Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#51 20. 2. 2006 23:15

Jitka
Host

Re: Žena po 40

Mně bude v létě 41. Cítím se celkem dobře,určitě líp než před lety. Mám 17letého syna, s kterým si dokonce rozumím, mám dobré přátele, je to fajn. Jen mě teď rozhodila hodinka sqoshe (vlastně ani nevím, jestli jsem to dobře napsala), byla jsem na něm poprvé a bolí mně celé tělo. A to jsem si myslela, že mám fyzičku docela dobrou. Tak to jediné mně trošku štve - že ubývají síly, ale jinak si tak nějak všeho víc užívám. Už se mně taky všude nechce, ale ještě pořád dokážeme slavit i 11 hodin v kuse. Léta bych vrátit rozhodně nechtěla. Ale Kristinku obdivuju, na dítě bych si už netroufla. Jsi borka!

#52 21. 2. 2006 11:30

kasi
♥♥-----
Místo: Praha

Káča napsal(a):

Holky, já měla celý život podváhu (42kg, 163cm-nemohla jsem přibrat) a byla jsem šílená citlivka a žárlivka a ......
Klepe mi na dveře 42let a já během roku přibrala 8kg, zaoblila se na bříšku a zadku. Nějak jsem i zlenivěla, sex mi skoro nic neříká(hlavně at mi dají všichni pokoj) a tak nějak je mi všechno jedno-city mně neberou, žárlivost-co to je????
Tak nevím, nevím.....

mluvíš mi z duše. Je mi 50. taky jsem hodně štíhlá. Ve 40 přišel přechod ale váha zůstala, jsem v pohodě. mám koníčky , přátele a ty roky ani nevnímám, jdou někak kolem mě. Jinak jsme na tom stejněstyrka

http://www.sirmi.ic.cz/cara/19.gif

Není tady

#53 21. 2. 2006 12:31

Ivča
♥♥♥----

Holky, to já si ve čtyřiceti pořídila čtvrté dítě a myslím, že mě přechod ještě dlouho mine,v létě mi bude 42 a Elišce dva roky, tak máme veselo a musím říct, že je ten nejlepší lék proti stárnutí.Občas pravda už tak nestíhám, jako za "mlada", ale dělám už věci trochu jinak,než dřív,nějaký prach, který neutřududlik tři dny, mě už neotráví.Takže pohoda.Na nějaké zdravotní potíže mi taky nezbývá čas,ale zase řeším jiné věci,které tady nepatří.:-(

Upravil(a) Ivča (21. 2. 2006 12:32)

http://www.rodice.cz/metrik/1433.png

Není tady

#54 21. 2. 2006 14:04

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Kristinko, je to ale paráda mít mimčo v pozdějším věku, že? Mně bude 42 a mám tříletou dcerku. Jsem ráda, že jsem se ještě rozhoupala, je to úplně jiné, než když jsem měla syna (dnes 21let).

Není tady

#55 21. 2. 2006 14:08

Káča
♥♥♥♥♥♥-

Ivčo, Tobě závidím ty čtyři děti - to byl můj sen, mít velkou rodinu, ale život to zařídil jinak.
Musím se smát, když čtu, že nějaký prach Tě nemůže otrávit. Taky vidím tyhle věci už jinak-hlavní je čas s dítětem, to ostatní počká.

Není tady

#56 21. 2. 2006 14:58

Ivča
♥♥♥----

Je to tak. holky,nám se nemůže stát,že v nejbližší době zestárnem,naše děti nám to prostě nedovolí, prostě budeme muset i příští rok na ten kopec i na ten písek,paráda.

http://www.rodice.cz/metrik/1433.png

Není tady

#57 22. 2. 2006 19:00

kristinka
♥♥-----

Ivča napsal(a):

Holky, to já si ve čtyřiceti pořídila čtvrté dítě a myslím, že mě přechod ještě dlouho mine,v létě mi bude 42 a Elišce dva roky, tak máme veselo a musím říct, že je ten nejlepší lék proti stárnutí.Občas pravda už tak nestíhám, jako za "mlada", ale dělám už věci trochu jinak,než dřív,nějaký prach, který neutřududlik tři dny, mě už neotráví.Takže pohoda.Na nějaké zdravotní potíže mi taky nezbývá čas,ale zase řeším jiné věci,které tady nepatří.:-(

Cítím to zrovna tak, nejen prach, ale ani linka kolem dokola popatlaná rohlíkem mě nerozhází. dudlik

Tragedií života není smrt, ale to, čemu v sobě dovolíme zemřít, když jsme ještě na živu.

