27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Tak mi konečně dr.kouknul do kolena,trochu "okrájel"pokozené menisky,obrousil chrupavku a poslal mě druhý den domů..Rehabku mi nenapsal,protoe jsem mu řekla e bych se jenom hodinu belhala na vlak pak jetě dalí cesta..Ale s kolenem mávám,jene umí bolet a to kdy vyjdu ven,nevím jak daleko jít aby to bylo tak akorát.Holky,máte s tím zkuenost,poraďte!
Není tady
A jéje, můj člověk já mám menisky pryč a čeká mě plastika předních zkříených vazů - fakt lahůdka. Skvělá stránka, kde se dozví ve o kolenech je www.acl-plastika.wbs.cz
Není tady
Díky moc za tip-jsou to fakt dobré stránky!
Není tady
Jsem ráda, e jsem pomohla. Dost dobrá je tam diskuse, ty lidi vědí, o čem mluví ...
Není tady
Zdravím, mohu se zeptat, pouívá u tady někdo Colafit? Je to kloubní preparát a a tak jsem zvědavá na VAe názory
Není tady
Alfa napsal(a):
Zdravím, mohu se zeptat, pouívá u tady někdo Colafit? Je to kloubní preparát a a tak jsem zvědavá na VAe názory
Ano sestra mi ho doporučila, protoe jí prý hodně pomohl, no u mě zatím výsledky nic moc, ale beru teprv týden, tak jetě nevím. Jinak se pěnové kostičky uívají dobře
Není tady