6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
¿Por qué crees que tu amor es aquí?
Tengo que ir a dormir. Buenas noches, Juan
Upravil(a) Mía Kulička (1. 3. 2009 23:47)
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
żPor qué crees que tu amor es aquí?
Yo no busco el amor en lugar concreto... mi amor puede estar en la República Checa, pero también en Espańa, en Alemania o en Portugal...Ąquién sabe!
Sólo sé que me enamoré de esa mujer y que ahora lo único que puedo hacer es comenzar una búsqueda paciente... nada es imposible y siempre hay que intentar luchar por aquello que uno desea.
Por lo demás, psicológicamente soy más afín con la gente de Centro-Europa que con la gente de mi país. Muchas veces me siento extrańo en mi país (no me gusta mucho Espańa). En la República Checa, aparte de esa preciosa mujer de la zona Olomouc, también vi paisajes preciosos y me gusta el clima... bueno, todo en general.
Cuando volvía a Espańa bromeé con otros espańoles, diciéndoles: "Ya tengo un coche checo (tengo un Skoda), ahora quiero una mujer checa"... y esa mujer, al menos por el momento, es la que encontré en el tren... al menos lo intentaré.
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
Tengo que ir a dormir. Buenas noches, Juan
Buenas noches Misa Kulieka, que descanses.
Není tady
nerozhodna_01 napsal(a):
Jeňýk napsal(a):
P.S. Myslim e překládat to nemusim, Juan je jistě lika mazaná a česky se učí velmi rychle.
jeňýku, áno áno, já vůbec juana hluboce obdivuju e nejen e babinet nael, ale dokonce proel procesem registrace plus si zaloil své vlastní vlákno. To ve v četině. Fascinující!
Taky mne to napadlo. Ja bych tomu Chuanovi neverila ani pozdrav:D
elvička17 napsal(a):
No on vlastně ani moná není paněl, on jenom panělsky mluví... jak se mluví na Kubě lidi?
No prece kubansky:reta:
abba napsal(a):
elvička17 napsal(a):
No on vlastně ani moná není paněl, on jenom panělsky mluví... jak se mluví na Kubě lidi?
No jo vlastně a v Mexiku mexicky
Ty jo, Mikule, my pojedeme ve paněltině jo? No ale mně překladatel zrovna zdrhnul do práce, tak a holt večír no...
Není tady
elvička17 napsal(a):
abba napsal(a):
elvička17 napsal(a):
No jo vlastně a v Mexiku mexicky
Ty jo, Mikule, my pojedeme ve paněltině jo? No ale mně překladatel zrovna zdrhnul do práce, tak a holt večír no...
Tak jo a dáme tomu latinskoemerickej nátisk, ju?
Není tady
No tak hlavně aby přiel jetě Juan...
Není tady
Juan napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
żPor qué crees que tu amor es aquí?
Yo no busco el amor en lugar concreto... mi amor puede estar en la República Checa, pero también en Espańa, en Alemania o en Portugal...Ąquién sabe!
Sólo sé que me enamoré de esa mujer y que ahora lo único que puedo hacer es comenzar una búsqueda paciente... nada es imposible y siempre hay que intentar luchar por aquello que uno desea.
Por lo demás, psicológicamente soy más afín con la gente de Centro-Europa que con la gente de mi país. Muchas veces me siento extrańo en mi país (no me gusta mucho Espańa). En la República Checa, aparte de esa preciosa mujer de la zona Olomouc, también vi paisajes preciosos y me gusta el clima... bueno, todo en general.
Cuando volvía a Espańa bromeé con otros espańoles, diciéndoles: "Ya tengo un coche checo (tengo un Skoda), ahora quiero una mujer checa"... y esa mujer, al menos por el momento, es la que encontré en el tren... al menos lo intentaré.
Pero, ¿por qué Babinet? Anuncios en periódicos sería mejor. Tal vez algunos periódicos de la zona Olomouc.
Le deseo a usted, para encontrar a su amor. Good luck!
Není tady
elvička17 napsal(a):
To se neboj, hned jak se začne nudit.
Hele, kdy je jeden překladač v práci, najde druhého na ujovi Gůglojc, no ni?
Upravil(a) Mía Kulička (2. 3. 2009 8:44)
Není tady
Juan is "King of the Cowboys"!
Bo se umí nejen zaregistrovat v "českém prostředí", ale i upravovat příspěvky ... Nepochybuji o tom, e umí perfektně česky!
Chuane, hoď voko sem: http://seznamka.lide.cz/date.fcgi
Maxík napsal(a):
Bo se umí nejen zaregistrovat v "českém prostředí", ale i upravovat příspěvky ... Nepochybuji o tom, e umí perfektně česky!
Taky o tom nepochybuju, ale proč trochu neprovětrat translátor, no ni?
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
tak kdyz to vidis takhle
Dear Juan, my question may seem a bit irrational - as love is said to be blind - but how are you gonna communicate with your loved one knowing you are not even able to ask her out?
Není tady
Maxík napsal(a):
Maxíku, Juan prokázal úasný level orientace v "českém prostředí" - koda e tu samou energii ho nenapadlo vynaloit přímo na servery a seznamky, on se prostě MUSEL zaregistrovat tady u nás... ale aspon bude veselejí pondělí
Není tady
Jeimárjaosef, prosím vás sem nikdo nepite svahilsky, nebo to vlákno u nenajdu
Comprende?
Není tady
中原語文中心, 週一至週六, 台語教學
Mía Kulička napsal(a):
elvička17 napsal(a):
Hele, kdy je jeden překladač v práci, najde druhého na ujovi Gůglojc, no ni?
Jo to najdu, ale budu psát panělsky jako on česky s pomocí překladače... nebo anglicky nerozhodná...promiň, já si musela rýpnout...
Není tady
Maxík napsal(a):
中原語文中心, 週一至週六, 台語教學
PS: Co znamená: Nakahara slovo-věta v esti týdnech Hazime Itaru týden, studium Jazykové výukové jednotky?
Upravil(a) Mía Kulička (2. 3. 2009 11:57)
Není tady
elvička17 napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
elvička17 napsal(a):
Hele, kdy je jeden překladač v práci, najde druhého na ujovi Gůglojc, no ni?Jo to najdu, ale budu psát panělsky jako on česky s pomocí překladače... nebo anglicky nerozhodná...promiň, já si musela rýpnout...
Главное, что мы понимаем
Upravil(a) Mía Kulička (2. 3. 2009 11:56)
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
elvička17 napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
Hele, kdy je jeden překladač v práci, najde druhého na ujovi Gůglojc, no ni?Jo to najdu, ale budu psát panělsky jako on česky s pomocí překladače... nebo anglicky nerozhodná...promiň, já si musela rýpnout...
Главное, что мы понимаем
oui, je comprende I hebrejsky...
Upravil(a) elvička17 (2. 3. 2009 12:43)
Není tady
באמת?
Není tady
nerozhodna_01 napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
tak kdyz to vidis takhle
Dear Juan, my question may seem a bit irrational - as love is said to be blind - but how are you gonna communicate with your loved one knowing you are not even able to ask her out?
Me gustaría equivocarme, pero creo que su pregunta (otázka) es un tanto vil y mezquina (drobná)
Of course, if I find the woman I'm able to speak to her in a more quiet situation (a train plenty of people in a foreign country).
No me gusta la mezquindad
Je n'aime pas la méchanceté
Non mi piace la meschinitŕ
I don't like smallmindedness
Nemám rád skoupost
Není tady
Pero, żpor qué Babinet? Anuncios en periódicos sería mejor. Tal vez algunos periódicos de la zona Olomouc.
Le deseo a usted, para encontrar a su amor. Good luck!
Simplemente es el primer foro checo que encontré.
Ya os dije... si queréis, podéis darme la dirección de foros específicos de Olomouc o también la dirección de periódicos de Olomouc (email, website, etc.).
GRACIAS POR TU BUENA VOLUNTAD
MERCI POUR VOTRE BONNE VOLONTÉ
GRAZIE PER LA TUA BUONA VOLONTÁ
THANK YOU FOR YOUR GOOD WILL
DEKUJEME ZA VASI DOBROU VULI
Není tady