18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Syn (necelých 4) je od ledna neustále nemocný (celkem byl ve kolce 8 dní).Na začátku ledna byl na odstranění nosní mandle, hned poté chytil chřipku,ve stěru z krku poprvé haemophil. Dostal antibiotika (myslím OSPEN),po týdnu se mu chřipka vrátila,opět ve stěru haemophilus.Dalí atb (nějaká čtyřdenní-SUmmamid myslím).Hned poté dostal netovice (natěstí lehký průběh),u mu odeznívají, ale od včerejka má horečku.Vidím to zase na haemophila.
Bohuel i já od začátku roku mám u třetí atb.-chřipky s bakteriální infekcí,takté potvrzen haemophillus.
Asi si to navzájem předáváme,nechápu to, atb. jsou vdy dle citlivosti ze stěru.
Nemá s tím někdo zkuenost? U jsem neastná,navíc nemáme hlídání,tak se neustále střídáme s manelem na paragrafu. Hlavně aby byl syn ji zdravý. A to přitom jí neustále zeleninu,ovoce,bere vitamíny, teď nějaké na zvýení imunity (ty ale nechce).
Prosím pomooooc
Není tady
Ono jde o to, jestli hledali i něco jiného, neý běného hemophila. No, on můe kodit, i kdy je bený, pokud se hodně pomnoí a dělá neplachu! Take hledat, pátrat dál....tam bude i něco jiného ! Já bych doporučovala celkově udělat imunologii, tam by se to nalo, kdyby se chtělo ! Pak se toho něčeho zbavit pomoci ATB a posílit imunitu.
Není tady
díky,taky mě zaráí, e pořád dávají celkové atb. (ale i mě taky dávají celkové atb). Ale my ho máme v krku a tam se asi atb. kapičkami ho nezbavíme.Dělají ale testy celkové (i na streptokoky apod.) a vdy tam je "jen" haemophil. Taky doktorka říká jen,ale je tam pořád a pořád je nemocný. U opravdu nevím.Zítra jdeme na dalí stěry,tak se zeptám na imunologii.
Není tady
TAk stále haemophillus-i já mám po 3 citlivých atb. masivní výskyt (dle posledního výsledku z ORL). U to nějak neřeí, prý snad nechat udělat synovi autovakcínu.
Moje ORL lékařka nám nyní nasadila Ribomunyl. Je na imunitu a navíc je vyroben přímo z baktérie haemophilla (z "dobré půlky"),ale je to několikaměsíční podpůrná léčba. Také kapeme Pamykon. Ve současně já i syn.
Prý je to u syna první rok kolky-e dítě si musí minimálně projít vechna roční období ve kolce-pochytat bacily a druhý rok prý bude lepí. Ale to nevím, asi bych se tedy měla vrátit i já do té kolky...
U váně nevím...
Není tady
No, já moc neuznávám ty mrtvolky do těla, pokud si imunita neporadí s virem, bacilem, infekcí....jak si má poradit s těma zdechlinkama......u syna nám to tedy nepomohlo.
http://www.knivic.unas.cz/vakcinace.htm
Také mě napadá, zda to nemá dítě z prenatálu od tebe !
Bakterie Haemophillus influaenzae můe způsobovat záněty horních i dolních cest dýchacích včetně zápalu plic. Její nebezpečnost je vak zejména u dětí starých 1 - 5 let, u kterých můe vyvolat zánět příklopky hrtanové = epiglotitidu s těkým průběhem. Zanícená příklopka hrtanová můe zcela znemonit dýchání a dítě se udusí. Kadý rok v naí republice takto zemřelo několik dětí. Proto bylo od roku 2001 zavedeno povinné očkování.
No ono je také důleit jestli hledají i něco jiného. Nevěřím, e by se nedal zlikvidovat jeden vir, nebo jedna bakterie. Můe tam být i něco jiného, co netestují! Streptokok, stafylokok, nějaká pneumonie /chlamydie, mykoplasma../a pod......
Rozhodně udělát imunologii, zjistit dalí, léčba ATB by měla být určitě a naposledy posílit imunitu! Nenechat doktory v klidu, pokud se stane chronický, bude nemocí jen přibývat !
Není tady
¨Díky za reakci, testovali na ve-ádný streptokok apod. jen a jen haemophillus, atb nasazena vdy přesně dle citlivosti... Syn je nyní dobrý, ale já jsem pořád na hromadě (v krku bolí...).
Není tady
Ony se viry a bakterie veobecně asi patně likvidují. Já jsem přesvědčená, pokud by tam byl JEN haemophillus, el by zlikvidovat. On se bude určitě kamarádit jetě s něčím a proto nějde tak lehce zlikvidovat. Nemá ho chronického? Syn ho má také, ale křičí na něho, e to nic není, e to má lokální a neléčí! Ale nedat se, otravovat , aby se léčilo !
Není tady
Ahojky vem, no tak mi jsme dalí případ co má problém s hemofilem.Nejdříve to zjistili malému (3roky),ale prý to je běný tak to nechala být,ale přitom u 6 měsíců měl neustále rýmu a kael.Ale nakonec mu mudr dala na 3 dny atb, protoe potřeboval být zdravý na přeočkování na klíata.Na chvilku to zabralo.Pak hemofila zjistili mě a dostala jsem také atb.Nezabrali a beru nějakou vakcínu na 3 měsíce,ale mám s tím dodneka problémy.Kadý měsíc mě bolí v krku a mám hleny.Ale Adík má problémy dál také.U mu nedělaly stěry krku,ale zjistili bacil v nose a dostal atb.Rýma neustoupila snad jen na týden a pak dostal zánět středního ucha (obou).Dalí atb.Jsme z toho neastný protoe neustále bere atb a spoustu jiných sirupů a práků.Imunologii mu dělali a ve bylo v poho.Také neví jak s ním dál.Ten rybunomyl nebo jak se to píe jsme také braly.To je na imunitu,ale výsledek stejný.Tak dostal zase něco jiného.Příjde mi jako pokusný králík ve svých třech letech.Neustále samé vyetření a rengeny.DO kolky se dostane hodně málo a proto jsem zpět na mateřské.
Také prosím o radu pokud máte někdo zkuenosti.
Doktoři pořádně spolu nespolupracují a mi běháme od jednoho k druhému a kadý si nasadí svoje léky.Příjdu si doma jako malá lékárna.
Není tady
plně souhlasím s Ester-zkouím nyní se domluvit na ORL, aby zároveň léčili mě i syna (a ne synova dr. vyléčila syna, pak jiná mě a mezitím to syn zase chytí ode mě). Syn je pořád ok, já mám zase stranou rýmu. Jak dobereme tu tříměsíční kúru Ribomunylu,tak chci zajít na imunologii. Taky uvauji o Wobenzymu,ale nevím.
Není tady