21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Můj problém je jak jsem tu četla né tak překvapůjcí, ale moná o to komplikujcí. A to je e na sex prostě a jednodue nemám chu. Chodím s přítelem skoro 5 let, ale myslim, e se problém táhne tak 3roky.
Bojuju s tim jak můu, ale větinou to zkončí tim, e "to " přetrpim, ale řeknu vám, e je to děs. Přítel tomu dává velkou váhu, nejprve sex a o toho se odvíjí dalí věci a já to mám bohuel naopak.Já ho chápu, vim, e něco není v pořádku, ale co? Přítel se pě pořád ptá co dělá patně, ale já fakt nevim(je můj první, tak to nemohu posoudit).
Jo je pravda, e dřív jsme se mazlili a bylo to super, ale teď na mě sahne jen kdy to chce a zajede mi hned rukou pod kalhotky. No, a to mě asi namíchne a chu nechu je ta tam. Touim, aby mě hladil, ani by to skončilo sexem, chci se hladit a líbat....atd. Ale kdy to udělám, přítel na to dostane chu a je tady zase ten problém. Tak nyní to řeim, e na něj raději nesahám, Je to hrozný, já vim, ale fakt nevim dál. Já to vechno chápu, ale řeit to tim, e to přeívám a nebo se musim trochu přiopít, asi nemá smysl a dlouhé trvání.
Děti nemáme, a zatim neplánujeme.
Taky se nám komplikuje nae souití. Přítel je toti maminčim mazánek, a jeho maminka na za něj doma dělala ve, tak o to samé praktikuje u mne. Take doma nedělá skoro nic, nevim moná to s tim souvisí.ichni říkají, e si ho mám vychovat, ale nějak to nejde. Kadopádně jsme tohle ve nkolikrát řeili, ale skončilo to nijak. Nevyřeeno a nepochopeno.
Prekérní situate, co?
Lolík,
nevím, jestli ti pomůu, ale poradila bych ti jednu věc: zkus se s ním domluvit, e na nějakou dobu bude iniciátorem sexu jen ty. Kdy bude tohle platit, tak z tebe najednou spadne "strach", e po tobě bude zase něco chtít... Bude vědět, e to je jen na tobě, jestli sex bude nebo nebude = tudí v hlavě nebude mít blok a strach, nechu... Zkus to, na mě to kdysy fungovalo.
Co se týká té dalí komplikace vaeho souití, tak hned ze začátku se musí stanovit jasná pravidla. Tzn. asi, e mu nebude tolerovat to, co maminka. Jasně mu vysvětlit, e v tom bytě bydlíte oba, tak se také oba budete podílet na jeho chodu. Nájem a tak taky určitě platíte spolu ne? Prostě jste partneři, tak vechny povinnosti se musí dělit. Sám od sebe s tím nezačne, kdy je vychovanej jako mazánek (ono to je toti děsně pohodlný nemuset nic dělat), ty pravidla musí jasně udat ty.
Není tady
Tak mu řekni přesně, co jsi tady napsala. e se Ti nelíbí, kdy Ti hned začne lézt do kalhotek a řekni mu, jak by sis to představovala. A náhodou to je taky rajcovní, řekni mu přesně, co by měl dělat - patrně se Ti bude líbit na začátku delí mazlení a vzruování, zkrátka "řádná předehra". Vrátí se Ti chu a pak si myslím, e si dá občas říct třeba i k rychlejím náruivějím akcím, jaké vyhovují jemu.
Není tady
Tak to mám podobný problém, s tím rozdílem, e já na sex chu mám, ale potřebuji předehru...Jsem s přítelem skoro 3 roky, sex s ním býval úasný, ale v poslední době mazlení vynechává...U jsem mu to řekla, e mi jeho něnosti chybí, pomůe to ale jen krátce...
Není tady
Barborka napsal(a):
Lolík,
nevím, jestli ti pomůu, ale poradila bych ti jednu věc: zkus se s ním domluvit, e na nějakou dobu bude iniciátorem sexu jen ty. Kdy bude tohle platit, tak z tebe najednou spadne "strach", e po tobě bude zase něco chtít... Bude vědět, e to je jen na tobě, jestli sex bude nebo nebude = tudí v hlavě nebude mít blok a strach, nechu... Zkus to, na mě to kdysy fungovalo.
