18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ale zase se uměl u toho krásně červenat znám asi jen dva, tři lidi, u kterých jsem si vimla, e to umí
Není tady
PPavlaa napsal(a):
ale zase se uměl u toho krásně červenat znám asi jen dva, tři lidi, u kterých jsem si vimla, e to umí
e vám vstupuju do debaty...ale to červenání...no nádherně se červená můj éf a vdycky mě dostává, jak si hlavu schovává do dlaní, úasně se směje a pak u jen zdrhá z kanclu
Není tady
před tebou Heřmi ?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
před tebou Heřmi ?
Není tady
no co co co cooo
Není tady
holky neznamená to ,náááááhodou jako třeba ,e se jim líbíte??? a oni nevědí jak vám to říct??:lol:proto se vlastně ve vaí přítomnosti červenaj..
Není tady
sisi21 napsal(a):
holky neznamená to ,náááááhodou jako třeba ,e se jim líbíte??? a oni nevědí jak vám to říct??:lol:proto se vlastně ve vaí přítomnosti červenaj..
ale my to víme ... a minule klečel na zemi u mých nohou skoro hodinu, kdy mi něco vysvětloval ...kolegyně měla komentář, kterého nedbal a kdy odeel z kanclu, tak měla árlivej proslov
Není tady
Heřmanka napsal(a):
sisi21 napsal(a):
ale my to víme ... a minule klečel na zemi u mých nohou skoro hodinu, kdy mi něco vysvětloval ...kolegyně měla komentář, kterého nedbal a kdy odeel z kanclu, tak měla árlivej proslov
no jo vy to víte a necháte je chudáky červenat
Není tady
no počkej sisi, to mně teda nenapadlo márjá já jsem ale blbá, teď jak jsi to plácla, tak mi dochází i jiné souvislosti
heřmi, já mám éfa takovýho v..a
Není tady
sisi21 napsal(a):
a čím víc se červená, tím víc provokuju ...
Není tady
PPavlaa napsal(a):
no počkej sisi, to mně teda nenapadlo márjá já jsem ale blbá, teď jak jsi to plácla, tak mi dochází i jiné souvislosti
heřmi, já mám éfa takovýho v..a
jéééjej.. a co se jetě dovíme???.povídej...
Není tady
Heřmanka napsal(a):
sisi21 napsal(a):
tada ty si ,ale koleduje,, :godlike:počkej,a začne mít kolegyně úspěch..
Není tady
sisi21 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
heřmi, já mám éfa takovýho v..ajéééjej.. a co se jetě dovíme???.povídej...
o čem ?
Není tady
Pavlo, myslí vykastrovanýho bejka ?
Upravil(a) Heřmanka (14. 3. 2009 23:43)
Není tady
sisi21 napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
sisi21 napsal(a):
jakej úspěch? s čím?
Není tady
Heřmanka napsal(a):
Pavlo, myslí vykastrovanýho bejka ?
no v podstatě mám éfy dva ... jeden si myslí, e mi hráblo, nemá chodit do práce tak brzy, e jo ...
a ten druhej je takovej arogantní namylenej deb.l, e to nemá obdoby ... to bys musela prostě zaít, jak ten si myslí, e se z něj kadá potento, přitom je hnusnej, slizskej, odpudivej, vlezlej, ale sebevědomí má teda na rozdávání ...
Není tady
Pavlo ...
Není tady
no co, sám mi řekl, e si myslí, e by dostal kadou asi nemá zrcadlo, bo co ... navíc by si představoval babu 90-60-90 vysoká, tíhlá, prasatá, obličej jak panenka ... sám je tlustej, pleatí, funí, vypadá jako já v 9 měsíci, kdy telefonuje má u toho přiblbej výraz a poslouchat jeho kecy vydrí vichni jen chvíli ... jo a moc rád se poslouchá, co jinej řekne jednou větou, on o tom je schopnej mluvit 20 minut ...
Není tady
Heřmanka napsal(a):
sisi21 napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
a čím víc se červená, tím víc provokuju ...tada ty si ,ale koleduje,, :godlike:počkej,a začne mít kolegyně úspěch..
jakej úspěch? s čím?
no psala jsi,...kolegyně měla komentář,kterého nedbal.. ...Zatím
Není tady
sisi21 napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
sisi21 napsal(a):
jakej úspěch? s čím?
no měla árlivej komentář to ona má vdycky...ale ef si je vědom svého harému, take od ní si "půjčuje" čaj a papírové kapesníčky a u mých nohou klečí ...nemá to kluk jednoduchý
jinak svou přízeň rozděluje spravedlivě mezi vechny 3 , jen já jsem nějaká drzejí
Upravil(a) Heřmanka (15. 3. 2009 0:23)
Není tady
sisi21 napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
sisi21 napsal(a):
tada ty si ,ale koleduje,, :godlike:počkej,a začne mít kolegyně úspěch..jakej úspěch? s čím?
sisi ty rypno
Není tady
Heřmanka napsal(a):
sisi21 napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
jakej úspěch? s čím?no psala jsi,...kolegyně měla komentář,kterého nedbal.. ...Zatím
no měla árlivej komentář to ona má vdycky...ale ef si je vědom svého harému, take od ní si "půjčuje" čaj a papírové kapesníčky a u mých nohou klečí ...nemá to kluk jednoduchý
jinak svou přízeň rozděluje spravedlivě mezi vechny 3 , jen já jsem nějaká drzejí
jen aby si to éf ty vae role neprohodil
Není tady
PPavlaa napsal(a):
jen aby si to éf ty vae role neprohodil
no mě to nechává chladnou ... ef je mládátko a krom srandy o nic jiného nejde
Není tady
jsem měla za to, e právě ty mláďátka tě lákají
Není tady
Heřmanka napsal(a):
jei to je tak hodnej ef:godlike: ,hlavně ,e vás vechnyspravedlivě podělí
Není tady