18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ja mam rada srazy ze zakladni skoly, to je fakt prca, ale zase nechodim na srazy ze stredni skoly. To jsem byla dvakrat a uz nepujdu, nebyla tam pro mne dobra parta. Takze Exot asi opravdu nebudes.
Není tady
Srazy po x letech nepraktikuju, nostalgii zaháním a poslední půlrok mám pocit, e čím méně lidí mám kolem sebe, tím je mi lépe.
Není tady
Na třídní srazy chodím ráda, minulý rok jsem, ale na srazu maturitní třídy nebyla . Měla jsem rizikové těhu. Letos se plánuje dalí srazík a na ten u dorazím . Letos bude i moná sraz ze základky, moc se těím .
Na základce se občas nějaký exot vyskytnul, ale teď co mají rodiny u nejsou tak trefení. A na střední se jeden exot vyskytoval, ale ten se k maturitě nedostal, tak e na srazy nechodí.
Upravil(a) topazio (4. 3. 2009 20:46)
Není tady
PetrV napsal(a):
Je pravdou, e dnes vůbec nemám zprávy, kdo jak dopadnul, ale vzpomenu si na větinu spoluáků a co obličej, to blbec
Jo takhle nějak to maj asi ti moji spoluáci.
Jetě e jsme věkově jinde, skoro bych se bál e jsme spolu chodili do třídy.
Upravil(a) Jeňýk (4. 3. 2009 20:49)
Není tady
Ze základky se nescházíme, ze střední a vysoké ano. Na srazy chodím moc ráda, jednak se ráda vidím s lidmi, se kterými jsem proila hezké roky ( i kdy pravda, jsou tam i tací, se kterými jsem neměla společnou řeč tehdy, a i nyní).
Ale z jednoho důvodu jsou pro mě srazy fascinující: Vyslechnu tam ivotní příběhy spoluáků a jetě vdycky tak týden nevěřícně kroutím hlavou a pomalu to v sobě zpracovávám: Jsou to story, které by nevymyslel nejílenějí scénárista v nejblbějí telenovele. Tohle toti psal ivot sám. Dva příklady za ve: Na gymplu zakřiknutá holka, absolutní introvert, stydlivá, s nikým se nebavící. Asi 5 let po matuře se nám donesly zvěsti, e se iví nejstarím řemeslem - a na srazu se k tomu hrdě hlásila, ani to nemaskovala. Nae třídní, nic netuíc, se jí ptala: A Jano, jak se má, a co dělá? Odpověděla upřímně a docela vesele: "Já? Já nedělám nic.......jen sem tam jedu do Německa..." Chudák třídní, celá se zakoktala údivem a úplně ji to rozhodilo.
A druhý příběh - třídní frajer, krásnej kluk, kterému holky nadbíhaly v houfech, on toho vyuíval naplno, ani petka zodpovědnosti v něm nebyla, a na kolu kalal, jen sportoval, chtěl se stát trenérem. Vichni jsme si ho dovedli skvěle představit, jak coby trenér vládne nějakému oddílu dorostenek a bere ivot plnými douky....Pak ostrý střih, těsně po matuře těký úraz, málem zemřel, zůstaly mu trvalé zdravotní následky. Rok po nemocnicích. Celého ho to obrátilo, začal studovat medicínu, straně se do toho zaral,dával tomu maximum, stále na zahraničních sympóziích a stáích...dotáhl to z nás úplně nejvý, v tom opravdu dobrém slova smyslu, a před jeho příběhem a způsobem jak se s tím vyrovnal hluboce smekám.
Jo, ivot přináí nečekané, fascinující situace... A proto mě srazy moc baví.
srazy základky a střední organizuju a účastním se jich, z výky neorganizuju a bývají zřídkakdy....se základkou a vysokou si máme co povídat, se střední je to takové vlané, spí je tam cítit závist a nepřejícnost...některé osudy jsou zvlání, z třídního baviče je těce nemocný člověk /roztrouená skleroza ve velmi pokročilém stavu/, dalí podivín se úspěně pokusil o sebevradu a z nejklidnějího a nejmírumilovnějího spoluáka je vrah odsouzený na 14 let....jsou to zvlátní pocity vidět kam to lidi " dotáhli" a co jim ivot, ne vdy vlastní vinou / zásluhou/, nachystal...
Není tady
Srazy ze Z organizuju, teď právě jsem ve stadiu příprav srazu po 25 letech. Naposledy to bylo fajn. Selo se nás asi 25 z 35, to je sluný. Docela mě někteří překvapili, někoho jsme nepoznali, ale nakonec fakt dobrý.