Co se týká té dalí komplikace vaeho souití, tak hned ze začátku se musí stanovit jasná pravidla. Tzn. asi, e mu nebude tolerovat to, co maminka. Jasně mu vysvětlit, e v tom bytě bydlíte oba, tak se také oba budete podílet na jeho chodu. Nájem a tak taky určitě platíte spolu ne? Prostě jste partneři, tak vechny povinnosti se musí dělit. Sám od sebe s tím nezačne, kdy je vychovanej jako mazánek (ono to je toti děsně pohodlný nemuset nic dělat), ty pravidla musí jasně udat ty.
Lolík:
Díky moc za radu. No, já jsem zkrátky ty pravidla na začátku nestanovila. Teď po skoro 4rokách bydlení se přítel bouří. Kdy si o tom povídáme, nechce nic slyet. Říká, e vechny domácí práce má na starosti jen ena. A tváří se jak ho hrozně obtěuju. Jeho názor, prý znám, no a tim to končí.
Dřív jsem to přecházela, nejsem ten "hádací" typ a on na tom hřeí.:-(
Jo, je pravda, e pohodlnej je, to jo!!! Jeho k něčemu dokopat, to je přímo psychologické umění...!
Lolík:
Nety, díky za radu. Já jsem mu tohle říkala, aby mi hned nesahal do kalhotek..., ale on to vyslechne a to je ve, tak nějak to zapomene. Zdůvodňuje to tim, e je to kvůli tomu, e "to " nemá často a prostě má chu.
Je o docela dost let starí, měl přede mnou opravdu dost holek, ale fakt mi přijde, e přesto holkám vůbec, ale vůbec nerozumí.....Je prostě mimo.
A, e ta věta na začátku filmu Samotáři:"...mui a eny jsou dva různý ivočiný druhy..."
Hm, rozmaznany "fracek". S takym chlapom chces planovat buducnost?????
Není tady
Pravidla se musí stanovit hned na začátku. Teď po 4 letech to u bude asi těí, ale nesmí to vzdát nebo pak bude "trpět" celej ivot .
Jak ti prosímtě odůvodní ten jeho názor, e "vechny domácí práce má na starosti ena"???? Nenech si to líbit. Řekni mu třeba, e v tom případě vydělávání peněz má na starosti mu (kdy domácí práce ena) a přestaň se finančně podílet na placení bytu a tak... Musí s tím něco dělat a stát si za svým!!! Prostě mu to dej jasně najevo, e končí doba, kdy jsi mu dělala "sluku"! Moc ti drím palce!
Není tady
Nejsem enská, ale čet jsem e nechu k sexu můe nastat kdy bere antikoncepci.Zkus vysadit, po měsíci uvidí.Psala to holka který to poradil gynekolog a opravdu to pomohlo!
faf napsal(a):
Hm, rozmaznany "fracek". S takym chlapom chces planovat buducnost?????
Lolík:
No, taky o tom, tak nějak pochybuju.....
Přesně jako já, jen s tím rozdílem, e já jsem vdaná 13 let a máme 2 děti. Na sex nemám ani pomylení,nepotřebuji ho. Beru 10 let antikoncepci a taky jsem v časopise četla, e to můe být tím. Vysadit ji ale nemůu, protoe to bych otěhotněla, jen kdyby se na mě manel podíval.A stejně kdy ji vysadí, tak to prý můe trvat i rok, ne se tvé tělo zbaví těch hormonů. Můj mu se s předehrami taky nezabývá. Dřív mi to vadilo,dnes u ne. Dnes si říkám,a u je to za mnou. Čím dřív,tím líp. Taky mě tve,e to chce, kdy jetě děti pořádně nespí a ani se neobtěuje zavírat dveře. Nesnáí toti na noc zavřené dveře od lonice,prý aby to větralo. Take pokud na mě začne sahat a dveře jsou otevřený,tak ho upozorním,e nic nebude,protoe nezavřel a děti jetě nespí. On samozřejmě pokračuje, protoe mu jde jen o jeho blaho. Do mne vjede vztek,vynadám mu a je po sexu. Děti mají 10 a 12 let a zvlátě dcera, hned jak uslyí, e zavíráme dveře,tak volá,proč ty dveře zavíráme (není blbá).
Mám ale doma jednu skvělou hračku, připravenou pro případ, e budu sama doma. Je na baterky a je skvělá. To co manel nedokáe za půl roku, ona udělá za pár vteřin...
Barborka napsal(a):
Pravidla se musí stanovit hned na začátku. Teď po 4 letech to u bude asi těí, ale nesmí to vzdát nebo pak bude "trpět" celej ivot
.
Jak ti prosímtě odůvodní ten jeho názor, e "vechny domácí práce má na starosti ena"???? Nenech si to líbit. Řekni mu třeba, e v tom případě vydělávání peněz má na starosti mu (kdy domácí práce ena) a přestaň se finančně podílet na placení bytu a tak... Musí s tím něco dělat a stát si za svým!!! Prostě mu to dej jasně najevo, e končí doba, kdy jsi mu dělala "sluku"! Moc ti drím palce!
Lolík:
Prostě kdy ho porosim, jesli mi pomůe tak jednodue odpoví: "ne." Já ho musim pořád o něco prosit, aby mi pomohl. Připomínat...atd. No, a kdy se pak něco stane, tak mi řekně: "no, jo, ale tys mi to nepřipoměla!! Jasně, říká to tak nějak se smíchem, a já to přejdu a nebo mu říkám, e mu vechno nebudu donekonečna připomínat, e je dospělej. No, ale tim to končí. Přítě mi to řekne klidně zas.
Moná, e právě proto to vázne v tom naem mileneckém vztahu, protoe milovat se v zrovné né ideálním vztaku, kde není spousta vyřeených věcí, prostě není jednoduchý.
Je, to fakt těký. Není mu tak jednoduchý říct: "..tak a teď mi bude pomáhat." Já mu to tak nějak taktně naznačim a on se hned urazí.
Hrutička napsal(a):
Přesně jako já, jen s tím rozdílem, e já jsem vdaná 13 let a máme 2 děti. Na sex nemám ani pomylení,nepotřebuji ho. Beru 10 let antikoncepci a taky jsem v časopise četla, e to můe být tím. Vysadit ji ale nemůu, protoe to bych otěhotněla, jen kdyby se na mě manel podíval.
A stejně kdy ji vysadí, tak to prý můe trvat i rok, ne se tvé tělo zbaví těch hormonů. Můj mu se s předehrami taky nezabývá. Dřív mi to vadilo,dnes u ne. Dnes si říkám,a u je to za mnou. Čím dřív,tím líp. Taky mě tve,e to chce, kdy jetě děti pořádně nespí a ani se neobtěuje zavírat dveře. Nesnáí toti na noc zavřené dveře od lonice,prý aby to větralo. Take pokud na mě začne sahat a dveře jsou otevřený,tak ho upozorním,e nic nebude,protoe nezavřel a děti jetě nespí. On samozřejmě pokračuje, protoe mu jde jen o jeho blaho. Do mne vjede vztek,vynadám mu a je po sexu. Děti mají 10 a 12 let a zvlátě dcera, hned jak uslyí, e zavíráme dveře,tak volá,proč ty dveře zavíráme (není blbá).
Mám ale doma jednu skvělou hračku, připravenou pro případ, e budu sama doma. Je na baterky a je skvělá. To co manel nedokáe za půl roku, ona udělá za pár vteřin...
Lolík :
No, to je docela síla s tou hračičkou. Uvidíme, uvidíme.....
Jo, ale souhlasim.
Moje mamka říká, e ná vztah (5 let) vypadá jako jejich 30letý. Prostě chybí nějaké to vzruení, akce, zpestření....Sice s mamkou v málo v čem souhlasim, tady jí musim dát za pravdu. my se nehádáme, prostě ijeve vedle sebe, ale asi tomu něco chybí....
Lolik - je to pohodlný prevít.
Popros ho, a něco udělá a kdy řekne ne, vykali se na to taky a jdi si číst.
A se zeptá, co bude k večeři, řekni - Já nemám hlad. Jestli Ty jo, tak si něco udělej. V lednici vechno potřebné je, protoe JÁ jsem to nakoupila.
Není tady
mashanka napsal(a):
Lolik - je to pohodlný prevít.
Popros ho, a něco udělá a kdy řekne ne, vykali se na to taky a jdi si číst.
A se zeptá, co bude k večeři, řekni - Já nemám hlad. Jestli Ty jo, tak si něco udělej. V lednici vechno potřebné je, protoe JÁ jsem to nakoupila.
Lolí:
Já jsem mu jednou řekla, e prostě nebudu pořád zbírat po bytě poházené fusekle a slipy a e mu je nevyperu. No a on na to řekl, e mu to neva, e ty věci mu vypere maminka, řikal to se smíchem. Já jsem se, ale nesmála. Kdy jsem se rozhodla, e prostě neumeju to nádobí a bláhově jsem si myslela, e ho to donutí, tak kdy se vyčerpala nae zásoba talířů a příborů, zkončilo to tim, e si umyl líci a talíř. No, a bylo hotovo. Jo, za těch 5 let vynesl ko tak 5x a to jsem mu to musela několikrát připomenout.Kdy jsem se ho ptala proč nevynesl ko, odpoví:"tys mi nepřipoměla!" Umyl nádobí jen tehdy, kdy jsem doma leela se slepákem a zvracela v křečích. A to jsemmu musela ten den vyehlit kahoty, take mé ehlení probíhalo tím způsobem, e jsem odbíhala zvracet. Fak super.No a potom, druhej den mi řekl, e to nádobí co, je na odkapávači myl on, tak, e dnes u ho mýt nebude. Je pravda, e tohle mě u vakt natvalo a to já jsem jinak v klidu. Take mi musí být hodně patně, aby něco udělal.
