|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
A pak, že gentlemanni vymřeli ! Prdku !
Nejhřejivější je pohlazení milým slovem ........(a to jde i v 90 letech )...........
Není tady

Milé slovo a úsměv ve tváří vyhladí každou vrásku :-)
Není tady
Oto,
kéž by se to stalo mezinárodně uznávaným platidlem.

Není tady
Holky, já měla celý život podváhu (42kg, 163cm-nemohla jsem přibrat) a byla jsem šílená citlivka a žárlivka a ......
Klepe mi na dveře 42let a já během roku přibrala 8kg, zaoblila se na bříšku a zadku. Nějak jsem i zlenivěla, sex mi skoro nic neříká(hlavně at mi dají všichni pokoj) a tak nějak je mi všechno jedno-city mně neberou, žárlivost-co to je????
Tak nevím, nevím.....
Není tady
Ahoj Oto, jak vidím, stále galantní :-))
Verčo! Ty srdíčka vidím!
Není tady

Ahoj Anelo :-)
Není tady
Ahoj Oto :-)) Taky sněží? nebo jen u nás na kopečku? Ale neboj, autem dneska nejedu. Klidně můžeš chodit po Praze.
Není tady
Zdravím všechny,
je mi 43. děti puberťáci 13 a 16let a někdy si připadám víc střelená než oni. Sleduji novinky v hudbě i ve filmech,chodím cvičit, občas s kamrádkama na kafe,je mi líp než před deseti lety, to byly děti malé a musela jsem jim věnovat všechen čas. Co se týče vzhledu-vlasy nabarvím, obličej namaluju a jestli mám nějaké kilo navíc - to přece charakter nemění. A stále si myslím, že toho mám ještě spoustu před sebou.
Sohlasím s Brizou3
Není tady

anela napsal(a):
Ahoj Oto :-)) Taky sněží? nebo jen u nás na kopečku? Ale neboj, autem dneska nejedu. Klidně můžeš chodit po Praze.
Ahoj,celý den sněžilo,už přestalo,je hezky bílo,ale začíná přituhovat.Hezký večer.
Není tady
Tak já mám na zrcadle v ložnici nalepené fotky dětí.Kouknout ráno na sebe to si netroufám.Je mi 49,no je pravda jsou chvilky kdy se cítím na osmdesát,to když se mění počasí a klouby hlásí změnu ale když přijedou vnoučata tak s nima lezu po čtyřech,v létě blbnu v bazénku nebo je honím když řádí na tříkolkách a kole.Vrásky neřeším,s váhou naštěstí problémy nemám.Klidně zajdu s ženskýma do hospůdky na bavoráka či vínko,nebo jsme lezli s tátou po kopcích.Na věk kašlu hlavně že je stále na co se těšit.
Není tady
Je fakt, že co jsem se dozvěděla, že první vnouče je na cestě
, nějak jsem "duševně přešaltovala" a leccos přestala řešit, protože najednou je důležitější, jestli to malé bude v pořádku, než jestli mám o pár kilo víc. Nakonec babča má mít široký teplý klín, aby se jí tam všechny vnoučata vešly, nemyslíte?
Není tady
Ahoj devcata. tak me je 47 a vubec me to nevadi. Kazdy vek ma svoje plus a naopak citim se lepe jak ve dvaceti. Dokazu si ten zivot vice vychutnat, raduji se s malickosti. S tema kilama souhlasim, take s tim bojuji. Musim vice sportovat, zacala jsem delat i pred par rokama jogu, citim se v pohode. A co je vek? Pouze cislo, neberme to starnuti tak tragicky. Doporucuji si precist knizky od Susana Kubelka "Zivot zacina po ctyricitce" anebo "Ofelie se uci plavat".
Není tady
Já mám 40 a pár měsíců, zatím prožívám ještě období, kdy mám oba syny doma a stále mají hlad a špinavé prádlo, docela se těším, že za pár let budu mít volněji, až se postaví na své nohy a já budu moci svobodněji vydechnout, věk mne netíží a nemám kvůli práci čas to řešit, jsem ráda, že práci mám , baví mne.
Není tady
Verča napsal(a):
Zdravím všechny,
tahle diskuse mi zvedla náladu. Ó, jak je mi důvěrně známý ten pohled do zrcadla a komunikace s "cizí" osobou. Teď už ani nekoukám do odrazu ve výlohách, taky "úžasný" pohled. Tak jdu radši zakrýt zrcadla, abych zase o tu dobrou náladu nepřišla. Podle mě jsou přelom 40. narozeniny. To jsem měla pocit, že co jsem nestihla za celý život, musím dohnat za týden....Teď už je to fajn, bude mi 48 a teď mám zase pocit, že mám na všechno spousty času a nic mi neuteče. Pocit ujíždějícího vlaku se rozplynul jak pára nad hrncem. A když jeden vlak ujede - NEVADÍ ! vždyť pojede další...............Jen ty přibývající kila , to mě štve pořád..........už ani ne kvůli estetice, ale kvůli tomu, že s přibývajícími kily ubývá pohyblivost.....
http://www.gify.nou.cz/zeny1_soubory/199b.gif
To Verča: naprosto s Tebou souhlasím. Ve 40 jsem měla depku z toho, že děti odejdou, zůstaneme sami (s manželem). Teď je mi 52 a musím říct, že je to mnohem lepší. Děti jsou ještě doma (sice asi už ne nadlouho), ale teď už i vztah mezi námi je jiný. Teď už spíše partnerský- nepotřebují příliš radit, občas radí mi, starostí je méně, více času mám na sebe. Jsem mnohem klidnější něž předtím, protože už nemusím řešit, co škola, jací kamarádí a vím, že se na ně mohu spolehnout. A konečně jsem pochopila to, že i když třeba nebudou všichni doma, vím, že když je budu potřebovat, tak tam budou.
Není tady
Pristi tyden mi bude 44. Problemy s vekem jsem nikdy nemela, na svuj vek vypadam celkem dobre, jsem stihla, v celkem dobre kondici a dbam na sebe jako za "mlada".
Co me ale docela deprimuje je to, ze muj pritel, ktery je stejne stary, vypada tak krasne mlade (nadherny vytrenovany telo, zadne vrasky, krasne huste vlasy). Zacinam mit vedle neho komplexy... preci jenom telo uz uvada, vlasky se prohlubuji atd. Bojim, ze si najde nejakou mladsi nebo nejaka jeho. 
Cim to je, ze chlapi po ctyricitce vypadaji tak dobre?
jo, jo a když mají plnou hlavu huňatých stříbrných vlasů jsou prostě k sežrání.
Není tady
??? To snad ne??? Mne osobne se sedivy vlasy vubec nelibi. Dela je to moc stary.

