19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Aha, kdo se má v těch moderních materiálech vyznat. Jsem ráda, e jsem vůbec narazila na to termoprádlo, z něj jsem absolutně nadená.
Tak já se podívám. Pamatuji si dederon..tak uměliny se člověk jakoby bojí, e! To byla sauna zadarmo.
Není tady
zabraňování pocení není ani trochu zdravé... například hodně zmiňovaný driclor.. nebo nějaké extra silné antiperspiranty - s hliníkem... za mě teda nikdy!
u chlapů je nejlepí, kdy si chlupy v podpaí zkrátí - méně se potí a taky to potom tolik nesmrdí. a protoe větinou nosí vechno s rukávem, dají se pouívat vloky do podpaí - nejsou pak ádné mokré fleky a hlavně se pot nenasákne do triček, take nesmrdí a dají se pouít dokonce i víckrát..
Není tady