1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Vzhledem k tomu,e opravdu mám pramalé zkuenosti se střeními okny,tak se chci zeptat, zda-li je moné do střeních oken dát jakékoliv aluzie (samozřejmě rozměrově odpovídající). My konkrétně máme Velux, ale jejich aluzie jsou mnohem draí ne jiné běně k dostání. Má někdo se aluziemi ve střeních oknech zkuenosti? Případně co doporučujete? Zastiňovací rolety či aluzie apod.? Na části oken budou sítě proti hmyzu,ale to asi nesplní ten účetl obrany proti slunci v létě.
Není tady
My máme taky okna Velux a místo aluzií jsme tam nechali namontovat rolety Velux a byly mnohem levnějí. Sice se dělaly pouze v tmavěmodré barvě, ale jsou výborné. Dřív jsme měli ve střeních oknech aluzie, ale ty rolety se mi zdají lepí.
Upravil(a) Nela (2. 3. 2009 13:56)
Není tady
díky za zprávu,to nejsou ty zcela zatemňovací, e? A kdy píete,e byly levnějí,tak předpokládám, e to jsou ty zahakovací do tří poloh. Je to dostatečné?Děkuji.
Upravil(a) Adamíra (2. 3. 2009 14:04)
Není tady
Ano, jsou to ty na tři polohy a fakt to stačí, polohy si můete zvolit sama, jak budou vyhovovat. Jsme naprosto spokojeni.
Není tady
děkuji za zkuenost,nějak jsem se přikláněla k aluzím (zkuenosti s běnými okny),ale právě mi chybí větí zkuenosti se střeními okny.
Není tady
Adamíra napsal(a):
děkuji za zkuenost,nějak jsem se přikláněla k aluzím (zkuenosti s běnými okny),ale právě mi chybí větí zkuenosti se střeními okny.
Mám v oknech jak aluzie tak rolety, a rolety musím doporučit víc. Funkčně i vzhledové lepí.
Není tady
Líbí se mi venkovní aluzie http://www.rolrols.cz/venkovni-zaluzie . Mamka se je chce pořídit na barák. Jsou vzhledově zajímavý a na výběr je hodně druhů. Mají irokou nabídku produktů.
Není tady