Tak mě bude 43 v létě a já se raduji,že mám konečně nejlepší práci ve svém životě,že děti už mě moc často neotravují,pokud nepotřebují peníze na tah,že si zatím pořád rozumím s 26letým partnerem a nepřipadám si proti němu stará.I ráno v zrcadle si připadám normální.Nezaobírám se žádnou kosmetikou proti stárnutí,protože si stará nepřipadám.Ježiš jsem vůbec normální?to už si všechny ostatní šetříte na plastiku?
Není tady
Ivčo, jsi normální, neboj, je lepší optimisticky koukat vpřed a užívat života, než se užírat, že "je mi už čtyčicet a více"...na to sednout si s papučema do ušáku máme vždy času dost) ale to si radši sednu do sedadla v autokaru jedoucí třeba směr Londýn...
Není tady
Michaela.43 napsal(a):
Bety, nešil, ty mluvíš o přechodu a já mám dojem, že mám nejlepší léta před sebou!!!
Souhlasím s Michaelou.43. Je mi taky 43 a mám ročního chlapečka (syna, nikoliv vnuka). A děsně si to užívám!
Není tady
Kristinko, to je super....amáš i starší děti, nebo je toto mazánek?
Není tady
Dámy,nesmutněte,mě je 52 a řeknu vám,tak hezky,jako teď,mi ještě nebylo.Děti už mám z domu,nesnesitelného manžela jsem poslala k šípku a užívám si klidného a hezkého života po svém.A že stárnem?Je to přirozený běh světa,mějte se rády a myslete na sebe.Mějte své koníčky a kamarádky,život je prima.i když jste starší.
Ach jo, co nadělám - hlásím se do klubu. Čtyřicítka zaťukala u mě před týdnem, to jsem měla rýmu jak blázen, děti u táty a já myslela, že končí život. Včera jsem to oslavila, byt mi zdobí pár kytek a přáníček s nějakým neznámým číslem 40, koukám na to a říkám si - to se někdo spletl. Sice jsem v noci musela vzít brufen a vyspat se na akupresurní podložce, ale zítra ta blbá přáníčka sbalím a bude mi zase 25, no ne?

Není tady
Tinko,
moje řeč, já dítko z domu ještě nemám, ale je již samostatné, manžel sice doma, ale aspoň se má mé dítko s kým bavit(třeba u TV) a já užívám hezkého žiovta- sice dost prací, ale jak píšeš, je to taky přirozený běh života, koníčky mám neustále a bohužel , kamarádkám dávám termín ke střetnutí s měsíčním předstihem. Doufám, že je to neotráví...
Steličko,
ty si klidně vezmi ještě jeden brufen, přáníčka sbal, ale nevyhazuj, počkej, až za 10 let otevřeš zásuvku....
Není tady
Michaela.43 napsal(a):
Kristinko, to je super....amáš i starší děti, nebo je toto mazánek?
No, mám z dob mládí 23letou dceru. Ale je to tak dávno, že mi to už ani nepřipadá jako pravda. A teď si znovu připadám, jako bych měladítě poprvé.
Není tady