|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Není tady
Bydlím kousek od Chomutova a tak bohužel vím ,jak to tam chodí
Určitě se pod to také podepíšu 
Není tady

Tak jsem to taky podepsala.... 

Není tady
Protože jsem z Liberce a vím, jak se naši spoluobčané tohoto tipu umí chovat, tak jsem neodolala podepsat

Není tady
Byt to nekde jinde, pridam se ale zlodeje a podvodniky nepodporuju (a tim ted nemyslim exekuce a boj proti neplaticum)
http://zpravy.idnes.cz/znam-lek-na-nepl … domaci_lpo mimochodem, co se exekuci tyce, pod tohle bych se vcelku podepsala
Upravil(a) Dita.L (2. 3. 2009 22:30)

Není tady
Podepsáno a přeposílám dál známým 
Není tady
Přišlo mi to na mail, už jsem podepsala.
Není tady

Holky - a myslíte, že ta petice opravdu bude k něčemu? Vždyť tam můžu podepsat půlku města...
Jinak jsem s váma zajedno. 
Není tady
Mám dojem, že paní starostka se měla stejnou invencí věnovat kause rozsáhlého rekreačního areálu ,jdiněčnésvětové přír. pamatky Kamencové jezero, které město pronajalo soukromé akc. společnosti na 50 let za směšných 25O tis. ročně, tj. asi 84 haléřů za metr čtvereční!!!! a navíc ještě toto podpořit 780 miliony dotací z evropských fondů, podotýkám soukr. osobě. Jen pronájem slušnějšího obchodu ve městě stojí 25tis. měsíčně. To jsou paradoxy, tam je především obrovské ztráta peněz peo město, proč toto radnice vůbec schálila, komu to prospěje...?
Není tady
Décima napsal(a):
Mám dojem, že paní starostka se měla stejnou invencí věnovat kause rozsáhlého rekreačního areálu ,jdiněčnésvětové přír. pamatky Kamencové jezero, které město pronajalo soukromé akc. společnosti na 50 let za směšných 25O tis. ročně, tj. asi 84 haléřů za metr čtvereční!!!! a navíc ještě toto podpořit 780 miliony dotací z evropských fondů, podotýkám soukr. osobě. Jen pronájem slušnějšího obchodu ve městě stojí 25tis. měsíčně. To jsou paradoxy, tam je především obrovské ztráta peněz peo město, proč toto radnice vůbec schálila, komu to prospěje...?
no komu by to prospelo. prece radnici. ale mestu ne..... presne jak jsem psala vyse.... nedavno zavedli placene parkoviste ale bez moznosti zaparkovat zadarmo. Kdyz chces zaparkovat zadarmo, musis pak zaplatit 15 korun za trollejbus. Proc asi?

Není tady

O placení parkovného v Praze a cenách nebytových a prodejních prostor by se daly psát legendy, ale co to má společné se sociálníma dávkama? Přece, když mi město přispívá na bydlení, tak si nemůžu dovolit nezaplatit nájem. Kolikrát už mě napadlo, co bych ušetřila, neplatit.
Jenže mě by vystěhovali šupem a bez náhrady.
Bydlím holt v blbý lokalitě.
Paní starostce tleskám.
Není tady
javeno, co se socialnich davek tyce, je to postup celkem spravny, jen se mi nelibi ta publicita kolem. prijde mi to jako snaha trochu se zviditelnit a tim poschovavat jine, zavaznejsi zlodejiny. pripada mi to jako umela orientace lidi tam, kde je chceme mit. no a ti "slusni obcane" jsou take bez diskuse. copak Slusny obcan se verejne tesi z problemu jinych? je to tak trochu o tom ze - lyncujme, kamenujme, jen kdyz se to nedotyka nas, ze? kdo dava temhle lidem pravo soudit druhe, at jsou jacikoliv? berte penize druhym, budeme tleskat, hlavne kdyz z naseho korytka se netrhne....
ta petice je naivni a smesne gesto !

Není tady

No, o publicitu se spíš postarala média a svou troškou do mlýna přispěl pan ministr Kocáb. Osobně se divím, že to paní starostka ustála. Mohlo jí to pěkně sméct.
Petice není dle mého názoru potřeba. Ten problém vygradoval (a nejen v Chomutově) a je nutno ho řešit.
Oni byli první, kdo sahl na dávky, teď do toho půjdou další města - Ústí nad Labem třeba. Jo, tam se vyprávěly legendy o bleskovém úklidu v Matiční, když měli přijet pánové z ministerstev zkoumat, jak se ubližuje menšinám, zatímco lidé, co tam žili, se běžně brodili odpadem. Taky ten úklid proběhl těsně před návstěvou, protože do dvou hodin tam bylo zase "útulno". Škoda, že ti místní neměli kam odjet, jako delegace, která stejně nic nevyřešila.
Co se dělo, když (teď nevím kde) potřební dostali stravenky.
Taky humbuk - jak prej koupím dětem věci do školy...povídala ta paní, co vypadala, že děti do školy snad ani neposílá. Pak se ukázalo, že stravenky tvořily pouze část těch dávek...
A kdyby se to týkalo mě? Já na dávky nikdy neměla nárok. Teda asi tři roky (přes mateřkou 2 600,-) jsem brala na dvě děti kolem 400,- Kč přídavky. Holt jsem těžká závodářka. Ani teď jako samoživitelka se nevlezu do tabulky. Naštěstí mi to neva, nejsem ten typ, co rád prosí.
Nikomu nepřeju, dostat se do sociální tísně. Jenže se mnou by se nikdo nemazlil a nejsem sama, holt jsme většina... 
A neříkám, že vše na radnicích funguje tak, jak má. To je ale jiný příběh.
Není tady
Dita.L napsal(a):
javeno, co se socialnich davek tyce, je to postup celkem spravny, jen se mi nelibi ta publicita kolem. prijde mi to jako snaha trochu se zviditelnit a tim poschovavat jine, zavaznejsi zlodejiny. pripada mi to jako umela orientace lidi tam, kde je chceme mit. no a ti "slusni obcane" jsou take bez diskuse. copak Slusny obcan se verejne tesi z problemu jinych? je to tak trochu o tom ze - lyncujme, kamenujme, jen kdyz se to nedotyka nas, ze? kdo dava temhle lidem pravo soudit druhe, at jsou jacikoliv? berte penize druhym, budeme tleskat, hlavne kdyz z naseho korytka se netrhne....
Dito, ty bydlíš v blízkosti rómských občanů? Asi ne, jinak si neumím vysvětlit jak jinak bys takovou hloupost mohla napsat! To korýtko radši ani nebudu komentovat, ty snad nevíš, která bije 
Není tady
Podepsáno a jdu to šířit
Parádní nápad 
Není tady
Ani nevite, jak jsem rada, ze momentalne ziju v zemi, kde "tyto osoby" nastesti neziji. Bohuzel mam mnohe nemile zkusenosti s nimi, nebo mi pribuzni - vcetne kradezi, hrubych nadavek i fyzickeho napadeni. Melo by se to uz nejak resit! Ja zit v CR a nepracovat, tak nemam ani na chleba. Ale oni maji sve jiste a jeste si to prilepsuji corkama a prodejem drog a prostituci a buhvi cim jeste. 
Není tady
annie napsal(a):
Holky - a myslíte, že ta petice opravdu bude k něčemu? Vždyť tam můžu podepsat půlku města...
Jinak jsem s váma zajedno.
Osobně si myslím, že jako petice se to využít nedá-nemá to náležitosti petice. Ale souhlasím s tím a držím jim palce.
Není tady
Já jsem podepsala, protože v ČR je bílý rasismus ! Černí nepracují , ale diktují si podmínky a mají na všechno nárok. Nevím, ve kterém státě Dita žije, určitě ne v ČR. Jedna věc je možná úplatnost starostky, osobně s tím nesouhlasím, co tam údajně dělá, ale kdyby nebyla možná v ČR korupce a byly dobré zákony, jistě by se to nestalo.
Jiná věc jsou dluhy, které se určitě platit musí, s tím souhlasím. Jedná se většinou o cigány. Cikánskou mentalitu bílí neznají, černí to ani nedovolí, aby do ní bílí pronikli. Ale pracovat pokud nebudou mít pistoli u hlavy dobrovolně nebudou. A většina se bude snažit každého za jakýchkoliv okolností ukecat, v jaké jsou tísni, plakat, jak nemají dětem co dát jíst, důvěřivci jim půjčí, případně dají peníze a už je nikdy neuvidí. A pokud ano, nikdy cigáni peníze nevrátí. Žijí náročně, ačkoliv na to nemají! Musí se vařit každý den čerstvé jídlo, na oběd i večeři. Nespotřebované se vyhazuje ! Kdo z bílých si to dovolí? Mají svoji mentalitu, zákony a zvyky, kterých se nikdy nevzdají. Měli by mít svoji komunitu a mezi bílé z důvodu nebezpečnosti nechodit, protože každého okradou! Pracovala jsem s nimi, tak vím, čeho všeho jsou schopni! Ani jsem nevěděla, jak nemají rádi bílé...netají se tím. Kdyby bílí věděli, kolik milionů berou města na zateplení domů a na plastová okna cigánů, na jejich resocializaci z fondů EU, asi by se divili, jenže to se moc raději nezveřejňuje. Protože bílí si musí na plastová okna vydělat, případně vzít úvěr. Cigánům stát poskytuje vše a zdarma, aby se jim lépe bydlelo. Po obchodech chodí ve stádech, aby mohli krást. Nejhorší jsou Olašští Romové! Ale dnes krade i chudý Rumungr. Než se prodavačka ohlédne, mají cigánky pod sukní lup. Nyní se jim daří v Anglii, tamní jsou důvěřiví.....
Tolika škody ve státě nadělali a neustále se snažíme o jejich převýchovu, i když všichni ví, že je to marné! Nebyla by od věci statistika, kolik let kdo z nich pracoval a kolik peněz dostává. Ale ta je tajná ! Život v jejich blízkosti není možný! Kdo nezažil - neuvěří......to je rakovina naší společnosti !
Není tady
Dita.L napsal(a):
No teda?!!!
Mohu se zeptat zažilas je někdy vůbec na vlastní kůži???My je máme v baráku,co se děje ani nebudu popisovat a co se týče korýtka tak nezlob se na mně ale nehodlám já ani můj manžel ze svých daní živit parazity!!!Oni mají jenom práva a tím to hasne,žádné povinnosti,stát se to bílýmu člověku tak bys koukala jak by sním na sociálce a vůbec stát vymetl,jenom u nás tady se jich bojí a oni z toho těží,mají kdejaká previlegia,nerozumím tomu proč s touto svoločí už dávno nezatočí.Za komunistu ani nevěděli co to rasizmus vůbec je a ted' to slovo používají všude možně jak není něco po jejich!!!Když někdo dluží at platí!!!

Není tady

Aneri 
Tak tak - Romové mají práva, právo bydlet, právo jíst, právo žít na úrovni...Jak se začne mluvit o povinnostech, tak nevidí,neslyší.
Když se kdokoliv začne zaobírat tím, že mají dluhy, ať je zaplatí - tak je to diskriminace.
Nejsem rasistka, ale je mi na
ze zvýhodňování kohokoliv - ať je bílý nebo zelený.
Když nebudu platit nájem, skončím na ulici. Cigán ne
Když si vybydlím byt, budu ho muset na svoje náklady uvést do původního stavu, případně to dostanu k úhradě.
Cigánovi se všechno zrekonstruuje za státní peníze /čili nás všech/
Když nebudu chodit do práce - budu bez peněz. Cigán ne....
tak kde je ta rovnoprávnost a kde je diskriminace.
Není tady