29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak mi konečně dr.kouknul do kolena,trochu "okrájel"poškozené menisky,obrousil chrupavku a poslal mě druhý den domů..Rehabku mi nenapsal,protože jsem mu řekla že bych se jenom hodinu belhala na vlak pak ještě další cesta..Ale s kolenem mávám,jenže umí bolet a to když vyjdu ven,nevím jak daleko jít aby to bylo tak akorát.Holky,máte s tím zkušenost,poraďte!
Není tady
A jéje, můj člověk já mám menisky pryč a čeká mě plastika předních zkřížených vazů - fakt lahůdka. Skvělá stránka, kde se dozvíš vše o kolenech je www.acl-plastika.wbs.cz
Není tady
Díky moc za tip-jsou to fakt dobré stránky!
Není tady
Jsem ráda, že jsem pomohla. Dost dobrá je tam diskuse, ty lidi vědí, o čem mluví ...
Není tady
Zdravím, mohu se zeptat, používá už tady někdo Colafit? Je to kloubní preparát a a tak jsem zvědavá na VAše názory
Není tady
Alfa napsal(a):
Zdravím, mohu se zeptat, používá už tady někdo Colafit? Je to kloubní preparát a a tak jsem zvědavá na VAše názory
Ano sestra mi ho doporučila, protože jí prý hodně pomohl, no u mě zatím výsledky nic moc, ale beru teprv týden, tak ještě nevím. Jinak se pěnové kostičky užívají dobře
Není tady