Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#26 5. 3. 2009 13:25

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Submisivní partner

Klarka.S napsal(a):

Liško, je mi líto, ale podle mě to nemá řešení. Buď budeš předstírat dominu a budeš sama nespokojená, protože Ti tahle role není dána a nebo nebudeš a bude nespokojený Tvůj partner. Tohle se  nedá naučit, buď to v Tobě je nebo není. A sex je velmi důležitá část vztahu. Zkrátka je rozdíl v tom, když někomu vyjdeš vstříc v nějaké občasné šílené fantazii, než žít celý život se subíkem, když Ty sama dominantní nejsi. Sadomasochismus je jako homosexualita, ten člověk se nikdy nezmění, vím, o čem mluvím....

Prepáč, ale ako chceš vedieť, ČO ťa vzruší, keď to ani nevyskúšaš??? Okrem vecí, ktoré VIEM, že sú pre mňa tabu, je asi tak milión vecí, o ktorých netuším, či by ma náhodou nebavili(a niektoré som už vyskúšala a napodiv ma bavili...).

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#27 5. 3. 2009 14:12

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Nemýlite si submisivitu a dominanciu so sado-maso? Podľa mňa to sú dve odlišné veci...

Podle mě taky tummenupp
Sado-maso je sice víceméně vždy o rolích S & D, ale naopak to neplatí... tedy S & D role při sexu nemusí nutně znamenat, že jde o sado-maso...

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#28 5. 3. 2009 14:31

Klarka.S
♥♥♥♥---

Jasne, Mikesi, napsal jsi to presne.... Jenze, kdyz bych tu napsala, ze jde o BDSM, tak to nikdo nepochopi:-)

Není tady

#29 5. 3. 2009 16:38

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Klarka.S napsal(a):

Jasne, Mikesi, napsal jsi to presne.... Jenze, kdyz bych tu napsala, ze jde o BDSM, tak to nikdo nepochopi:-)

jako že jediná, kdo kdy slyšel o BDSM jsi ty ? smile

Není tady

#30 5. 3. 2009 18:27

Klarka.S
♥♥♥♥---

Heřmanka napsal(a):

Klarka.S napsal(a):

jako že jediná, kdo kdy slyšel o BDSM jsi ty ? smile

Heřmance se tímto omlouvám wink

Není tady

#31 24. 3. 2009 9:33

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Selima napsal(a):

Nemýlite si submisivitu a dominanciu so sado-maso? Podľa mňa to sú dve odlišné veci...

Podle mě taky tummenupp
Sado-maso je sice víceméně vždy o rolích S & D, ale naopak to neplatí... tedy S & D role při sexu nemusí nutně znamenat, že jde o sado-maso...

Mikeš SM není o D/S, ale o prožívání sexu a o praktikách které při tom se používají. V S/M totiž oba partneři mohou být switch neboli ani D ani S a mohou si vyhovět plně ke spokojenosti své sexuální orientace a praktikám.
To daleko víc k D/S se blíží manželství, nenapadlo tě to Mikeš?

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#32 26. 3. 2009 16:36

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Pisatel napsal(a):

Jak by ho to mohlo napadnout, když o sobě tvrdí, že je D a přitom.... vissla

Není tady

#33 27. 3. 2009 8:08

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Heřmanka napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Přitom co? Dokonči svou myšlenku....

Není tady

#34 29. 3. 2009 20:59

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Pisatel napsal(a):

Heřmanka napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Přitom co? Dokonči svou myšlenku....

a přitom je subík jak vyšitej smile

Není tady

#35 29. 3. 2009 22:50

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Heřmanka napsal(a):

Tohle jsi snad ani nechtěla napsat, viď, pusinko? big_smile

Není tady

#36 29. 3. 2009 23:23

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Klarka.S napsal(a):

Mýlíš se - já bych to pochopila wink

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#37 30. 3. 2009 16:57

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

Heřmanka napsal(a):

vždyť to říkám...brouku... wink

Není tady

#38 30. 3. 2009 22:46

majkafa
Host

Klarka.S napsal(a):

Ale pochopí

#39 31. 3. 2009 10:26

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

mashanka napsal(a):

Klarka.S napsal(a):

Mýlíš se - já bych to pochopila wink

a bylo by nás určitě mnohem víc wink smile

18.12.2009 přišel na svět náš Ondrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#40 31. 3. 2009 11:26

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Heřmanka napsal(a):

Takže tys S? lol

Není tady

#41 31. 3. 2009 11:33

Definitiv
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Určitě víte, kde máte otevřenou debatu o sexu, tak se tam prosím přesuňte. Děkuji.

