29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zacala jsem sexualne zit a s partnerem jsme se milovali uz asi desetkrat, ale porad citim na zacatku bolest,myslela jsem si, ze je to normalni, jenze boli to i partnera a to mi prijde zvlastni. Nemate s tim nekdo zkusenosti?
Není tady
klarus15 napsal(a):
Zacala jsem sexualne zit a s partnerem jsme se milovali uz asi desetkrat, ale porad citim na zacatku bolest,myslela jsem si, ze je to normalni, jenze boli to i partnera a to mi prijde zvlastni. Nemate s tim nekdo zkusenosti?
Napadá mě špatné zvlhčení. zkute použít lubrikační gel... pokud se ho stydíš kupovat a nepoužíváte jako antikoncepci kondom, tak stačí dětský olejíček.
Není tady
Jo jo, to by opravdu mohlo být, že máš malé zvlhčení na začátku sexu. Pokud ale probíhá při aktu bolest i nadále, nebo se objevuje nepravidelně, doporučuji oběma konzultaci se svými lékaři. Ty s gynekologem, on ať zkusí svého obvoďáka.
Sice nevím, kolik vám je let, možná jste hodně mladí, ale pokud by vám tyhle problémy pokračovaly i přes tyta dvě doporučení z příspěvků na babinetu, fakt se opravdu obraťte na odborníky.
Upravil(a) IlonaN (5. 3. 2009 20:42)
Není tady
Klarka.S napsal(a):
klarus15 napsal(a):
Napadá mě špatné zvlhčení. zkute použít lubrikační gel... pokud se ho stydíš kupovat a nepoužíváte jako antikoncepci kondom, tak stačí dětský olejíček.
Hele, a není ten tvůj přítel tak trochu nějaký zelenáč, který neví, jak zvlhčit ženu??? Žádný lubrikační gel nepoužívej.. alespoň ne hned, raději partnera nauč, co tě zvlhčí přirozenou cestou... Sex je taky umění, tj. je třeba se ho naučit... každý by hned chtěl výsledky... trpělivost žádná!
Naši předkové žádné gely neměli a souložilo se ostošest...
Není tady
Jency napsal(a):
Klarka.S napsal(a):
klarus15 napsal(a):
Hele, a není ten tvůj přítel tak trochu nějaký zelenáč, který neví, jak zvlhčit ženu??? Žádný lubrikační gel nepoužívej.. alespoň ne hned, raději partnera nauč, co tě zvlhčí přirozenou cestou... Sex je taky umění, tj. je třeba se ho naučit... každý by hned chtěl výsledky... trpělivost žádná!
Naši předkové žádné gely neměli a souložilo se ostošest...
A taky neměli pračku, myčku a penicilin.
hrosanek napsal(a):
Jency napsal(a):
Klarka.S napsal(a):
Naši předkové žádné gely neměli a souložilo se ostošest...A taky neměli pračku, myčku a penicilin.
A hlavně žárovku, televizi, net a dlouhé večery, fůru volného času, jo to se to....
Upravil(a) Pisatel (11. 3. 2009 8:13)
Není tady
Mno, ani tekoucí vodu a tak dále. Tudíž když ne ženě, tak mužům to prej klouzalo samo, blééé
Není tady
No tak to teda pekne dekuju za rady :-D
Není tady
Kláruško jestli je ti 15, tak je nejspíš problém v tom Řekla bych ti ať si ještě chvíli počkáte, ale to vy stejně neuděláte (proč taky), takže doporučím jen tu drogérku a mazat...a brát to pěkně pomalu a opatrně
Není tady
No 15 mi teda vazne neni
Není tady
Není tady
klarus15 napsal(a):
A co takhle sundat si před souloží nejdřív punčocháče?
Není tady
vyčetla jsem - septima.
klarus15 napsal(a):
... porad citim na zacatku bolest,myslela jsem si, ze je to normalni, jenze boli to i partnera ...
Už je to lepší? Změnilo se něco? Uběhly skoro 4 měsíce...
Taky mě napadá: vrhá se na tebe hned, jak tě uvidí, anebo počká, až jsi nažhavená a vlhká...
Upravil(a) Vachu (27. 7. 2009 16:39)
Není tady