Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 28. 2. 2009 17:27

Liška
♥♥-----
Místo: Brno

Submisivní partner

Ahoj.Mám príma přítele,pozorný,hodný a šikovný.Jen v sexíku malinko ulítává na submisivní poloze.Chce být můj otrok,abych dováděla v latexu (to mi teda nevadí),ale abych mu prostě velela.Jinak v normálním životě je to fajn normální chlap.Bojím se že až dojde na sexík,tak to nezvládnu.Nejsem na to stavěná,on říká že to zvládneme a že to půjde samo..nevím nevím...Nemám poroučení ani ponižování v povaze a bojím se že když si na to budu hrát tak to bude fraška...No tak co teď?Chci vyhovět příteli,na druhou stranu nejsem na to stavěná.Podotýkám že se máme opravdu moc rádi..

Jede autobus z kostela a vybourá se.Nevím co si o tom myslet.Řekla bych že autobus jedoucí z kostela má tu nejdokonalejší ochranu.Není to tak.Tak koukám kolem sebe a říkám si:Ty vole,Bůh bude asi pěknej drsňák....

Není tady

#2 28. 2. 2009 17:43

hhanca
♥♥♥♥♥♥-

Re: Submisivní partner

No nevím ja Ty, ale já bych asi nemohla dělat něco co bych nechtěla sama. Příteli vyhovět je jedna věc, ale asi důležitější je si srovnat v sobě, co jsem ochotna udělat a co už ne. Možná to někdo cítí jinak?!
Myslím, že je to hodně o společné domluvě a taky třeba pomůže čas. Myslím jako, co nejsi ochotna udělat teďka se může v budoucnu změnit a líbit se Ti to bude. Ale opravdu záleží jen a jen na Tobě jak se k tomu postavíš. Přece Tě nemůže do ničeho co se Ti nelíbí nutit...

http://lb1f.lilypie.com/TikiPic.php/cW3AKDk.jpghttp://lb1f.lilypie.com/cW3Ap1.png

Není tady

#3 28. 2. 2009 17:49

Liška
♥♥-----

on mně nenutí,má trpělivost a tvrdí mi že nám to půjde.Myslím že by mně nenutil.Snad to zvládneme.Se vzájemnou tolerancí.

Jede autobus z kostela a vybourá se.Nevím co si o tom myslet.Řekla bych že autobus jedoucí z kostela má tu nejdokonalejší ochranu.Není to tak.Tak koukám kolem sebe a říkám si:Ty vole,Bůh bude asi pěknej drsňák....

Není tady

#4 28. 2. 2009 18:17

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Liška napsal(a):

...Nemám poroučení ani ponižování v povaze a bojím se že když si na to budu hrát tak to bude fraška...No tak co teď?Chci vyhovět příteli,na druhou stranu nejsem na to stavěná.Podotýkám že se máme opravdu moc rádi..

Latex na sebe, důtky do ruky, a půjde to samo... tummenupp
Když tak Pisatel poradí... big_smile big_smile big_smile
Sám za sebe snad jen tolik: Nejsem submisivní, ani nejsem přívržencem SM praktik... ale kdybych někdy své ženě naznačil, že mě může při sexu (nebo při čemkoli jiném) pořádně zmydlit, určitě by do toho šla... lol lol lol

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#5 28. 2. 2009 18:37

Liška
♥♥-----

no jo,důtky ani snad ne..tak daleko bych nezašla..ale ten latex mně fakt láká.nakonec mně to ještě chytne.To je fakt,kdy můžeš s chlapem dělat co chceš,že jo...asi si to nakonec užiju

Není tady

#6 28. 2. 2009 19:44

maricka
♥♥♥♥♥--

Brrr, nemohla bych, naopak chci být spíš submisivní já, ale tak nějak zdravě - žádné ponižování. Mám zkrátka ráda chlapy s velkým CH, silné, dominantní, přitom hodné a starostlivé. Zajímalo by mne, kde se ten sadomasochismus v člověku bere, naskakuje mi z něj husí kůže, pro mne je to přímo antierotické... Stejně tak nemám ráda muže, co rádi chodí po obchodech s hadry a dělají další spíše "ženské" věci. Asi jsem hold ze staré školy, ačkoliv jsem mladá... wink

Já bych to zkusila, ovšem aby se to pak u Vás nestalo spíše pravidlem...

Není tady

#7 28. 2. 2009 20:26

Liška
♥♥-----

no počkej,to že člověk touží být pod něčí nadvládou cítit se ovládaný partnerkou ještě nezamena že je sadomasochista...To že má malou odchylku od normálu(i diskuse o tom co je a není normální by byla hodně nadlouho) je asi daný stejně tak jako třeba homosexualita.Věř mi že ten člověk z toho pražádnou radost nemá,,vím to od svého přítele.I když je jen malinko mimo normu tak s partnerkami měl obrovský problémy...

Není tady

#8 28. 2. 2009 20:45

tempora
♥♥♥♥---

proč se hned bavíte o sado maso???? va to, že bude liška dominantnější v rámci hry při sexu, nemusí vůbec být o sado maso....
Liško, určitě to zkus, dokud nezkusíš nebudeš vědět. Já jsem si vždycky myslela, že ač v životě jsem vždy dominantnější já, tak v sexu mě právě láká být pod něčí nadvládou, ale zažila jsem partnera, který byl rád dominantní, ale občas si chtěl role prohodit a můžu ti říct, že ze začátku jsem měla stejné obavy, že mě to nebude vzrušovat, že to nebudu umět atd...nakonec to bylo super, vzrušil mě ten pocit moci nad někým opravdu hodně....určitě to alespoň zkus a je jen a jen na vás, jak daleko budete chtít zajít. Držím palce tummenupp

Není tady

#9 28. 2. 2009 20:55

Liška
♥♥-----

tempora napsal(a):

proč se hned bavíte o sado maso???? va to, že bude liška dominantnější v rámci hry při sexu, nemusí vůbec být o sado maso....
Liško, určitě to zkus, dokud nezkusíš nebudeš vědět. Já jsem si vždycky myslela, že ač v životě jsem vždy dominantnější já, tak v sexu mě právě láká být pod něčí nadvládou, ale zažila jsem partnera, který byl rád dominantní, ale občas si chtěl role prohodit a můžu ti říct, že ze začátku jsem měla stejné obavy, že mě to nebude vzrušovat, že to nebudu umět atd...nakonec to bylo super, vzrušil mě ten pocit moci nad někým opravdu hodně....určitě to alespoň zkus a je jen a jen na vás, jak daleko budete chtít zajít. Držím palce tummenupp

no jesně,myslím si totéž.navíc člověka lákají nový věci,dokud to nezkusím tak nemůžu říct ani jo ani ne..Navíc partner je tolerantní a vím že to nebude lámat přes koleno

Není tady

#10 28. 2. 2009 21:01

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

tempora napsal(a):

...můžu ti říct, že ze začátku jsem měla stejné obavy, že mě to nebude vzrušovat, že to nebudu umět atd...

Na sexualitě je podle mě nejkrásnější ta její spontaneita - tedy všechny obavy typu "že to nebudu umět" jsou irelevantní... dělejte to, co se vám líbí, a co vás v tu chvíli napadne... a jistě nebudete zklamaní...

Není tady

#11 28. 2. 2009 21:02

Liška
♥♥-----

díky moc.Na starý kolena  problémy, řeším neřešitelné..Prostě si to užiju a basta.

Upravil(a) Liška (28. 2. 2009 21:03)

Není tady

#12 28. 2. 2009 21:11

maricka
♥♥♥♥♥--

Nějak se v tom nevyznám...proto jsem to napsala,vlastně nevím, co po Tobě všechno bude chtít... Já jen, že by mě to nelákalo a nebavilo, vůbec nějak na ty "postelové hry" nejsem, nejradši mám přirozenost...

Ale když to někoho láká, proč ne, neberu mu to a za úchylku to nepovažuji... Hlavně, aby se dva v sexu v požadavcích přibližně shodli...