MATYLDA
http://www.tickerclub.com/cache/0f00e26f70.png 22.10.2009 - 3389 g, 51 cm hjarta
ALŽBĚTA
http://www.tickerclub.com/cache/f19c85ecc3.png 22.6.2012 3 3780 G, 51 cm hjarta

Není tady

#42 31. 3. 2009 11:41

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Definitiv napsal(a):

Určitě víte, kde máte otevřenou debatu o sexu, tak se tam prosím přesuňte. Děkuji.

A to jsme tady v sekci domácí pekárna? Nezpletla jsi se? Ono zjistit zda jsi S a nebo D je o sexu a ne o pečení rohlíků!

Není tady

#43 31. 3. 2009 11:51

Definitiv
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Pisateli - pokud vím, tak toto téma není o zjišťování zda je kdokoliv submisivní, nýbrž jak se chovat v případě submisivního partnera. A vaše příspěvky ve stylu, "pusinko, broučku, ty jsi S" a podobně pouze zanášejí pisatelce vlákno. Tímto poslední varování.

MATYLDA
http://www.tickerclub.com/cache/0f00e26f70.png 22.10.2009 - 3389 g, 51 cm hjarta
ALŽBĚTA
http://www.tickerclub.com/cache/f19c85ecc3.png 22.6.2012 3 3780 G, 51 cm hjarta

Není tady

#44 31. 3. 2009 12:06

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Pisatel napsal(a):

Definitiv napsal(a):

A to jsme tady v sekci domácí pekárna? Nezpletla jsi se? Ono zjistit zda jsi S a nebo D je o sexu a ne o pečení rohlíků!

taky jsem Definitiv nějak nepochopila...D/S...a tohle vlákno je o submisivním partnerovi ne ? nebo nee ?

Není tady

#45 31. 3. 2009 12:07

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Definitiv napsal(a):

Pisateli - pokud vím, tak toto téma není o zjišťování zda je kdokoliv submisivní, nýbrž jak se chovat v případě submisivního partnera. A vaše příspěvky ve stylu, "pusinko, broučku, ty jsi S" a podobně pouze zanášejí pisatelce vlákno. Tímto poslední varování.

aha...tak to jo...ovšem tuhle přísnost prosím na všech vláknech Babinetu... některá jsou tak zanesená, že nemá smysl je ani číst... offtopic

Není tady

#46 31. 3. 2009 12:53

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Definitiv napsal(a):

Jak píše Heřmanka. Mám dojem že tady jde o cílený útok proti těm co chtějí se něco dozvědět a také s tím pracovat. Ono jak se chovat k submisivnímu patrnerovi  je problém, ale je  partner autorky submisivní? To je podstatou problému a když někdo se dotáže jinou větou pak dostane ban. Koukám, že jsi jak ve zdejším státě. Na malé lidičky metr a na velké ryby nemáš. Že Zklamcča uráží kde koho to je Tobě a jiným moderátorům šumák, ale jinde kde se  řešej věci a i se slovíčky drahoušku, miláčku a pousino což Pravidla Babi nezakazují se zvedá varovný prst.
Jeden dle pravidel a nehleď zda to zda si tady napíšu miláčku ale opravdu nemáš pravdu. jednak neznáš všechny vazby a vztahy a pak čestina je opravdu jazyk květnatý a nebo vzhledem k tvému nicku to musí být strohé a definitívní!

Není tady

#47 31. 3. 2009 12:56

brenda9
♥♥♥----

Sel, má pravdu, dkokud to nevyzkoušíš, tak neuvidíš. Já jsem si sama o sobě taky nikdy nemyslela, že bud chtít ovládat partnera, ale když mi to nezávisle po sobě řekli 2 chlapy, tak jsem se nad sebou zamyslela a šla do toho a bavilo mě to big_smile

Není tady

#48 31. 3. 2009 13:01

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

brenda9 napsal(a):

Sel, má pravdu, dkokud to nevyzkoušíš, tak neuvidíš. Já jsem si sama o sobě taky nikdy nemyslela, že bud chtít ovládat partnera, ale když mi to nezávisle po sobě řekli 2 chlapy, tak jsem se nad sebou zamyslela a šla do toho a bavilo mě to big_smile

Ano než to dojde než zjistíš že opravdu je to o submisi a prožiješ to. Pak už je to příjemné a obohacující.

Není tady

#49 31. 3. 2009 13:37

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Definitiv napsal(a):

Sorry, Def, ale poněkud mě popudilo, když o mně Heřmanka prohlásila, že o sobě něco tvrdím a nebyla to přitom pravda - proto jsem reagoval trochu jízlivěji...

Není tady

#50 31. 3. 2009 14:08

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Definitiv napsal(a):

Sorry, Def, ale poněkud mě popudilo, když o mně Heřmanka prohlásila, že o sobě něco tvrdím a nebyla to přitom pravda - proto jsem reagoval trochu jízlivěji...

Ale houby to o tvrzení je z mé dílny lol

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí