29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
sugar: Myslíš, že když to nezvládají ti 3 tak jiní to zvládat budou? Že bychom zrovna natrefily na ty, co nepomůžou? No nevím
Dneska jsem byla na kontrole a říkal, že to je úplně v pořádku:) Tak mě asi bolí koleno někoho jiného
Není tady
hhanca napsal(a):
sugar: Myslíš, že když to nezvládají ti 3 tak jiní to zvládat budou?
Že bychom zrovna natrefily na ty, co nepomůžou? No nevím
Dneska jsem byla na kontrole a říkal, že to je úplně v pořádku:) Tak mě asi bolí koleno někoho jiného
a chodíš vůbec k doktrovi??:lol:ba né si dělám srandu..může se jednat. prostě o bolest.která přijde a pak zas prostě odejde..a co změna počasí.na mě třeba působí hrozně..
Není tady
Nevím jestli na to má vliv změna počasí, ale teďka mě to bolí už 3týdny v kuse tak těžko říct. Aspoň když ležím tak už je to OK, ale jakmile začnu chodit je to na nic Tak uvidíme, zkusím počkat...jejn nevím na co, když doktor říkal, že je to OK
Není tady
hhanca.změna počasí na to vliv má určo..ale co je divný ,že si měla tolikrát vodu a nikdy ti jí nevytáhli..z něčeho se tam dělat musí ..Možná by stálo za to zkusit opravdu ještě nějakýho jinýho doktora..
Není tady
Ahoj, děvčata,
21. dubna jdu na plastiku kolenních vazů, tak mi držte pěsti ...
Není tady
sugar napsal(a):
Ahoj, děvčata,
Tak to budu drzet palecky! Snad budes mit pak vse OK. Pak mi musis rict jak dlouho trva rekonvalescence Tak at je vse v poradku a dobre ti to dopadne !!!
Není tady
sugar napsal(a):
Ahoj, děvčata,
budem držet ,dobře to dopadne, a hlavně ať ti to pomůže.
Není tady
díky za přání a jak jste na tom vy s kolínkama?
Není tady
no ještě ,že jsou ty kolínka dvě!!
Kdysi jsem měla úraz a byl proraženej kyčelní kloub ,dr,to nechtěl operovat a tak mě to dali na to závaží,Museli ovšem provrtat koleno ,aby odtáhli stehenní kost.
Pak mě musel dr.vytáhnout vodu chodila jsem na rehábko,vždycky to pomohlo na chvilku,beru různé vitamíny,pokud koleno bolí ,že skoro nemůžu chodit zavážu obinadlem a za 2-3 dny to přejde,Já už se stím smířila.
Není tady
sisi, taky dobrý peripetie ...
Není tady
Zdravím a hlásím se po operaci. Zatím to vypadá dobře, snad to nezakřiknu. A jak jste na tom vy?
Není tady
Moc ti přeji aby to bylo OK!
Já hlásím pozitivní zprávy: Vzhledem k tomu, že nálezy na RTG nebyly špatné ani artritida se nepotvrdila, nebudou se mnou nic dělat. Bolesti mi přešly po baňkování- sice se mi na koleně udělala boule v místě přikládání baňky, ale hýbu se úplně bez bolestí. Takže- spokojenost. ZATÍM!
Není tady
Já měla měsíc klid pro koleno tak jsem myslela, že už se vše srovnalo a bude vše jakš takš OK...ale šla jsem minulý pondělí na volejbal a koleno mi vyskočilo potvora Nejprve nešlo dat zpet, ale pak se povedlo...mam natazeny opet vazy:( Uz nevim, co mam delat...beru vapnik a kolagen....
Tak at vas kolinka nezlobi ;-)
Není tady
hančo, a nebylo by lepší jít na tu artroskopii? Je to jednoduchej zákrok a bude jasno, co s kolenem máš?
Není tady
sugar napsal(a):
Zdravím a hlásím se po operaci. Zatím to vypadá dobře, snad to nezakřiknu. A jak jste na tom vy?
to je dobrá zpráva .
Není tady
mě momentálně kolena nezlobí
te´d mě zlobí močák ,mám tam nějaký potvory ,tak jsem dostala antibiotika.
Není tady
Na zmírnění otoků a hojení ran je výborný curenzym. Doplněk stravy, který neublíží, ale pomůže.
Není tady