Není tady

#58 22. 2. 2006 19:03

kristinka
♥♥-----

Káča napsal(a):

Ivčo, Tobě závidím ty čtyři děti - to byl můj sen, mít velkou rodinu, ale život to zařídil jinak.
Musím se smát, když čtu, že nějaký prach Tě nemůže otrávit. Taky vidím tyhle věci už jinak-hlavní je čas s dítětem, to ostatní počká.

Souhlasím, Káčo. Na rozdíl od doby, kdy byla malá moje 23 letá dcera, nemám vůbec pocit, že mi někde něco utíká, že bych měla být někde jinde, kdekoliv, jen ne doma uvázaná s dítětem. Teď jsem s mimčem ráda a je to fakt super. Cítím se na 20 a víc než 30 mi nikdo nehádá.

Tragedií života není smrt, ale to, čemu v sobě dovolíme zemřít, když jsme ještě na živu.

Není tady

#59 22. 2. 2006 22:51

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

Stelička napsal(a):

Ach jo, co nadělám - hlásím se do klubu. Čtyřicítka zaťukala u mě před týdnem, to jsem měla rýmu jak blázen, děti u táty a já myslela, že končí život. Včera jsem to oslavila, byt mi zdobí pár kytek a přáníček s nějakým neznámým číslem 40, koukám na to a říkám si - to se někdo spletl. Sice jsem v noci musela vzít brufen a vyspat se na akupresurní podložce, ale zítra ta blbá přáníčka sbalím a bude mi zase 25, no ne?

Steličko,proč ach jo?Spíš hurá!Já bych 25 let už nechtěla ani za boha.To mě teprve čekali všechny strasti a neštěstí v mém životě,spojené s dvěma rozvody.Teď už mám pohodičku a klídek a vzpomínám na to jen nerada.

Není tady

#60 22. 2. 2006 22:54

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

Kristinko,já mohla mít 2,5 letého caparta,ale bohužel příroda mi dva pokusy zhatila.Mimoděložní těhotenství a rok na to časný samovolný potrat.Ale už mě to přešlo.Mám teď konečně dobrou práci,tak mi to osud oplatil jinak.Takže budu radši čekat na vnoučata.

Není tady

#61 23. 2. 2006 23:07

Hellga
♥♥♥♥♥♥♥

JB napsal(a):

Pristi tyden mi bude 44. Problemy s vekem jsem nikdy nemela, na svuj vek vypadam celkem dobre, jsem stihla, v celkem dobre kondici a dbam na sebe jako za "mlada".
Co me ale docela deprimuje je to, ze muj pritel, ktery je stejne stary, vypada tak krasne mlade (nadherny vytrenovany telo, zadne vrasky, krasne huste vlasy). Zacinam mit vedle neho komplexy... preci jenom telo uz uvada, vlasky se prohlubuji atd. Bojim, ze si najde nejakou mladsi nebo nejaka jeho. hmm
Cim to je, ze chlapi po ctyricitce vypadaji tak dobre?

Žádnou hledat nebude,  ve 44 máš šmrnc, šarm a zkušenost...Kdyby hledal něco odlišnýho, už by byl fuč. wink A že vypadá dobře? Bodejď by ne, když se o něj staráš. big_smile Chlapi jsou pěkná cházka! I vrásky jim sluší! butter Ale zase mají vyšší úmrtnost, prostatu a častější srdeční příhody a většinou plešatí... A když se jim seberou peníze, tak jsou někdy i k politování...rodna Ježíši, co to plantám?!roll big_smile

Není tady

#62 24. 2. 2006 9:03

Ota
Moderátor(ka)

Hellgo,Ty si mě pobavila...už jsem se lekl,že jsem mrtvej.Padesátku za sebou,plešku taky mám,vrásky nepočítám,prostatu zaplaťpánbů ne.Tělo sice chátrá,ale duše se ještě drží v mládí.Hezký den :-)

Ota
------------------------------------------------------
Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit.
K. H. Borovský.

Není tady

#63 24. 2. 2006 9:12

Hellga
♥♥♥♥♥♥♥

Ota: He, he, he, všeho dočasu...big_smile Ale protože prej život začíná po padesátce, jsi vlastně "Koloušek " senior... big_smilebig_smile Kdepa mrtvej...big_smile

Upravil(a) Hellga (24. 2. 2006 9:15)

Není tady

#64 24. 2. 2006 9:31

Ota
Moderátor(ka)

Díky za povzbuzení :-))

Ota
------------------------------------------------------
Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit.
K. H. Borovský.

Není tady

#65 24. 2. 2006 10:59

Dana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Východní Čechy

teda Hellgo , tvoje slova o tom, že když chlapoi sebereš peníze mě dnes pěkně rozesmála

http://www.gify.nou.cz/divky_mini1_soubory/49.gif
Problémy přicházejí v řadě za sebou a při zvláště příznivých okolnostech i v dvojstupech.
Opravdoví přátelé jsou ti, kteří vám nikdy nezmizí ze srdce, i kdyby na čas zmizeli ze života....

Není tady

#66 24. 2. 2006 15:55

Hellga
♥♥♥♥♥♥♥

Dana napsal(a):

teda Hellgo , tvoje slova o tom, že když chlapoi sebereš peníze mě dnes pěkně rozesmála

No, je to prevence, proti případné nevěře, která by mě určitě těžce ranila...big_smile Je dokázáno, že chlap v letech a bez peněz ztrácí pro zájemkyně na přitažlivosti...wink Jenom s pleší a chlupatým pupkem žádnej kauf neudělá...big_smile Jó, ale ten samej, s takovým miliónkem? To by hnedka byl - decentně seriózní typ! Jo, túdle, akorát! Nic nebude! A vůbec, ženatej chlap nemá co mít peníze, svádí to k darebným a odbojným myšlenkám a mohl by zvlčit...big_smilebig_smile
Heleď mám pár známých bab a jedna pořád nevěděla, jak by nějakýho lapla, tak se navezla druhé do manžela a ten dědek nemravnej se natřásal, no jéje... Jenže další baba to manželce vyslepičila...smile A ta moudrá žena, nejen, že nedělala žádný kravály, byla tak nad věcí, že zachovala chladnou mysl a jen tak mezi řečí, tu a tam, nadhodila "lovce", co jí a dceři manžel novýho koupil a co to stálo, kam ji posílá na dovoleno a tak, ve finále,  zase jen tak - mezi námi děvčaty, "jako" proflákla, že mu vybrala konta a nechala to převést na dceru, protože on je poslední dobou "nějakej divnej"... Netrvalo dva dny a "lovka" byla fuč! Tomu říkám diplomacie... Dědek dodnes neví, čím se nezavděčil, že byl tak náhle opuštěn!big_smilebig_smilebig_smile
P.S. ...a to ještě "lovka" měla tu drzost a požádala manželku, jestli by jí neupravila fotky. Ta souhlasila a fotečky vyšly náááááramně! "Lovka" na nich vypadala mladší, pleť bez kazu... Čučely jsme s babama, jak z jara... Jasně že nás zajímalo proč to dělá...smile a ona s úsměvem a bez mrknutí oka řekla: " Co bych pro ni neudělala? Jen si představte, až si někoho najde podle fotky a pak se mu ukáže...wink" big_smilebig_smilebig_smile Prostě ženská po čtyřicítce, ví svý...vissla

Upravil(a) Hellga (24. 2. 2006 21:10)

Není tady

#67 24. 2. 2006 18:36

Penelope
Host

Jo, jo, souhlasim a jak ja rikam "penize a moc jsou silne afrodiziakum". Jen se podivejte na herecku Brozovou a jeji partnery. Ona by si mohla vybirat z hezkych mladych chlapu a zatim meni jednoho osklivce za druhym. albert Ten posledni se velmi podoba memu nerudnemu sousedovi, kteremu se vyhybam, protoze z nej mam "psotnik". Jednou me tak vytocil, ze jsem ho poslala do patricnych mezi. Ale toho by asi Kacenka nechtela, on ma jen zahradku a "Feldu" pred panelakem.lol

#68 24. 2. 2006 21:21

Hellga
♥♥♥♥♥♥♥

Tak napřed nic, prý Error a teď dvakrát...butter

Upravil(a) Hellga (24. 2. 2006 21:22)

Není tady

#69 24. 2. 2006 22:08

kasi
♥♥-----

Hellgo to je super příběh, dost jsem se pobavila..lol

http://www.sirmi.ic.cz/cara/19.gif

Není tady

#70 25. 2. 2006 17:59

Pavlik
Host

Takhle jsem se už dost dlouho nezasmála jako u příspěvku Helgy. Navíc je to pravdivé....
V květnu mi bude 41 a mám malého chlapečka a zrovna včera jsem manželovi říkala, že je škoda , že si už další nepořídíme (vzhledem k věku, ale i ke zdravotním problémům). Nelituji toho, že jsme si ho pořídili, je to úpně něco jiného než s dcerou před devatenácti roky.

#71 24. 4. 2006 12:11

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Helgo, to je super nápad !!! smilelollollol

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#72 24. 4. 2006 13:26

Folly
Host

Frigo napsal(a):

Helgo, to je super nápad !!! smilelollollol

A není originální - na otázku, jak si udržet manžela, odpověděl psycholog mé kamarádce- "seberte mu peníze".
Doufám, že si to Axi přečte a zpucuje měsmile.Ale vymyslel to chlap!!!

#73 25. 4. 2006 14:12

Káča
♥♥♥♥♥♥-

Oto, bereme Tě do spolku.
Pavlíku, já bych zrovna teď měla nejraději dětí ,,jako smetí". Ale je pozdě! Tak si užívám tu svoji malou a pěkně ji rozmazluju.

Není tady

#74 26. 4. 2006 10:18

Alan
♥♥-----
Místo: Vsetín

kristinka napsal(a):

Michaela.43 napsal(a):

Kristinko, to je super....amáš i starší děti, nebo je toto mazánek?

No, mám z dob mládí 23letou dceru. Ale je to tak dávno, že mi to už ani nepřipadá jako pravda. A teď si znovu připadám, jako bych měladítě poprvé.hjarta

Děvčátka co děláte, jenom zrajete! V 50 teprve život začíná, děti odrostlé a pak už si jen užíváte!big_smilebig_smilebig_smile

Upravil(a) Alan (26. 4. 2006 10:19)

Není tady

#75 3. 5. 2006 21:58

kajka
Host

Verča napsal(a):

Pro Otu :http://www.sirmi.ic.cz/smajl/278.gif

Ahoj děvčata. Bude mi 50 a po čtyřicítce jsem začla mit nejkrásnějsší období. Projela jsem Evropu s partou kamarádek. Nakoupila jsem si haldu kostýmů.Začala se učit jazyk. Mam čas na holiče, kosmetiku. Na víken
dnavařím v pátek. Pak mam čas na kolo,zahradu.... Mam čas na manžela. Mohu se zdržet v práci. Nepospícham do družiny. A bolavé záda spraví masáž. Vrásky neřeším. cpu se vitaminama,ovesným vločkama s jogurtem. Místo kafe piju meltu. Chutná to stejně a melta čistí krev. Snídam ovoce a cítim se na 20. Chce to nekoukat do kalendáře, trochu začit zdravě jíst .A   užívat si sex..  Doma mám stále naklizeno a když prší mohu zůstat  celýdenv noční košily.Jinak jsem stále taková workoholička jako za mlada.Akorát nyní mám  na práci   čas.Zažila jsem i první milování v autě.... Ahoj. Akorát se chci naučit lyžovat a jet v létě na vodu ,ale nemám s kým. Manžela to nebaví. Ahoj. Všem držím palce.

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí