|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Dobrý den. Asi před 6 měsíci jsme byli s kolegou na služební cestě, jako vozidlo sloužilo Škoda Pick- up. Po vykonané práci jsme se ubytovali v Hotelu, služební automobil, jsem pečlivě zamkli a zaparkovali na nehlídaném parkovišti ( jiná možnost nebyla ), ovšem poblíž hlavního vchodu a na dobře osvětleném místě před hotelem. Z naší strany byl tedy automobil zabezpečen. Vzhledem k únavě z práce přes čas, jsme neučinili pouze to co nám zaměstnavatel ústní formou sdělil a to že, máme vzít nejdražší věci na hotelový pokoj, toto jsem neučinily ( ovšem o tomto příkazu neexistuje žádna směrnice ani dohoda, toto není ani uvedeno v pracovní smlouvě, hmotná zodpovědnost je sice součástí smlouvy, ale je podána takto… zaměstnanec má chránit a střežit majetek firmy).
V nákladovém prostoru automobilu jsme zanechali pracovní pomůcky potřebné pro práci ( vrtačka, vysavač, osciloskop, atd…v celkové hodnotě cca 60 tisíc kč. ). Ráno po příchodu na parkoviště, jsme zjistili že jsou vypáčená zadní dveře a že neznámy pachatel odcizil některé nářadí potřebné k práci. Zavolali jsem proto PČR a sepsali protokol o krádeži, kde jsem spolu s kolegou vyjmenovali co se ztratilo a jakou to mělo přibližnou hodnotu, protokol podepsal pouze můj kolega. Asi po třech měsících po krádeži nám bylo zaměstnavatelem sděleno ( ústní formou ), že si přeje abychom s kolegou, nahradili vzniklou škoda ve formě odpracovaných hodin navíc a bez nároku na mzdu ( jedna se cca. o 100 –120 hod. ) , pokud toto nesplníme bude po nás požadovat náhradu vznikle škody. V podobě 3 měsíčních platů.
Nepodepsal jsem žádny protokol o vznikle škodě zaměstnavateli, protože mi ho zaměstnavatel nepředložil.
Moje dotazy zní:
1. Má zaměstnavatel v tomto případě, náhradu vznikle škody vymáhat na zaměstnancích? (např. obecná škoda)
2. může mi zaměstnavatel vypovědět pracovní smlouvu z důvodu hrubého porušení pracovní kázně bez nároku na odsupne? ( neobdržel jsem nikdy žádnou písemnou důtku ).
3. V případě ,že bude zaměstnavatel v právu, co mě čeká? Jakou škodu musím opravdu zaplatit?A jak se nejlépe bránit?
4. Dělí se náhrada vznikle škody mezi mne a kolegu?
Děkuji.
No mám takový pocit, že zaměstnavatel má právo na odškodnění ... a dělit se to bude mezi oba dva ... a myslím, že můžete být rádi, že vám nabídl formu odpracování, než kdyby jste to měli patit hotově ...
Není tady
Jestli má nárok na náhradu škody, tak jen do určitého násobku Vaší mzdy a to se píše v zákoníku práce.
Není tady
Asi jsem hloupa, ale mohl by mi nekdo vysvetlit, jak muze dat zamestnanec vypoved s dvoumesicnim odstupnym jak pise Ole? Takovou vypoved snad muze dat pouze zamestnavatel.
A zamestnavatel vas pozadal, abyste odnesli z auta nejdrazsi veci, vy jste se na to vykaslali a ted je zamestnavatel cip? Myslim, ze vas byvaly zamestnavatel nemusi litovat, ze se vas zbavil.
Není tady
Musela to být dohoda, jinak se to dává jenom u paragrafu 46, ten zaměstnavatel musí být trotl, jestli na něco takového přistoupil.
Není tady
"Oni jen hrabou a staví baráky, jezdí na dovolené,mají milenky, peněz jako sr.... a my se tu scházíme a sbíráme rozumy....."
Jo, mozna by to chtelo zacit pracovat a prestat se schazet a sbirat rozumy. Pak byste i vy mohli hrabat, stavet baraky ...
Není tady
Pro klid duše bych se obrátila o radu na Občanskou poradnu, bývá v každém větším městě, ale lze se zeptat i přes telefon a tuším i internet. Tam vám poradí zdarma na co máte a nemáte právo a vysvětlí jednotlivé paragrafy.
Není tady