S tim vařením , je pravda, e moc nevyvařuju, to jo, take tohle u občas praktikuju. To funguje. Protoe hlad, to má a pořádnej.
Řeknu vá, e on má takové těstí, e je se mnou...
No a po tomhle po mě chce sex, já nejsem ledová královna...
Občas mi přijde, e ten chlap je mimozeman.
tak jako píe Hrutička, má těstí, e jsi to zjistila před miminkem a vdavkami. Já jsem tedy u kartářky byla (Sobotová, maminka Luďka Soboty) a ta mi kdysi řekla, e můj partner je to pravé, budeme spolu do aleluja atd. Dalí rok jsem dle její předpovědi otěhotněla (dlouholetá snaha - po společném souití 8 let) a zjistila jsem, e otec mého dítěte je IDIOT - brzy co?
taky máme rychlosex, sáhne a hned jde na věc, ale pro mě je to lepí, mám to rychle za sebou. U tebe je to problém, kdy si jetě nemusí takhle ničit ivot.
Být tebou si o tom vem (sex i domácnost) promluvím, buď tě vyslechne a pochopí nebo za to nestojí
Není tady
Hrutička napsal(a):
No tak u nás je to tak,e jediná práce.kterou doma vykonává mu je vynáení odpadků. Občas umyje nádobí,tak 1-2x za týden.
Má jednu výhodu. U jsi poznala,jaký je, ani byste byli manelé. Tudí jsi uetřila peníze jak za svatbu, tak za rozvod. Já jsem na to bohuel přila a po svatbě,take si ve (do slova a do písmene) a na ty odpadky dělám sama. Tedy děti taky pomáhají.
Moje rada: Jdi od něho!!! Nikdy ho nezmění a on nikdy nezačne dělat něco sám od sebe. Já se o to snaím u 13 let.Marně.
vagrová si vzala chlapa, který el do sněhu v teniskách řka, co to mám za manelku, kdy mi ani zimní boty nenachystá. A to jsou spolu 2 roky manelé a asi 6 let spolu chodili,ale neili spolu.
A napadla mě jetě jedna věc: Bě ke kartáři. Ale k dobrému. ten ti řekne, jestli je to ten pravý a jak vá vztah dopadne. Já jsem u jednoho byla, protoe jsem věděla o hodně věcech, které řekl a ony se opravdu splnily.No a dozvěděla jsem se, e se nerozvedu a jiného mue mít nebudu. Musím jetě říct, e jsem na tom jako ty a můj mu je mým prvním muem vůbec.Take si u moc asi neuiju a zůstanu věrná mé hračičce.
Lolí:
Můj přítel umyl nádobí za těch 5 let asi tak 6x.No, je to fakt. Ale nevim jestli to dokáu. Člověk má najeté nějaké koleje a má tak trochu strach z budoucna. Byt je jeho. Bydlení u rodičů je na nic. Jsem tak trochu "kopyto" na úřady a on mi pomahá.
Teď sedí kousek ode mne a mile se na mě usmívá,ach jo, je to těký, byla by to asi pěkná podpásovka.
Je pravda, e se mi ta mylenka občas objeví. Je to fakt prekérní situace. Ale pořád mi říká, e bych utíkala moc brzo a ty otázky: "...a co kdyby,..."
Je pravda, e pociuju, a on to i řekl, e máme naprosto jiné výchovné metody. To by byly dalí problémy, kdyby jsme měli děti.
Hrutička napsal(a):
No pokud jsi teď na vechno sama,tak si uvědom, e a přijdou děti, tak bude jetě hůř. Nemysli si, e se něco změní. Nezmění. Chce to tak mít celý ivot? Tak zůstaň.
Radím kartáře.
