19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Ahojky, Filísek mi dost ublinkává, tak mi Dr. doporučila Nutriton. Zkouím to do něj nacpat před a při kojení, ale nezdá se mi, e by to pomáhalo. Ublinkává furt, ne-li víc - a teď je to jetě takový hlenovitý (z toho Nutritonu). Kojím plně, přibírá normálně a po nakrmení je nejméně 0,5 - 1 hodinu ve svislé poloze. Přesto bleje doslova kudy "chodí". Bryndáků máme 20 a stačí tak na 2-3 dny a to je neměním po kadé malé nehodě, ale kdy jsou vysloveně "vyuitý". Kvůli blitíčku převlíkáme několikrát denně - jeho i sebe, gauč poblitej, podlaha neustále někde poblitá - jetě, e máme plovoučku ...
Nemáte někdo zkuenost, jestli to přejde?
Není tady
zuzii: nam nez se to trosku srovnalo, trvalo asi tyden... my to meli tedy ale od asi mesice a pul do tri mesicu, pak se to srovnalo. chce to mit postylku ve svisle poloze, co to jde, dite chovat svisle, porad... jinak bych se obratila na mudr, kdyby to trvalo porad tak dlouho
Není tady
Zuzzi, nám to přelo nějak zhruba kolem toho 5,5 měsíce. Já jsem byla na gastroeterologii, kde ho UTZ vyetřili, jak moc ten reflux má, nebylo to nic hroznýho a hlavně malej prospíval, take mudr říkal, a jsme v klidu. Tenkrát doporučil nutriton, postýlku podloenou, aby byla z kopce a hlavně vydret. Musí se jim dovyvinout ta záklopka. Ale důleitý je, e ti Filípek prospívá. Take asi nezbyde ne dokola prát bryndáky a čekat a to zařídí příroda.
Ahojky, na ublinkávání nám pomohlo: opatrná manipulace s miminkem, upravená madrace v postýlce (sklon 30 stupňů), stejně tak v kočárku, krmit častěji po meních dávkách a pak taky mlíčko zahutěné bramborovým krobem. Já jsem dávala Bebu AR, ta taky svým sloením napomáhá rychlejí regeneraci sliznice, která je podráděná častým blinděním.
Není tady