Ze S se nescházíme, byli jsme asi 2x. Tam je to spí o tom, jak se předvést, kolik dětí, kolik manelů, kolik peně a aut. To fakt nemusím S partou kterou jsme měli, si píeme po netu, občas se sejdem o dovolené a to mi stačí. Chodila jsem na ekonomku, ve třídě samé holky, nic moc parta a tak to je dodnes.
Není tady
já chodím na srazy ze s, základka byla o ničem, byla to taková směska, jak u tu kdosi psal, e bychom se neměli o čem bavit. Ze střední jsou srazy super, letos máme 10let. Poprvé jsme měli asi po 5 letech a bylo to takové trapné, vypadalo to jak ve filmu vrchní prchni . V té době u matky dotáhly fotoalba a chlubily se na vechny strany. Ale takový byl jen první sraz. Teď se setkáváme i dvakrát do roka, zdaleka ne vichni, ale akce stojí za to. Mmch, z naí největí rotky se stala alkoholička s diagnozou schizofrenie.......Jinak je zvlátní, e někteří, se kterýma jsem si nějak nerozuměla, se po těch letech stali mými velmi dobrými přáteli
Upravil(a) vendulinda (5. 3. 2009 19:05)
Není tady
Tak u nás jsou naopak straně fajn srazy ze Z a vykládat si máme celkem co,vdy po zavíračce se to jetě snaíme někde protáhnout,no a e jsme vichni dospěli do určitých osobností,tak to je celkem jasné. S někým si člověk popovídá víc a s někým ,míň,ale celkem to jde ze vema. No na druhou stranu,si povykládám,víc třeba s někým,ským jsem se,a tak kdysi nebavila a s někým,na koho jsem se těila,jsem zaila nemilé překvapení. Ve skutečnosti jde o dávnou kamarádku a to i po Z a já zjistila,e je zní,absolutně Baronka Práilka.. jak to tak chodí,mluvili jsme i o tom,kdo,co dělá. A dělal a i já vykládala. Ta "kamarádka"mi nabídla práci,úplně přesvědčivě a jak moc by někoho potřebovala,začla normální komunikace mezi ní a mnou přes mobil(po srazu),uji´tování,jak se jí budu hodit,e mě akutně potřebuje,s manelem toho mají moc,u psala,e chystá smlouvu atd.,já toti dostala jetě jinou nabídku,sice brigádu,ale jistotu,kterou jsem kvůli zmíněné dohodě mezi ní a mnou odmítla a e se mám připravit tehdy a tehdy,kdy si mě vyzvedne a pojedu se podívat na to zmíněné pracovitě,podepsat smlouvu..a já čekala,nachystaná,samozřejmě jako blbec..a nic.. já jí volala,přila sms..e má nemocného syna a od té doby nic.. U se ani neozvala,hlavně,e psala,jak mě i manela zve k nim atd..samozřejmě,e teď,u bych zájem neměla. No a jetě jsem zjistila,e zmíněné pracovitě,tam ani neexistuje.. No,ona tak trochu,u i přehnaně vykládala různé věci na tom srazu,ale v tu chvíli,jsem to moc neřeila..a pak dolovala z paměti,zda,u i na základce a pak nebyla trochu ukecaná.. No i přes tuto,pro mně hodně nepříjemnou zkuenost,ve ostatní na srazu Z..je fajn a i třídní pravidelně chodí a říká,e jsme byli fakt dobrá třída. Kam bych asi nezavítala,tak na sraz ze koly po Z,byl to samý babinec...,straná směsice a nic moc mi to tam nedalo ani se nijak zvlá nezapsalo do vzpomínek.
Kdy mi někdo zavolá, e je sraz a jetě mě nutí tam jít, nesu to s nelibostí. Představím si, e tam budou samé dámy, co se budou vychloubat a budu tam s nimi vypadat jako chudák. Pak se snaím trochu vylepit a v den srazu u mi není dobře a bolí mě hlava. Pak přijdu na sraz, tam vichni, i po těch letech, vypadají jako dřív a já si řeknu, jak jsem byla pitomá, e jsem se bála. Vechno se nějak uvolní a je dobrá zábava. Větinou nějaké moje sebelitování nebylo na místě, dokonce proto, e mám nadváhu, tak nemám ani tolik vrásek jako spoluačky. A na srazu z ekonomky nebyla ádná velká dáma, na srazu ze základky jen jedna, která mě ohromila proměnou v dámu. A to je opravdu málo, to za nějaký strach nestálo. Jo, a z ekonomky jedna spoluačka zemřela, je to u dost dlouho. Měla bych být ráda, e jsem jaká jsem a hlavně e jsem naivu.
Není tady
My máme srazy kadých 5 let.Jeliko jsme byli 3 osmičky a dost spoluáků odelo na střední koly,tak nás v devítce promíchali a udělali 2 třídy,take se scházíme obě devítky.Větinou přijde tak polovina,ale je to fajn.ádné předříkávání ivotopisu a co kdo má a co dělá,prostě tlacháme jako parta na pivu a potom odbíháme vedle do baru na taneček a je sranda.Před deseti lety jsem vynechala,ale loni v březnu jsem i přes nemoc la a získala jsem v bývalém spoluákovi a mé kolní platonické lásce svého nynějího partnera a jsem ráda.A ijí srazy!!
Upravil(a) Ivča K. (7. 3. 2009 7:40)
Není tady
Přítel měl teďka sraz ze Z první po 26 letech,a řeknu Vám jak jsem viděla video, tak si to pořadně uili....a na hotel přiel v 6 ráno :-) a se trochu vyspak tak jsem ho akorát vyzvedla a odvezla :-) Ale říkal, e to bylo fajn..... :-) Ale e ho prej uháněly ty bývalé spoluačky, e byli skoro vechny rozvedené.... ale on se nedal.... :-D
Není tady
Čím to je, e na srazech (převáně nejvíc asi S, jak i vy píete), jde tak často v první řadě o to se vytáhnout? Zajímalo by mě to čistě z psychologického hlediska...
Není tady
Jiněnka napsal(a):
Čím to je, e na srazech (převáně nejvíc asi S, jak i vy píete), jde tak často v první řadě o to se vytáhnout? Zajímalo by mě to čistě z psychologického hlediska...
záleí, čemu kdo říká vytáhnout ... z mé zkuenosti kdy se vichni potkají tak za střízliva - manelství supr, děti supr, vechny perfektní ve kole, v soukromí, ve vem .. po pár panácích někteří brečí, jak je to v manelství na ho :-), jak se podává ádost o rozvod a děcka, jak ti todle a tamto a jak jsou s nimi jen problémy
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Jiněnka napsal(a):
záleí, čemu kdo říká vytáhnout ... z mé zkuenosti kdy se vichni potkají tak za střízliva - manelství supr, děti supr, vechny perfektní ve kole, v soukromí, ve vem .. po pár panácích někteří brečí, jak je to v manelství na ho :-), jak se podává ádost o rozvod a děcka, jak ti todle a tamto a jak jsou s nimi jen problémy
No třeba... Nebo spí e kadý chce ukazovat jak je úspěný, kolik má aut, domů, dovolených za sebou,...
Není tady
Jiněnka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Jiněnka napsal(a):
No třeba... Nebo spí e kadý chce ukazovat jak je úspěný, kolik má aut, domů, dovolených za sebou,...
jj jakoby se snad to těstí měřilo přes výi bankovního konta, auta v garái ...
Není tady
Není tady
Třídní srazy ze základky nemaj chybu..ráda na ně chodím.Jinak kdo byl divnej na základce je divnej i po xletech...
Není tady
no nekecej a jak se to projevuje
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Ty neví?? . tupě civí.nemá se sním o čem bavit..Vechno se mu zdá divný.no je prostě divnej:lol:
Není tady
sisi21 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Ty neví?? . tupě civí.nemá se sním o čem bavit..Vechno se mu zdá divný.no je prostě divnej:lol:
mně ti takhle přiel divnej jeden, nebyl to teda spoluák, ale byl to děs, vdycky jsem si o něm myslela, e je kapku mimo ... kdy jsme někde byli, tak mluvil se vema, jen se mnou ne a kdy u teda časem jo, tak nikdy nekoukal na mě, civěl u toho kamsi do rohu místnosti a po zdech, byla jsem z toho na nervy kdy s někým mluvím, tak s ním snad udruju oční kontakt fakt jsem si říkala, e je prdlej, ale pak jsem postupem času zjistila, e je docela fajn a dá se s ním dobře pokecat a z něj vypadlo, e se přede mnou styděl
třeba se spoluák taky stydí
Není tady
PPavli .vím rozumím ti ....To co ty píe,ty rozváou po chvilce .Je jasný ,e jsou nesmělí.nevědí.Koukají jinam,nato,aby se podívali do očí.Prostě se stydí,ale pak zjistí..ne ,abych jim vykecala díru do hlavy:godlike:.tak se radi začnou bavit...
jene ty divný ..stěma opravdu nic neudělá..natěstí jich není tolik..
Není tady
tenhle rozvazoval delí chvíli, dva roky
Není tady
PPavlaa napsal(a):
tenhle rozvazoval delí chvíli, dva roky
no hlavně ,e se to podařilo:lol:
Není tady