartáři a on jí předpověděl, že se hned na podzim vdá a otěhotní. A vše se do puntíku stalo. Seznámila se z klukem, během 2 měsíců byla svatba a brzy na to dítě. Úplně se prý změnila, dospěla a byla štastná.
No ale spousta z nich je šarlatánů.Tak bych se nejprve poptala kolem, než bych někoho navštívila.
Lolík:
Díky mockrát za radu, je to fakt těžký.
Kartářům moc nevěřim a ani nerozumim, takže jak se znám asi natrefím na to špatného.
Je to těžký, ale ta myšlenka na ten rozchod se tu stále objevuje. Všechno by se šíleně zkomplikovalo. Máme nakoupený dohromady spousty nábytku, spotřěbičů, jeho rodina mi dává každý svátek, naroz. a Vánoce docela dost peněz, zvykli si na mě, rozumím si s nimi.
Ale nesmím sedět a čekat. Taky mám takovou obavu a otázku: "..no a co když už jiného, lepšího nenajdu..?" je to děs.
Ale jinak stojí vždy při mě, když mám problémy snaží se je se mnou vyřešit....no, a pak se zase objeví ty jeho slova: "ne, nepomůžu ti,...ježiši už zase...nemysliš, že je zbytečný brát tu antikoncepci, když...."
Každopádně díky, budu silná a uvidíme.....ale rozhodně mu to neudělám, tak jednoduchý. Možná mu dám poslední šanci, ale pak se na to vy.....
Všem vám moc děkuji. Budu na tom všem co jste mi napsaly pracovat, a když to nepůjde, tak na to prdim a tradááááá....
Díky a mějte se:D
Lolik, preboha dievca, spamataj sa a nie ze od neho odid, ty od neho utekaj!!!! A to kozmickou rychlostou!
To snad nie je mozne, ake vedia byt zeny slepe a hluche a nehnevaj sa aj zbabele, vsak si s takym chlapom znicis zivot! Mas zehlit nohavice, ked ti je zle a vracias?! To nie je mimozemstan, to je absolutny necita.
Jezis, adrenalin mi stupol tak, ze asi prerazim plafon a urcite mi stupne aj horucka... Teda moj priatel je riadny chlap, ziadne zozenstene maciatko, ale ked som napriklad teraz chora, vari mi caje, robi jest a nemyslim, ze by mu co i len napadlo, ze by som mala cokolvek zehlit, prat alebo upratovat.
A ze tvoj priatel ti povie, ze ti nepomoze, ked ho o to poziadas? Vies si predstavit, ako bude tvoj zivot vyzerat s nim v buducnosti? Ze ked budete mat deti, na vsetko budes sama a este sa ti za to ani nijakeho uznania nedostane? A po druhe, nejde o ziadne pomahanie tebe, kto docerta urcil, ze to vsetko mas robit ty? Su to vase spolocne prace.
A co si ty sluzka, ze si povinna mu prat a zehlit, ked spolu zijete? Zivi ta on, tak ze nemas na praci nic ine, len starat sa o neho? ak ano, tak je to ok. Spamataj sa, nezijeme v stredoveku, nemusis trpiet pre chlapa, ktoreho vychovu zvrzala jeho mama....
fuj, je mi zle od zlosti.
Sorry Lolik, nic proti tebe, len neviem pochopit, ako inteligentna zena moze zit v takych podmienkach.
Není tady
no to koukám jaký máte doma paka...
ale zkuste jim říct co chcete a jinak mu nebýt po vůli ať si uvědomý že to musí vyhovovat obě .... nepřipadáte si méněceně ?? a co s tím děláte ??
Není tady
Já bych se ani nedivil kdyby jsi neněla chuť na sex po tom co předvádí ....
a jak taky mohla mít chuť když ti to ani nedodělá ... to by mě asi manželka (dnes ex ) zabila :-))))
nenech si to líbit určitě je dost chlapů kteří by se k tobě chovali mnohem líp ...
Není tady
Mám taky stejný problém, lehnu do postele a už se obávám toho, že sáhne zase na to stejné místo(do kalhotek) a že se budu muset přemáhat, abych to přetrpěla.Taky si myslím, že hodně dělá antikoncepce, takže vysazuji. Nějakou dobu jsem ji nebrala a bylo to lepší, pak jsem ji změnila a je to zase tak jak to bylo předtím.
Není tady