Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#51 20. 4. 2009 5:05

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Re: Ta čeština!

Definitiv napsal(a):

Já se jdu přiznat - vyklízely jsme byt po babičce a ona tam měla schované moje sešity ze 2.A. lol tak jsem si zavzpomínala a málem se propadla, když jsem na jednom objevila "Hudební víchova" lol nikdo z vyučujících si toho tehdy nevšiml, takže se tenhle skvost dochoval neopravený lol tummenupp

To že někdy tyhle snahy splívají, je vcelku jasné...
Koukám, že slabost pro měkké i ti zůstalala i nadále wink .(blokování, 320)

Upravil(a) aprill (20. 4. 2009 5:06)

Není tady

#52 20. 4. 2009 7:04

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Definitiv,
ale ve druhé třídě jsi ještě neznala vyjmenovaná slova. Nemáš se za co stydět.

Není tady

#53 26. 4. 2009 22:56

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

surikata: "Měla jsem v práci kolegu, ten zhruba trávil tak dvě třetiny pracovní doby čtením denního tisku. To tradičně zakončoval luštěním křížovky a nečinilo mu nejmenší problém napsat do kolonky "malý hlodavec" - miš.  lol

tummenupp big_smile To je pěkné big_smile

Když už jsme u tohoto tématu, dovolila bych si ještě maličkost: slovo "mimo" se spojuje (nebo aspoň spojovalo) big_smile se 4. pádem, tudíž věta v jednom příspěvku:

"já jsem z icq zvyklá psát všechno malými písmeny (mimo třeba jmen apod.), "

by asi spíš měla znít "mimo jména", že jo..... smile Copak tady na "kvokandě" smile, tady to vůbec nevadí, ale když vidím "mimo" s 2. pádem v úředním dopisu, to už je horší.... smile

Kdysi mi dítko radostně psalo po písemce z matiky: "mami, je to dobrý, mám jedničku, zvýtězila jsem" big_smile. Když jsem se jí za to "výtězství" smála, vysvětlovala, že to přece psala v euforii..... big_smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí