Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#76 3. 5. 2006 22:33

Mirka 3.
Host

Re: Žena po 40

kajka napsal(a):

Verča napsal(a):

Pro Otu :http://www.sirmi.ic.cz/smajl/278.gif

Ahoj děvčata. Bude mi 50 a po čtyřicítce jsem začla mit nejkrásnějsší období. Projela jsem Evropu s partou kamarádek. Nakoupila jsem si haldu kostýmů.Začala se učit jazyk. Mam čas na holiče, kosmetiku. Na víken
dnavařím v pátek. Pak mam čas na kolo,zahradu.... Mam čas na manžela. Mohu se zdržet v práci. Nepospícham do družiny. A bolavé záda spraví masáž. Vrásky neřeším. cpu se vitaminama,ovesným vločkama s jogurtem. Místo kafe piju meltu. Chutná to stejně a melta čistí krev. Snídam ovoce a cítim se na 20. Chce to nekoukat do kalendáře, trochu začit zdravě jíst .A   užívat si sex..  Doma mám stále naklizeno a když prší mohu zůstat  celýdenv noční košily.Jinak jsem stále taková workoholička jako za mlada.Akorát nyní mám  na práci   čas.Zažila jsem i první milování v autě.... Ahoj. Akorát se chci naučit lyžovat a jet v létě na vodu ,ale nemám s kým. Manžela to nebaví. Ahoj. Všem držím palce.

Kajko to můžeš vše i po šedesádce! Užívám si to moc. Každý rok jezdíme vodu, máme perfektní partu stejných bláznů a žijeme víc, než před 30 lety!styrkasmilestorstark

 

#77 4. 5. 2006 8:54

K.Christa
♥------
Registrovaný: 25. 4. 2006
Příspěvky: 23

Re: Žena po 40

Vigi napsal(a):

Je mi taky 43 a taky nyní bojuji s váhou, bolestí v zádech a v šíji. Záda řeším cvičením, metoda Pilates je fakt bezva. Roky jsem si zakázala připouštět, protože jsme si před 6 roky vzali z dětského domova dva sourozence a po dvou letech další dva. Vlastní dcera (23 let) nás už téměř nepotřebuje, ale jsou tu ještě ty malé lidičky, pro které se musíte vybičovat a nepřipouštět si nějaké problémy týkající se věku. Teprve nyní mám čas si užívat dětiček, jezdit s nimi na Hurvínka, do multikina, přemýšlet, jaký dort upeču k svátku (a že těch svátků a narozenin je!) atd. A nyní jsem si podala přihlášku na vysokou školu, takže pokud mě přijmou, asi nebudu mít ani čas, kouknout se do toho zrcadla, abych zkontrolovala ty přibívající vrásky.

Mě tedy 40 ještě není ale někdy mám pocit, že jsem před důchodem! Únava, únava a zase únava. Co mi holky k tomu poradíte?

Není tady

 

#78 4. 5. 2006 10:17

Alan
♥♥-----
Místo: Vsetín
Registrovaný: 19. 4. 2006
Příspěvky: 89

Re: Žena po 40

Dívky nezapomenout....žena zraje po padesáti. big_smilebig_smilebig_smilebig_smilehjarta

Není tady

 

#79 4. 5. 2006 10:59

Bety
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 9003

Re: Žena po 40

Alan napsal(a):

Dívky nezapomenout....žena zraje po padesáti. big_smilebig_smilebig_smilebig_smilehjarta

to jsem ráda - na podzim mě čeká 50...


Strach je malá smrt...

Není tady

 

#80 4. 5. 2006 15:56

Irča
♥------
Registrovaný: 1. 5. 2006
Příspěvky: 24

Re: Žena po 40

Zdravím všechny krásný holky po čtyřicítce.  Nádherně se všechny příspěvky čtou a dá se říct, že se ve všech vidím. 
Kila jdou nahoru ( to mě štve nejvíc ) a s hrůzou zjišuji, že musím obměňovat šatník, jelikož "asi peru v divným prášku, jelikož se všechno sráží" big_smilebig_smilebig_smile  Jenže, jakmile vstoupím do obchodu, dostávám se do depresí, jelikož to, co se mi líbí, mají v amanských velikostech pouze do XXL a to je mi při mé konfekční velilkosti 40-42 naprosto malé. No a pak je oblečení v amanských velikosti od M, které mám jak noční košile. A navíc by to moje bábinka nenosila ani na pole. Takže já jsem asi nějaký hybrid, či co. Zajímalo by mě, jak zvládáte nakupovat vy ostatní, jelikož já mám pocit, že co se mi líbí mají jen pro cca 15-ti letý děvčátka ( a v naší republice mám pocit tak pro 12-ti letá reta) Tak, jak dámy ...???
Přeji všem krásný den !!!

Není tady

 

#81 4. 5. 2006 23:57

Lele
♥♥-----
Místo: Praha-9
Registrovaný: 19. 4. 2006
Příspěvky: 30

Re: Žena po 40

Tak já mám 43let, jsem unavená, nemocná, ráno děsná!sad
Jakmile vlezu do koupelny nahodím ůsměv č. 1 a světe div se on vydrží.big_smile
Při depresi skočím do posilovny, potom vezmu mobil a jdu s kamarádkou na kávu a utrácet.
(v té chvíli mám 18 let a to všechno vydrží i týden)
Moje životní krédo je ůsměv big_smile ůsměv big_smile .
Můj život není bavlnka, ale já ze svého života tu bavlnku dělám.
Chci všem ženám po 40 říct žijte na100% a vysajte z každé minuty pro vás  to nejdůležitější.
Jo a ty šedé myšky které jsou znuděné, neupravené obcházejte. Mají virozu a ta je strašně nakažlivá.
Tak pozor!!

Není tady

 

#82 5. 5. 2006 13:51

evčina
♥♥♥----
Místo: Ústecký kraj
Registrovaný: 28. 1. 2006
Příspěvky: 204

Re: Žena po 40

Zdravím Irču a všechny ostatní,úplně ti dávám za pravdu a to nejsem hybrid mám velikost 48,nebo jsem........
Dnes jsem obešla nějaké obchody a domů jsem dorazila s depkou,že jsem nic na sebe nesehnala.Jak píšeš co se nám líbí,tak nemají.Nechápu kde to včechni shánějí.Jsem na tom úplně stejně jak ty.Zdravím a pevné nervy při nákupech.                 http://animace.org/zeny/G470057.gif


http://www.stastnezeny.cz/data/USR_001_USR_IMAGES/Ev(2).gif

Není tady

 

#83 5. 5. 2006 17:58

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 2802

Re: Žena po 40

evčina: No, tak to jsme na tom stejně. Já sháním plavky už druhý měsíc a skoro brečím, když se při zkoušení v kabince na sebe podívám (v plavkách). Kdyby jste mně viděly, padnete smíchy: velikost 37 a prsa se mi nevejdou do žádné podprsenky, připadám si, jako bych za svůj život, kojila snad sto dětí!

Není tady

 

#84 6. 5. 2006 19:16

gemi
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 29. 1. 2006
Příspěvky: 1404

Re: Žena po 40

Sice se nemůžu "zařadit" do žádné  ze dvou  "hlavních  skupin" .... jen ta věková kategorie sedí. Netrápí mě ani kila, ani vzhled, ....a k radosti mám přece daleko..
Ke "štěstí"   i k radosti  by mi stačilo:   moci se bez potíží pohybovat, normálně chodit, ....    takže  holky,
                                    netrapte se pro velikost plavek    ,  apod.  !

Není tady

 

#85 31. 5. 2006 21:21

Marieanna
♥♥♥♥♥--
Registrovaný: 31. 5. 2006
Příspěvky: 950

Re: Žena po 40

Ahojky děvčata,brouzdám po netu,hledám kde najít zkušenosti s MERIDII a našla jsem Vás.Je mi 43 let a mám asi problémy jako některé z vás.Hlavně s váhou(nebo spíš nadváhou:usch:).Dnes jsem vzala první tabletu,pochopitelně po dohodě s lékařkou,která má nastarosti mojí brániční kýlu.No prostě se mi nedaří zhubnout.Když mi bylo 20 šlo to úplně perfektně- za půl roku 18 kilo dole,ale teď??????Ráno vstanu ,nadechnu se a šup-- kilo je nahoře!Ale abych si stále jen nestěžovala.Ve 38 letech se mi narodila dcerka ,naše sluníčko.Souhlasím s vámi,co píšete že mít děcko po 40 je o něčem úplně jiném,než ve 20.Já mám 24 a 23 leté dcery,od jedné budu v srpnu babička(ten čas opravdu nelze zastavit:grater:)a moc se na vnučku těším,už víme že to bude holčička.Ale svojí malou dcerku vychovávám úplně jinak,než ty dvě starší.Mnohem víc se jí věnuju,taky zjišuji,že umytí oken počká,protože malá si chce povídat,nebo si se mnou hrát. Zajímalo by mě,vy co máte po 40 malé děti,taky se o ně tolik bojíte?Já si někdy připadám jako blázen,vzláště když si jí vezmou starší dcery ven a nepříjdou v určenou dobu domu.To hned žhavím mobil a volám ,kde s ní jsou. Ale jinak si myslím že ten nᚠvěk není až tak nejhorší.Mám 32letou sousedku ,s kterou si moc rozumím a někdy se cítím věkově k ní.A když jdeme já a moje dospělé dcery nakoupit,jako třeba dnes,připadám si jako jedna z nich.Jsou totiž samá legrace.:lol:No a když nejsem líná a nalíčím se,místo riflí obléknu kalhotový kostým,mám docela i fajn pocit.AŽ NA TY KILA.Tak se mějte hezky a snad se některá ozvete a poradíte;)