Není tady

#13 28. 2. 2009 21:36

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Víš co - všechno je to o dobrovolnosti... např. já jsem jednou manželku překecal, aby mi to udělala pusou v autě, jako ta nejsprostší kurwa z E55... (chtěl jsem to zažít, ale bylo mi líto peněz big_smile, proto jsem pro tento sexperiment zvolil manželku big_smile ) ... a bylo to úúúúžasnýýý... tummenupp big_smile big_smile
... ale kdyby do toho nechtěla jít, nenutil bych jí...

Upravil(a) Mikeš (28. 2. 2009 21:37)

Není tady

#14 1. 3. 2009 0:01

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Liško, nevím kolik ti a tvému příteli je. Nicmémě dom potice se nedá naučit, dá se však prožít, když máš fantazii. POkud máš fantazii i hodně sub partner si to umí prožít. Z toho co píšeš cítím jedno že nejde o submisi, ale spíš o fetiš ve spojení a nějakým omezeným jednáním z Tvé starny. Chtělo by to víc info.

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#15 1. 3. 2009 10:26

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Liška napsal(a):

Ahoj.Mám príma přítele,pozorný,hodný a šikovný.Jen v sexíku malinko ulítává na submisivní poloze.Chce být můj otrok,abych dováděla v latexu (to mi teda nevadí),ale abych mu prostě velela.Jinak v normálním životě je to fajn normální chlap.Bojím se že až dojde na sexík,tak to nezvládnu.Nejsem na to stavěná,on říká že to zvládneme a že to půjde samo..nevím nevím...Nemám poroučení ani ponižování v povaze a bojím se že když si na to budu hrát tak to bude fraška...No tak co teď?Chci vyhovět příteli,na druhou stranu nejsem na to stavěná.Podotýkám že se máme opravdu moc rádi..

Zkus to a uvidíš - třeba v tom najdeš ventil. Když to bude fraška a nebude ti to sedět, tak co - vždyť tam budete jen vy dva, tak o co jde

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#16 1. 3. 2009 10:34

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

maricka napsal(a):

Brrr, nemohla bych, naopak chci být spíš submisivní já, ale tak nějak zdravě - žádné ponižování. Mám zkrátka ráda chlapy s velkým CH, silné, dominantní, přitom hodné a starostlivé. Zajímalo by mne, kde se ten sadomasochismus v člověku bere, naskakuje mi z něj husí kůže, pro mne je to přímo antierotické... Stejně tak nemám ráda muže, co rádi chodí po obchodech s hadry a dělají další spíše "ženské" věci. Asi jsem hold ze staré školy, ačkoliv jsem mladá... wink

Já bych to zkusila, ovšem aby se to pak u Vás nestalo spíše pravidlem...

Kde se bere - Záleží na formě - ty lehčí formy jsou prostě ventil. Představ si, že jsi třeba ředitelka firmy. Každý ti věčně leze do zadku, nosí švestičky z vlastní zahrádky, nikdy ti nikdo neodporuje, nemusíš už bojovat o své místo na slunci, protože ho taknějak máš, nemusíš se doprošovat, protože ti každý vyhoví, ale zase za všechno odpovídáš................................................. občas možná chceš prožít pocit toho slabšího, který se sice musí podvolit, ale na druhou stranu nemá v tu chvíli žádné povinnosti a odpovědnost.

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#17 1. 3. 2009 10:53

Liška
♥♥-----

Pisatel napsal(a):

Liško, nevím kolik ti a tvému příteli je. Nicmémě dom potice se nedá naučit, dá se však prožít, když máš fantazii. POkud máš fantazii i hodně sub partner si to umí prožít. Z toho co píšeš cítím jedno že nejde o submisi, ale spíš o fetiš ve spojení a nějakým omezeným jednáním z Tvé starny. Chtělo by to víc info.

Je nám 40.Fetiš je asi to pravý slovo.On touží hlavně po latexovým oblečku  na mně a o tom abych byla jeho paní.Snad nějaké ponižování,v žádném případě bolest.Chce být ovládán a ponižován.To je fakt děsně těžký.

Není tady

#18 2. 3. 2009 7:16

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Liška napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Je nám 40.Fetiš je asi to pravý slovo.On touží hlavně po latexovým oblečku  na mně a o tom abych byla jeho paní.Snad nějaké ponižování,v žádném případě bolest.Chce být ovládán a ponižován.To je fakt děsně těžký.

Tak bych doporučil třeba sexus kde o fetiši, je několik článků či jinýcn webu. Osobně pokud je to o fetiši pak opravdu fantazie je hlavní věci v těchto hrátkách.

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#19 4. 3. 2009 18:58

andy1888
♥------

Aj mne sa to stalo. Postupom času mi manžel povedal, že chce byť mojím sexuálnym otrokom, že chce aby som mu dávala príkazy a tak. Zo začiatku ma to dosť vzalo a nevedala som si predstaviť, čo mám vlastne robiť a či sa mi to bude vôbec páčiť. Ale nejako sme sa cez to prekúsali a vyskúšali postupne a pomaly. Niektoré veci sa mi začali páčiť, hlavne to, že ma ako otrok musí naslovo poslúchať, a to má svoje výhody wink .

Není tady

#20 5. 3. 2009 9:38

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

Liška napsal(a):

...Nemám poroučení ani ponižování v povaze a bojím se že když si na to budu hrát tak to bude fraška...No tak co teď?Chci vyhovět příteli,na druhou stranu nejsem na to stavěná.Podotýkám že se máme opravdu moc rádi..

Latex na sebe, důtky do ruky, a půjde to samo... tummenupp
Když tak Pisatel poradí... big_smile big_smile big_smile
Sám za sebe snad jen tolik: Nejsem submisivní, ani nejsem přívržencem SM praktik... ale kdybych někdy své ženě naznačil, že mě může při sexu (nebo při čemkoli jiném) pořádně zmydlit, určitě by do toho šla... lol lol lol

Kocoure, ta jsi eso yikes)))

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#21 5. 3. 2009 11:06

Lucie_82
♥♥♥----
Místo: Berlin, berlin ... :-)
Web

Smesny to nebude, kdyz se uvolnis a nebudes premyslet nad tim, jestli by to mohlo byt smesny nebo ne :-)
Myslim, ze by sis to mohla i uzit, jak uz tu bylo naznaceno.
Pojala bych to jako nejakou hru, klidne i s rekvizitama a obleckama big_smiletummenupp

To see a World in a Grain of Sand ... W. Blake

Není tady

#22 5. 3. 2009 11:46

dixina
♥♥♥♥♥♥-

Hele Liško, lupni si dva panáky, uvolni se a třeba ho zmydlíš jedna dvě wink

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem ŽIVOT. Pláčeš? I v slzách je síla, tak jdi a žij....!

Není tady

#23 5. 3. 2009 12:40

Klarka.S
♥♥♥♥---

Liška napsal(a):

Liško, je mi líto, ale podle mě to nemá řešení. Buď budeš předstírat dominu a budeš sama nespokojená, protože Ti tahle role není dána a nebo nebudeš a bude nespokojený Tvůj partner. Tohle se  nedá naučit, buď to v Tobě je nebo není. A sex je velmi důležitá část vztahu. Zkrátka je rozdíl v tom, když někomu vyjdeš vstříc v nějaké občasné šílené fantazii, než žít celý život se subíkem, když Ty sama dominantní nejsi. Sadomasochismus je jako homosexualita, ten člověk se nikdy nezmění, vím, o čem mluvím....

Není tady

#24 5. 3. 2009 12:42

Klarka.S
♥♥♥♥---

Liška napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Jak jste spolu dlouho?

Není tady

#25 5. 3. 2009 13:22

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

dixina napsal(a):

Hele Liško, lupni si dva panáky, uvolni se a třeba ho zmydlíš jedna dvě wink

Nemýlite si submisivitu a dominanciu so sado-maso? Podľa mňa to sú dve odlišné veci...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí