29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Koukám, že Jarňátka rodí ostošest Moc gratuluji a přeji hodně zdraví a štěstí!
Není tady
Obrovska gratulace k narozeni chlapaka, naseho jmenovecka. Je opravdu krasny a prejeme at se vam vsem dari a jste v poradku!
Není tady
Přidávám se ke gratulacím Berušce k Tomáškovi!
Ten je krásně "udělanej" ! Fakt kus chlapa a vypadá mco spokojeně
Ať se daří a brzo jdeto domů.
Není tady
Berko, přidávám se s gratulací...určitě hodně snažilkám a i těhulkám, které to nemají nebo neměly moc jednoduché, jsi byla a stále jsi velkým vzorem, že to PROSTĚ JDE, i když ta cesta k vytouženému miminku je někdy trnitá !!!
Moc Vám všem třem přeji hodně štěstí !!
Moc krásný chlapeček....
Není tady
Berko,moc gratuluju k Tomáškoví a oběma hodně zdraví a lásky.
Není tady
Berunko,ja jsem to nejak propasla.
O to vice ti preju z celeho srce,at si to vytouzene stesti krasne uzivas.Tomaskovi moooc zdravicka a musim rict,je nadhernej...
Není tady
Ahojky holky,
tak už jsme zpátky z porodnice a všem jsem vám strašně chtěla poděkovat za přání!!!
Fakt jste mě dojaly, že jsem si tu pobrečela!!
to, že jsme všechno tak dobře zvládli - bylo i díky vám tady na BB - takže díky!
Malej se má k světu a je to náš nádhernej Broučínek - zdá se nám každým dnem hezčí a to má dnes jen pár dnů a svátek k tomu!!
Upravil(a) Berka (7. 3. 2009 17:31)
Není tady
Berko, posílám velikánskou gratulaci, tak už ses konečně dočkala!!! Zasloužila sis to, po takových komplikacích. Přeji hodně zdraví a spokojenosti!!!
Není tady
Berko!! Tomášek je už skoro měsíc na světě a já to totálně zazdila... S velkým zpožděním přeji celé rodince jen štěstí a zdraví
Není tady