Ten, u kterého jsem byla mi říkal,e u něj byla holka, která chodila s klukem 5 let a měli naplánovanou svatbu na únor. On ale v kartách viděl,e on jí chodí za jinou enskou. Ale neřekl jí to.Snail se jí domluvit,a svatbu zruí, ale nedala si říct.Tak ji alespoň o pár měsíců posunuli. No a hádej,co se stalo? V únoru mu sama přila na nevěru a okamitě se s ním rozela. Představ si, kdyby to zjistila a po svatbě. Pak přila ke kartáři a on jí předpověděl, e se hned na podzim vdá a otěhotní. A ve se do puntíku stalo. Seznámila se z klukem, během 2 měsíců byla svatba a brzy na to dítě. Úplně se prý změnila, dospěla a byla tastná.
No ale spousta z nich je arlatánů.Tak bych se nejprve poptala kolem, ne bych někoho navtívila.
Lolík:
Díky mockrát za radu, je to fakt těký.
Kartářům moc nevěřim a ani nerozumim, take jak se znám asi natrefím na to patného.
Je to těký, ale ta mylenka na ten rozchod se tu stále objevuje. Vechno by se íleně zkomplikovalo. Máme nakoupený dohromady spousty nábytku, spotřěbičů, jeho rodina mi dává kadý svátek, naroz. a Vánoce docela dost peněz, zvykli si na mě, rozumím si s nimi.
Ale nesmím sedět a čekat. Taky mám takovou obavu a otázku: "..no a co kdy u jiného, lepího nenajdu..?" je to děs.
Ale jinak stojí vdy při mě, kdy mám problémy snaí se je se mnou vyřeit....no, a pak se zase objeví ty jeho slova: "ne, nepomůu ti,...jeii u zase...nemysli, e je zbytečný brát tu antikoncepci, kdy...."
Kadopádně díky, budu silná a uvidíme.....ale rozhodně mu to neudělám, tak jednoduchý. Moná mu dám poslední anci, ale pak se na to vy.....
Vem vám moc děkuji. Budu na tom vem co jste mi napsaly pracovat, a kdy to nepůjde, tak na to prdim a tradááááá....
Díky a mějte se:D
Lolik, preboha dievca, spamataj sa a nie ze od neho odid, ty od neho utekaj!!!! A to kozmickou rychlostou!
To snad nie je mozne, ake vedia byt zeny slepe a hluche a nehnevaj sa aj zbabele, vsak si s takym chlapom znicis zivot! Mas zehlit nohavice, ked ti je zle a vracias?! To nie je mimozemstan, to je absolutny necita.
Jezis, adrenalin mi stupol tak, ze asi prerazim plafon a urcite mi stupne aj horucka... Teda moj priatel je riadny chlap, ziadne zozenstene maciatko, ale ked som napriklad teraz chora, vari mi caje, robi jest a nemyslim, ze by mu co i len napadlo, ze by som mala cokolvek zehlit, prat alebo upratovat.
A ze tvoj priatel ti povie, ze ti nepomoze, ked ho o to poziadas? Vies si predstavit, ako bude tvoj zivot vyzerat s nim v buducnosti? Ze ked budete mat deti, na vsetko budes sama a este sa ti za to ani nijakeho uznania nedostane? A po druhe, nejde o ziadne pomahanie tebe, kto docerta urcil, ze to vsetko mas robit ty? Su to vase spolocne prace.
A co si ty sluzka, ze si povinna mu prat a zehlit, ked spolu zijete? Zivi ta on, tak ze nemas na praci nic ine, len starat sa o neho? ak ano, tak je to ok. Spamataj sa, nezijeme v stredoveku, nemusis trpiet pre chlapa, ktoreho vychovu zvrzala jeho mama....
fuj, je mi zle od zlosti.
Sorry Lolik, nic proti tebe, len neviem pochopit, ako inteligentna zena moze zit v takych podmienkach.
Není tady
no to koukám jaký máte doma paka...
ale zkuste jim říct co chcete a jinak mu nebýt po vůli a si uvědomý e to musí vyhovovat obě .... nepřipadáte si méněceně ?? a co s tím děláte ??
Není tady
Já bych se ani nedivil kdyby jsi neněla chu na sex po tom co předvádí ....
a jak taky mohla mít chu kdy ti to ani nedodělá ... to by mě asi manelka (dnes ex ) zabila :-))))
nenech si to líbit určitě je dost chlapů kteří by se k tobě chovali mnohem líp ...
Není tady
Mám taky stejný problém, lehnu do postele a u se obávám toho, e sáhne zase na to stejné místo(do kalhotek) a e se budu muset přemáhat, abych to přetrpěla.Taky si myslím, e hodně dělá antikoncepce, take vysazuji. Nějakou dobu jsem ji nebrala a bylo to lepí, pak jsem ji změnila a je to zase tak jak to bylo předtím.
Není tady