6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
PetrHl napsal(a):
Slniečko napsal(a):
Babinetky, ja myslela,ze kdyz to Jirka uzavre,tak to konecne skonci,jsem dnes nic jineho nedelala,nez ze jsem sedela na netu a docitala ty dlouhe diskuze a stranky,co jste napsaly. Manzel uz dokonce zacal vyhrozovat rozvodem.
být manelem tak zaaluju Estelu, ta za ten rozvod můe, nebo sdruení
Nastesti je vlakno uzavrene,takze rozvod se nekona, si mohu vsichni oddechnout.
Není tady
Slniečko napsal(a):
PetrHl napsal(a):
Slniečko napsal(a):
Babinetky, ja myslela,ze kdyz to Jirka uzavre,tak to konecne skonci,jsem dnes nic jineho nedelala,nez ze jsem sedela na netu a docitala ty dlouhe diskuze a stranky,co jste napsaly. Manzel uz dokonce zacal vyhrozovat rozvodem.
být manelem tak zaaluju Estelu, ta za ten rozvod můe, nebo sdruení
Nastesti je vlakno uzavrene,takze rozvod se nekona, si mohu vsichni oddechnout.
Jirka ti zachránil manelství
Není tady
CHudák Juan, jestli si to tady nechá od někoho poctivě překládat, bude z toho celej tumpachovej
Není tady
BUENAS NOCHES AMIGOS ...
Není tady
Tak koncim s nemistnymi poznamkami a bohuzel Juana zklamu, takovou divku bohuzel neznam.
Není tady
Natynka napsal(a):
CHudák Juan, jestli si to tady nechá od někoho poctivě překládat, bude z toho celej tumpachovej
tak ho sbal ty, vydej se za holku z Olomouce
Není tady
Hned mrknu na idos, v kolik mi to zejtra jede, konečně se potkáme. Poznávací znamení: jezevec )))))))))
Není tady
PetrHl napsal(a):
Natynka napsal(a):
tak ho sbal ty, vydej se za holku z Olomouce
já to ani neumím a ani nemám ten Olomóóóócký přízvuk...
Není tady
Lueto
Jen mě napadlo, jak se sem ten Juan dostal, kdy teda neumí česky, hlavně aby to nebyl nějaký DON JUAN
Není tady
Spí nějaký Don Jéňa....
Není tady
Natynka napsal(a):
Jen mě napadlo, jak se sem ten Juan dostal, kdy teda neumí česky, hlavně aby to nebyl nějaký DON JUAN
estela tvrdila, e anglicky neumí, ale kdo ví, kdo ví.... Já u jsem pomáhala, tak zamilovaného juana nechám Vám ostatním
Není tady
kacena napsal(a):
hello ... you can try this : http://uzivatele.libimseti.cz/?uid=& … st_login=0
this is the czech womans from olomouc ... good luck
Dekuji!
Thank you for your help... it's very difficult that the woman is in this web, but I will look all the photos...
Sleduju vechny fotografie ena hledá pro tento zvlátní (INTERNET TRANSLATOR... NO GOOD CZECH ).
Upravil(a) Juan (1. 3. 2009 22:50)
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Moná by bylo dobré alespoň popis té slečny napsat, třeba se některá, která cestovala vlakem z Prahy do Olomouce v ní najde. Tae - v pátek 27.2. cestoval ve vlaku, bylo plno, usmála se na něj,m nabídl ji pivo
Slečna je 20-30 let, 160-165 cm vysoká, tmavé vlasy, hezký střih (asi sčesané na bok?), bílé kůe, hezké tváře, krásné oči (ádné modré, ádné zelené, ale brvy medu ) orlí nos...nebyla typem čeka, ale byla/je fascinující a záhadná. Byl to pro něj cizí pocit, ale zamiloval se do ní na první pohled...takto se nezamiloval od té doby, co byl mladý. Ted je mu 36 let.
Take kdo zná weby a internetová fora z okolí Olomouce, dejte je prosím sem
Thank you very much for your translation... dekuji!
Není tady
mia napsal(a):
Spí nějaký Don Jéňa....
ale prd..... mým posledním majstrtykem tohoto typu tady byla "Boka" která stejně byla vzápětí odhalena.
Na druhou stranu dneska mě trochu mrzí e jsem si nedal víc záleet a nepokusil se na svoji demenci vybírat příspěvky.
Juanovi samozřejmě přeju hodně těstí aby zde tu svoji krásnou "bílou tvář" objevil........ jen by si tady asi měl dávat bacha aby se z krásné dívky nevyklubal nějakej ten obtloustlej Pepik. Člověk si tady nemůe bejt jistej vůůůbec ničím, ejo.
P.S. Myslim e překládat to nemusim, Juan je jistě lika mazaná a česky se učí velmi rychle.
Není tady
Jsem panělsky, nejsem oklivá ani hloupá, jsem stydlivý.
Nejsem DON JUAN... Zamilovala jsem se, e ena.
překladatel internet ... není dobré české... omlouvat se
Není tady
Juan le agradezco la magnífica noce que he pasado
Není tady
Jeňýk napsal(a):
P.S. Myslim e překládat to nemusim, Juan je jistě lika mazaná a česky se učí velmi rychle.
jeňýku, áno áno, já vůbec juana hluboce obdivuju e nejen e babinet nael, ale dokonce proel procesem registrace plus si zaloil své vlastní vlákno. To ve v četině. Fascinující!
Není tady
nerozhodna_01 napsal(a):
Jeňýk napsal(a):
jeňýku, áno áno, já vůbec juana hluboce obdivuju e nejen e babinet nael, ale dokonce proel procesem registrace plus si zaloil své vlastní vlákno. To ve v četině. Fascinující!
hahááá!!
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
Juan le agradezco la magnífica noce que he pasado
Gracias a Dios!!!
Alguien que habla espańol
żPor qué dices que has pasado una buena noche? żqué dicen los otros mensajes? Supongo que la gente hará bromas, pero me da igual... el amor es el amor.
Saludos
Upravil(a) Juan (1. 3. 2009 23:08)
Není tady
No obavam se,ze po tom,co se tu stalo uz je opravdu mozne uplne vsechno.
Není tady
Yo no soy español. Quería saber si usted sabe español.
Perdón. Hoy en día existe un falso. Somos cuidadosos.
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
Yo no soy espańol. Quería saber si usted sabe espańol.
Perdón. Hoy en día existe un falso. Somos cuidadosos.
Comprendo lo que me dices, hoy en día existe mucha falsedad, pero no todo el mundo es falso.
Evidentemente sé espańol porque soy espańol y todo lo que he escrito es VERDAD. Me he enamorado de esa mujer ... cosas de la vida.
En la vida existen dos cosas importantes: EL AMOR Y LA VERDAD ... la amistad, el honor o incluso la justicia nacen tanto del Amor como de la Verdad.
Upravil(a) Juan (1. 3. 2009 23:32)
Není tady