6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
First of all, let me apologize for not write in czech but I don't speak/write your language. I speak/write some english but I'm only really fluent in spanish (my mother language). I also apologize for write an off-topic message
Last week I've visited your country (Prague and Olomouc), I enjoyed so much the travel and I really like your country (monuments, people, landscape, etc.).
HERE COMES THE TROUBLE: friday 27th of february I was traveling by railway from Prague to Olomouc in 2nd class wagon, there were very few free seats and I sat down opposite a nice, beautiful and fascinating woman... during the way to Olomouc she smile to me three times ... what beautiful eyes, face and smile!!!
I'm timid but finally we arrived to Olomouc railway station and when we were still in the train (plenty of people) I said to her: "Sorry, I wannot to disturb you... eeehhh... but, do you want a beer?" ... she rejected my stupid offer, but I think that she was afraid about to take a beer with an unknow foreign man looking nervous (As I've said I'm timid and I become nervous when I like a woman).
The woman is young (20-30), short (1.60 - 1.65), black hair with a strange but very nice haircut (hippy style), white skin, very nice face, nice eyes (no blue or green neither brown... honey colour), aquiline nose... she doesn't looks typical czech. She was/is really fascinating and enigmatic
It's strange for me, but I´ve fallen in love with this woman... I'm 36 and I didn't fall in love at first sight since I was an adolescent.
HOW YOU CAN HELP ME: If some of you are from Olomouc may be you know this woman (highly improbable...I know it )... but may be you know websites and internet forums of Olomouc city/area... PLEASE, GIVE ME THE SITES OF OLOMOUC'S FORUMS ON INTERNET
MUCHAS GRACIAS, AMIGOS CHECOS
Upravil(a) Juan (1. 3. 2009 21:56)
Není tady
A jéje, internetová seznamka - nebo spí dohazovací detektivní agentura..... Znáte někdo slečnu? )))
Pán píe celkem sympaticky, láska na první pohled, je to hezké téma po těch bojích vedle. Já jí tedy neznám
Upravil(a) Natynka (1. 3. 2009 22:06)
Není tady
No takovej paněl... e bych si obarvila vlasy?
Není tady
Ale elvičko, o kočárku nepíe
Není tady
hello ... you can try this : http://uzivatele.libimseti.cz/?uid=& … st_login=0
this is the czech womans from olomouc ... good luck
Není tady
Natynka napsal(a):
Treba ho prehledl.
Upravil(a) Slniečko (1. 3. 2009 22:10)
Není tady
it's me
Není tady
Jo, tak tu znám. Říká si Zklamča a kdy si ji vezme do paněl, tak osobně vyhlásím sbírku na jízdenku na vlak.
Není tady
Slniečko napsal(a):
Natynka napsal(a):
Treba ho prehledl.
si myslím, e kdyby přehlédl kočárek, tak by ho elvička u nechtěla... a nepomohlo by ani e je paněl... ale třeba se pletu??
Není tady
Slniečko napsal(a):
Natynka napsal(a):
Treba ho prehledl.
Já děti vlakem netahám přeci... neblbněte lidi...
Není tady
to bude zase přeslazené vlákno
Není tady
Lueto, to je perla
Ale zanáíme mu vlákno..
Není tady
Moná by bylo dobré alespoň popis té slečny napsat, třeba se některá, která cestovala vlakem z Prahy do Olomouce v ní najde. Tae - v pátek 27.2. cestoval ve vlaku, bylo plno, usmála se na něj,m nabídl ji pivo
Slečna je 20-30 let, 160-165 cm vysoká, tmavé vlasy, hezký střih (asi sčesané na bok?), bílé kůe, hezké tváře, krásné oči (ádné modré, ádné zelené, ale brvy medu ) orlí nos...nebyla typem čeka, ale byla/je fascinující a záhadná. Byl to pro něj cizí pocit, ale zamiloval se do ní na první pohled...takto se nezamiloval od té doby, co byl mladý. Ted je mu 36 let.
Take kdo zná weby a internetová fora z okolí Olomouce, dejte je prosím sem
Není tady
No on vlastně ani moná není paněl, on jenom panělsky mluví... jak se mluví na Kubě lidi?
Není tady
lueta napsal(a):
Jo, tak tu znám. Říká si Zklamča a kdy si ji vezme do paněl, tak osobně vyhlásím sbírku na jízdenku na vlak.
Tak u vybírá? A klidně do toho uzapoj i sdruení, pevně věřím, e kdy jim to hezky předloí, dají mi i kapesné
Není tady
elvička17 napsal(a):
No on vlastně ani moná není paněl, on jenom panělsky mluví... jak se mluví na Kubě lidi?
No hlavně e to neni převlečená Estela za paněla
Není tady
PetrHl napsal(a):
it's me
Jako ta slečna nebo ten Juan?
Není tady
Natynka napsal(a):
elvička17 napsal(a):
Jste si s tím vláknem ani nedaly moc načas
Není tady
Zelvicko a muzes jit jeste dal,co Jizni Amerika?
Není tady
bloncka napsal(a):
PetrHl napsal(a):
it's me
zkus hádat
Není tady
PetrHl napsal(a):
bloncka napsal(a):
PetrHl napsal(a):
it's me
zkus hádat
No ve světle virtuálních událostí posledních dní si fakt netroufám...
Není tady
Babinetky, ja myslela,ze kdyz to Jirka uzavre,tak to konecne skonci,jsem dnes nic jineho nedelala,nez ze jsem sedela na netu a docitala ty dlouhe diskuze a stranky,co jste napsaly. Manzel uz dokonce zacal vyhrozovat rozvodem.
Není tady
elvička17 napsal(a):
Natynka napsal(a):
elvička17 napsal(a):
Jste si s tím vláknem ani nedaly moc načas
Není tady
Slniečko napsal(a):
Zelvicko a muzes jit jeste dal,co Jizni Amerika?
Jako Paraguay a tak? ale já bych radi na Kanáry...
Nebo do Mexika...
Není tady
Slniečko napsal(a):
Babinetky, ja myslela,ze kdyz to Jirka uzavre,tak to konecne skonci,jsem dnes nic jineho nedelala,nez ze jsem sedela na netu a docitala ty dlouhe diskuze a stranky,co jste napsaly. Manzel uz dokonce zacal vyhrozovat rozvodem.
být manelem tak zaaluju Estelu, ta za ten rozvod můe, nebo sdruení
Není tady