29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jaké všechny zkratky se používají?
Já třeba nevím, co to je BI. Je jich víc, namátkou si teď nemůžu na nic vzpomenout.
Není tady
že by bisexuál?
Není tady
bez ironie
Není tady
Leri - tuším že "bez ironie"...
Není tady
Zrovna zmíněné BI mi vrtalo dost hlavou, nevymyslel si to někdo z vás? OMFG, BTW, LOL atd. jsou už provařené a používané mnoho let, ale BI jsem tady viděl poprvé v životě
Není tady
PetrV napsal(a):
Zrovna zmíněné BI mi vrtalo dost hlavou, nevymyslel si to někdo z vás?
OMFG, BTW, LOL atd. jsou už provařené a používané mnoho let, ale BI jsem tady viděl poprvé v životě
A to je prosím co?
Není tady
OMFG - tak to by mě taky zajímalo...
Mě by zajímalo všecko, co napsal Petr...
Není tady
tak sice nejsem Petr, ále...
BTW - by the way = mimochodem
LOL = čili smích
a to OMFG netuším
Není tady
Petřéééééééééééééé, pomooooooooooooc, chybí nám poslední zkratka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Dixi...
http://www.zkratky.cz/omfg/13297 jinak na této stránce si můžete vyhledat zkratky dle oboru... docela zajímavé
Není tady
OMFG - oh my fucking god, něco jako "panebože". Já to nepoužívám, ale spoustu lidí ano. Asi pak člověk vypadá víc cool :-)
Význam: "OMFG, ta blondýnka je ale pipina".
Není tady
přidala bych třeba ASAP, IMHO, BFU, RTFM
( as soon as possible - co nejdřív, in my humble opinion - dle mého skromného názoru, bloody fucking user - volně přeloženo jako běžný franta uživatel, read the fucking manual - přečti si ten zasr.. návod ).
Není tady
ESKYMKA napsal(a):
Dixi...
http://www.zkratky.cz/omfg/13297jinak na této stránce si můžete vyhledat zkratky dle oboru... docela zajímavé
Tak ti teda Ď
(Ď jako děkuji )
Není tady
dixina napsal(a):
Petřéééééééééééééé, pomooooooooooooc, chybí nám poslední zkratka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"OMFG, ta blondýnka je ale pipina".
Myslím, že na barvě vlasů nezáleží, páč já nejsem blondýna a jsem taky pipina
Není tady
Tiina napsal(a):
( as soon as possible - co nejdřív, in my humble opinion - dle mého skromného názoru, bloody fucking user - volně přeloženo jako běžný franta uživatel, read the fucking manual - přečti si ten zasr.. návod ).
Tady na babinetu by se nejlíp uplatnilo něco jako UseTheFuckingGoogleBeforeYouAsk
Není tady
PetrV napsal(a):
Tiina napsal(a):
( as soon as possible - co nejdřív, in my humble opinion - dle mého skromného názoru, bloody fucking user - volně přeloženo jako běžný franta uživatel, read the fucking manual - přečti si ten zasr.. návod ).Tady na babinetu by se nejlíp uplatnilo něco jako UseTheFuckingGoogleBeforeYouAsk
Abyste se náhodou nepoka.kali, když já na ten google vždycky zapomenu
Není tady
PetrV napsal(a):
Zrovna zmíněné BI mi vrtalo dost hlavou, nevymyslel si to někdo z vás?
OMFG, BTW, LOL atd. jsou už provařené a používané mnoho let, ale BI jsem tady viděl poprvé v životě
jaký OMFG, vždycky a všude OMG, to "efko" je tam příšerný
Upravil(a) leny.wood (5. 3. 2009 17:33)
Není tady
Jejda, já vážně netušila, že se dá najít nějaký katalog chatovacích zkratek, tak to sorry!
Není tady
Před pár týdny jsem narazila na článek, který byl o něčem podobném. A přiznám se, že jsem si do té doby myslela, že "imho" je nějaká slovenská spojka, protože jsem si toho všímala pouze u Oxiho a docela mi to se slovenštinou ladilo (hmla, ihlisko a tak)
LOCO napsal(a):
že by bisexuál?
to mě taky napadlo
Není tady
No, koukám, že budeme umět krásně anglický zkratky, ale nebudeme umět psát česky. To je tregédie :-(
Není tady
Modroočka napsal(a):
No, koukám, že budeme umět krásně anglický zkratky, ale nebudeme umět psát česky. To je tregédie :-(
To je jedno, čeština stejně v horizontu několika málo stovek let zanikne a nikomu chybět nebude.
Není tady