Není tady

 

#86 31. 5. 2006 23:31

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Registrovaný: 29. 4. 2006
Příspěvky: 2937

Re: Žena po 40

Čím jsem starší, tím je mi líp.(bylo mi 40) A to po všech stránkách. Vyrovnala jsem se se svým nedokonalým tělem, těším se až se děti osamostatní a budu mít čas pro své zájmy a koníčky, když se ráno v koupelně leknu, tak se pozdravím, namaluju si obličej na ksicht a hned je to lepší. No a když mě popadne přece jen splín, jedu za svou 94 letou tetičkou, která žije sama ve velkém domě, stará se o sebe, zahradu, jezdí po kamarádkách, šije, peče, vaří, plete, chodí ke kadeřnici a na kosmetiku a v životě jsem ji neslyšela si stěžovat. No a pak si řeknu, když může ona, tak já ještě stokrát!! A jedu dál!!!  Pa pa


Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

 

#87 1. 6. 2006 14:34

sylva
♥♥-----
Registrovaný: 25. 4. 2006
Příspěvky: 37

Re: Žena po 40

Milá Marieanno, jsem na tom úplně stejně jako ty.je mi /bude mi v září 43/ a mám teda narozdíl od tebe tři kluky/22,17/ a toho posledního pětiletého.Meridii beru již několik týdnů,skoro nejím cvičím a nic moc.Zřejmě to bude antikoncepcí-mám tělísko a jsem s ním moc spokojená.Ikdyby se mi nepodařilo zhubnout,tak si raději nechám kila ,ale bez Mireny již nechci žít! Jinak svůj věk nějak neberu,díky malému jsem získala spoustu kamarádek kolem třicítky a kromě věku máme společné zájmy i starosti.Co se týče strachu o děti-je to přirozené,mᚠmnohem víc zkušeností a dokážeš si představit neuvěřitelné věci a choroby,které by na tvé maličké mohly zaútočit!
Jinak ti závidím tu vnučku.Třikrát jsem chtěla holčičku a tak snad jednou mě ta vnučka taky čeká.
Držím ti palce a ti to vyjde s tou Meridií,někdy jsou prý hrozné vedlejší účinky,já neměla nic.

Není tady

 

#88 1. 6. 2006 16:23

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha,Spojené státy žižkovské
Registrovaný: 18. 4. 2006
Příspěvky: 5269
Web

Re: Žena po 40

Je mi 44 a velmi důvěrně znám: NEZNÁM TĚ, UMEJU TĚ. Ale na druhou stranu, chtěla bych, aby mi bylo zase 20? NE NE NE! Ale sakra, pozastavit by se to krapítko mohlo, ne? I když ,dokud mi věří, že jsou ty vrásky od smíchu, tak proč ne??   A takových Otíků by mělo být víc!!!


zdraví, alternativní medicína... jó, na tragickej život já jsem pes...   lol

Není tady

 

#89 1. 6. 2006 17:53

Marieanna
♥♥♥♥♥--
Registrovaný: 31. 5. 2006
Příspěvky: 950

Re: Žena po 40

Ahoj Sylvo,je pravda,když se tak nad tím zamyslím,že i já jsem díky naší malé obklopená mladejma maminama.V domě,kde bydlím je nás 16 bytů,z toho víc jak polovina mladí s dětma.Když se sejdema za domem na lavičkách,jsem opravdu nejstarší.Ale ani mi to nikdy nepřišlo,to je fakt.Dávala jsem číst dceři co jsi mi psala,nemᚠbýt smutná,mi prý zase chtěli alespoň jednoho kluka.:butter:Tedy asi oni,já radši ty holčičky.Na mrňouska se moc těším,taky kvůli tomu,že mladí mají byt hned vedle nás na poschodí, mladší dcera bydlí o poschodí dole, a tak si vnučku určitě užiju.Prožívá to taky moje malá,dnes hlásila že jí Anetka(vnučka)kopla.Bude v 5 letech teta.S tím hubnutím uvidíme jak dopadnu.Zatím nemohu z jednoho dne dělat závěry.Cítím se zatím docela dobře,tak uvidíme.Určitě dám vědět,jak to pokračuje .wink

Není tady

 

#90 2. 6. 2006 12:47

dzifdayly
♥♥♥♥---
Místo: Ústí n.Labem
Registrovaný: 29. 4. 2006
Příspěvky: 311

Re: Žena po 40

Ahoj a co mladší partner ten tě nenechá přemýšlet nad věkem -- vlastní zkušenost   možná že menopausu ani nezaregistrujete wink

Upravil(a) dzifdayly (2. 6. 2006 12:49)

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů