|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Klarka.S napsal(a):
Liško, je mi líto, ale podle mě to nemá řešení. Buď budeš předstírat dominu a budeš sama nespokojená, protože Ti tahle role není dána a nebo nebudeš a bude nespokojený Tvůj partner. Tohle se nedá naučit, buď to v Tobě je nebo není. A sex je velmi důležitá část vztahu. Zkrátka je rozdíl v tom, když někomu vyjdeš vstříc v nějaké občasné šílené fantazii, než žít celý život se subíkem, když Ty sama dominantní nejsi. Sadomasochismus je jako homosexualita, ten člověk se nikdy nezmění, vím, o čem mluvím....
Prepáč, ale ako chceš vedieť, ČO ťa vzruší, keď to ani nevyskúšaš??? Okrem vecí, ktoré VIEM, že sú pre mňa tabu, je asi tak milión vecí, o ktorých netuším, či by ma náhodou nebavili(a niektoré som už vyskúšala a napodiv ma bavili...).
Není tady

Selima napsal(a):
Nemýlite si submisivitu a dominanciu so sado-maso? Podľa mňa to sú dve odlišné veci...
Podle mě taky 
Sado-maso je sice víceméně vždy o rolích S & D, ale naopak to neplatí... tedy S & D role při sexu nemusí nutně znamenat, že jde o sado-maso...
Není tady
Jasne, Mikesi, napsal jsi to presne.... Jenze, kdyz bych tu napsala, ze jde o BDSM, tak to nikdo nepochopi:-)
Není tady
Klarka.S napsal(a):
Jasne, Mikesi, napsal jsi to presne.... Jenze, kdyz bych tu napsala, ze jde o BDSM, tak to nikdo nepochopi:-)
jako že jediná, kdo kdy slyšel o BDSM jsi ty ? 
Není tady
Heřmanka napsal(a):
Klarka.S napsal(a):
jako že jediná, kdo kdy slyšel o BDSM jsi ty ?
Heřmance se tímto omlouvám 
Není tady
Mikeš napsal(a):
Selima napsal(a):
Nemýlite si submisivitu a dominanciu so sado-maso? Podľa mňa to sú dve odlišné veci...
Podle mě taky
Sado-maso je sice víceméně vždy o rolích S & D, ale naopak to neplatí... tedy S & D role při sexu nemusí nutně znamenat, že jde o sado-maso...
Mikeš SM není o D/S, ale o prožívání sexu a o praktikách které při tom se používají. V S/M totiž oba partneři mohou být switch neboli ani D ani S a mohou si vyhovět plně ke spokojenosti své sexuální orientace a praktikám.
To daleko víc k D/S se blíží manželství, nenapadlo tě to Mikeš?
Není tady
Pisatel napsal(a):
Jak by ho to mohlo napadnout, když o sobě tvrdí, že je D a přitom.... 
Není tady
Heřmanka napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Přitom co? Dokonči svou myšlenku....
Není tady
Pisatel napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Přitom co? Dokonči svou myšlenku....
a přitom je subík jak vyšitej 
Není tady

Heřmanka napsal(a):
Tohle jsi snad ani nechtěla napsat, viď, pusinko? 
Není tady

Klarka.S napsal(a):
Mýlíš se - já bych to pochopila 
Není tady
Mikeš napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
vždyť to říkám...brouku... 
Není tady
Klarka.S napsal(a):
Ale pochopí
mashanka napsal(a):
Klarka.S napsal(a):
Mýlíš se - já bych to pochopila
a bylo by nás určitě mnohem víc

Není tady
Mikeš napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
Takže tys S? 
Není tady
Definitiv napsal(a):
Určitě víte, kde máte otevřenou debatu o sexu, tak se tam prosím přesuňte. Děkuji.
A to jsme tady v sekci domácí pekárna? Nezpletla jsi se? Ono zjistit zda jsi S a nebo D je o sexu a ne o pečení rohlíků!
Není tady
Pisateli - pokud vím, tak toto téma není o zjišťování zda je kdokoliv submisivní, nýbrž jak se chovat v případě submisivního partnera. A vaše příspěvky ve stylu, "pusinko, broučku, ty jsi S" a podobně pouze zanášejí pisatelce vlákno. Tímto poslední varování.
Není tady
Pisatel napsal(a):
Definitiv napsal(a):
Určitě víte, kde máte otevřenou debatu o sexu, tak se tam prosím přesuňte. Děkuji.
A to jsme tady v sekci domácí pekárna? Nezpletla jsi se? Ono zjistit zda jsi S a nebo D je o sexu a ne o pečení rohlíků!
taky jsem Definitiv nějak nepochopila...D/S...a tohle vlákno je o submisivním partnerovi ne ? nebo nee ?
Není tady
Definitiv napsal(a):
Pisateli - pokud vím, tak toto téma není o zjišťování zda je kdokoliv submisivní, nýbrž jak se chovat v případě submisivního partnera. A vaše příspěvky ve stylu, "pusinko, broučku, ty jsi S" a podobně pouze zanášejí pisatelce vlákno. Tímto poslední varování.
aha...tak to jo...ovšem tuhle přísnost prosím na všech vláknech Babinetu... některá jsou tak zanesená, že nemá smysl je ani číst... 
Není tady
Definitiv napsal(a):
Jak píše Heřmanka. Mám dojem že tady jde o cílený útok proti těm co chtějí se něco dozvědět a také s tím pracovat. Ono jak se chovat k submisivnímu patrnerovi je problém, ale je partner autorky submisivní? To je podstatou problému a když někdo se dotáže jinou větou pak dostane ban. Koukám, že jsi jak ve zdejším státě. Na malé lidičky metr a na velké ryby nemáš. Že Zklamcča uráží kde koho to je Tobě a jiným moderátorům šumák, ale jinde kde se řešej věci a i se slovíčky drahoušku, miláčku a pousino což Pravidla Babi nezakazují se zvedá varovný prst.
Jeden dle pravidel a nehleď zda to zda si tady napíšu miláčku ale opravdu nemáš pravdu. jednak neznáš všechny vazby a vztahy a pak čestina je opravdu jazyk květnatý a nebo vzhledem k tvému nicku to musí být strohé a definitívní!
Není tady
Sel, má pravdu, dkokud to nevyzkoušíš, tak neuvidíš. Já jsem si sama o sobě taky nikdy nemyslela, že bud chtít ovládat partnera, ale když mi to nezávisle po sobě řekli 2 chlapy, tak jsem se nad sebou zamyslela a šla do toho a bavilo mě to 
Není tady
brenda9 napsal(a):
Sel, má pravdu, dkokud to nevyzkoušíš, tak neuvidíš. Já jsem si sama o sobě taky nikdy nemyslela, že bud chtít ovládat partnera, ale když mi to nezávisle po sobě řekli 2 chlapy, tak jsem se nad sebou zamyslela a šla do toho a bavilo mě to
Ano než to dojde než zjistíš že opravdu je to o submisi a prožiješ to. Pak už je to příjemné a obohacující.
Není tady

Definitiv napsal(a):
Sorry, Def, ale poněkud mě popudilo, když o mně Heřmanka prohlásila, že o sobě něco tvrdím a nebyla to přitom pravda - proto jsem reagoval trochu jízlivěji...
Není tady
Mikeš napsal(a):
Definitiv napsal(a):
Sorry, Def, ale poněkud mě popudilo, když o mně Heřmanka prohlásila, že o sobě něco tvrdím a nebyla to přitom pravda - proto jsem reagoval trochu jízlivěji...
Ale houby to o tvrzení je z mé dílny 
Není tady