29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jééé, tak bych se chtěla mít, aby šlo všechno tak něják samo a já se nemusela starat o finance a řešit, co kolik stálo
Není tady
luminka napsal(a):
Možná taky proto mívám problémy s kolegyněmi. Docela bych s tím chtěla něco dělat, jenomže nevím co. Třeba je mi trapné toto: rozmluvím se na nějaké téma, co lidi zajímá, třeba o něčem z domácnosti nebo o synovi na škole. Ale ouha, někdo se zeptá, kolik to stálo a já nevím. Protože o finance se stará manžel. Ne, že by mi neříkal, kolik co stálo, ale já to asi zapomínám nebo co. Mám hlavu plnou s odpuštěním kravin.
Luminko,
proč se trápit nad cenou tohoto nebo tam toho? Copak v supermarketu pokladní jsou znalé všech cen? Nejsou… Máš právo říci: „Já nevím.“
Není tady
Orchidei_11 napsal(a):
luminka napsal(a):
Možná taky proto mívám problémy s kolegyněmi. Docela bych s tím chtěla něco dělat, jenomže nevím co. Třeba je mi trapné toto: rozmluvím se na nějaké téma, co lidi zajímá, třeba o něčem z domácnosti nebo o synovi na škole. Ale ouha, někdo se zeptá, kolik to stálo a já nevím. Protože o finance se stará manžel. Ne, že by mi neříkal, kolik co stálo, ale já to asi zapomínám nebo co. Mám hlavu plnou s odpuštěním kravin.
Luminko,
proč se trápit nad cenou tohoto nebo tam toho? Copak v supermarketu pokladní jsou znalé všech cen? Nejsou… Máš právo říci: „Já nevím.“
No, to je rada nad ZLATO
Luminko, nejsi nahodou nezna blondynka ?
Není tady
morpheus napsal(a):
mashanka napsal(a):
být sebevědomá a věřit si.
Mila Marshanko, to ano, ale ... Ta holcina mohu-li ji tak rikat zustala nekde v detstvi. To ze bude sebevedoma a bude si verit, to dokazi pouzte dospele a zodpovedne zeny, ona dospela neni... Sorry Luminko, tak na me opravdu pusobis...
ptala se, tak jsem odpověděla
Není tady
luminka napsal(a):
Proč tedy neřekneš prostě "UŽ NEVÍM" ?
Není tady
Mashanko, já říkám, že už nevím, ono to ani jinak nejde. Morpheus, celý život mám hodně tmavé vlasy, ale až zešedivím, tak budu ta blondýnka.
Není tady
Orchidei_11 napsal(a):
luminka napsal(a):
Luminko,
předpokládám, že většina DOSPĚLÝCH lidí má přehled o tom, za co prachy vydal a kolik ... on už ti má o tom přehled i můj 13 letý syn, za co utratí svoje peníze a kolik ....
ale možná tu nejsme dospělí všichni a nebo má někdo tolik peněz, že to zkrátka sledovat nemusí
Upravil(a) PPavlaa (12. 4. 2009 9:44)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Orchidei_11 napsal(a):
luminka napsal(a):
Luminko,
proč se trápit nad cenou tohoto nebo tam toho? Copak v supermarketu pokladní jsou znalé všech cen? Nejsou… Máš právo říci: „Já nevím.“předpokládám, že většina DOSPĚLÝCH lidí má přehled o tom, za co prachy vydal a kolik ... on už ti má o tom přehled i můj 13 letý syn, za co utratí svoje peníze a kolik ....
ale možná tu nejsme dospělí všichnia nebo má někdo tolik peněz, že to zkrátka sledovat nemusí
Ale Luminka asi nemá přístup k financím. O všechno se stará manžel ( ani se nedivím) a ona se veze .
Není tady
hm, tak pokud ze sebe luminka dělá nesvéprávné dítě už i před manželem ... já bych tenhle stav kdy má nademnou někdo kontrolu kde se dá nevydržela ...
Není tady
Pavli, mozna je to uplne jinak : Luminka to dela podle vseho DOBROVOLNE a rada. Je takto stastna. Pokud nam to vsak Luminka nenapise, mozeme se pouze domnivat...Mmch, spousta muzu touzi prave po takovem typu protoze funguje jako ochrance sve nezne a jemne zenusky a jako opravdova "hlava" rodiny. Je to samozrejme v nasich genech a nic s tim neudelame
Není tady
morphe, ale on nikdo chlapům nebere, že nemají být těmi ochránci
jen ať si ochraňují a tak, ale nemusím se snad kvůli tomu stavět do role 6 leté holčičky
chce to něják zlatou střední cestu, ne extrém ani na tu stranu, ani na tu druhou ...
a pokud je tak šťastná, proč pořád na nějákém vlákně něco řeší, vždyť ona má problém pořád s něčím ...
Není tady
PPavlaa napsal(a):
jen ať si ochraňují a tak, ale nemusím se snad kvůli tomu stavět do role 6 leté holčičky
chce to něják zlatou střední cestu, ne extrém ani na tu stranu, ani na tu druhou ...
a pokud je tak šťastná, proč pořád na nějákém vlákně něco řeší, vždyť ona má problém pořád s něčím ...
to proto, že všechny 6ti leté holčičky mají pořád s něčím problém
Není tady
mashanka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
a pokud je tak šťastná, proč pořád na nějákém vlákně něco řeší, vždyť ona má problém pořád s něčím ...to proto, že všechny 6ti leté holčičky mají pořád s něčím problém
Kde je definováno, co je zlatá střední cesta? Kde začíná a končí extrém?
Co je pro Tebe „extrém“, může být pro Luminku běžně „normální“…
Není tady
Luminka: "třeba nějaké bankovní machinace, nebo proč je krize, a to mám, prosím, ekonomku.
"Nedonutíte mě poslouchat třeba U 2, kdybyste mě mučili. A nevím, jestli se za to stydět,"
Lumi, musela jsem se tu zasmát - zrovna nedávno jsme s kolegy mluvili o tom, že "proč je krize" (nebo není) to stejně neví asi vůbec nikdo na světě; taky se divím, že při té lidské rozmanitosti vůbec něco funguje...
Z toho si nedělej těžkou hlavu, Tvoje absolvovaná ekonomka Ti (naštěstí) nedává žádnou zodpovědnost za krizové vývoje
Tím se netrap.
No, myslím, že bychom Tě i nějak donutili U2 poslouchat
, ale.... např. mně se U2 zrovna moc nelíbí a vůbec se za to nestydím...
Prostě ta kapela existuje jako stovky dalších a my máme právo si vybírat, no ne?
Není tady