Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#351 28. 3. 2009 15:09

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Re: psychické týrání

sahleb napsal(a):

morpheus napsal(a):

...a jeste se zeptam, procpak se vdavate kdyz neumite zit ve vztahu a proc se pote rozvadite, kdyz pak nezvladate vychovu potomku ?

To je otazka pro muze vseoibecne nebo pro manzela Pacicky???? stolt

Odkdy se MUZI VDAVAJI ???

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#352 28. 3. 2009 15:32

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

od teď lol

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#353 28. 3. 2009 15:33

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

PPavlaa napsal(a):

od teď lol

lol

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#354 30. 3. 2009 8:03

javena
♥♥♥♥♥♥-

sahleb napsal(a):

javena napsal(a):

Sahleb, nechci rýpat, ale pokud mají oba stejné povinnosti, jak lze otce donutit platit výživné ve stanovené výši a to nejlépe pravidelně.? Docela by mě to zajímalo a několik mých kamarádek taky... wink

Naprosto nechapu otazku, ktera na mne miri. Sorry..

Moje odpoved byla na kategoricke tvrzeni "kdyz mas dite v peci tak pecuj, otec nemusi".

Protoze to neni proste pravda. O nemicne dite se napr. musi starat i otec a zcela urcite, kdyz onemocni u nej.

Píšeš, že mají oba rodiče stejné povinnosti. Jenže, kdo donutí toho, kdo nechce, aby se staral? O finančním plnění nemluvě... Tak jsem to myslela.
A jestli znáš tatínka, co měl dítě na víkend a bral si ošetřovačku, protože dítě onemocnělo, tak jseš snad jediná. Znám spíš případy, kdy se dítě nemocné vrátí mamince, která si následně bere ošetřovačku...

Není tady

#355 30. 3. 2009 8:12

helena
♥♥♥♥♥♥♥

O nemicne dite se napr. musi starat i otec a zcela urcite, kdyz onemocni u nej.
Musí, jo? Prd a vořech - někteří tatínkové, kteří neplatí výživné, neplní ani povinnost danou zákonem, tudíž trestně postižitelnou, natož pak něco tak pofidérního jako "povinnost" morální.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#356 31. 3. 2009 18:03

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

javena napsal(a):

sahleb napsal(a):

javena napsal(a):

Sahleb, nechci rýpat, ale pokud mají oba stejné povinnosti, jak lze otce donutit platit výživné ve stanovené výši a to nejlépe pravidelně.? Docela by mě to zajímalo a několik mých kamarádek taky... wink

Naprosto nechapu otazku, ktera na mne miri. Sorry..

Moje odpoved byla na kategoricke tvrzeni "kdyz mas dite v peci tak pecuj, otec nemusi".

Protoze to neni proste pravda. O nemicne dite se napr. musi starat i otec a zcela urcite, kdyz onemocni u nej.

Píšeš, že mají oba rodiče stejné povinnosti. Jenže, kdo donutí toho, kdo nechce, aby se staral? O finančním plnění nemluvě... Tak jsem to myslela.
A jestli znáš tatínka, co měl dítě na víkend a bral si ošetřovačku, protože dítě onemocnělo, tak jseš snad jediná. Znám spíš případy, kdy se dítě nemocné vrátí mamince, která si následně bere ošetřovačku...

To je fakticky fakt, ze se otec musi starat o nemoc nebo o ukoly. Samozrejme. Opakuji proste, ze Mashanka a asi dalsi tvrdi, "mas peci, tak se starej".  Ukoly ma dcera na pondeli a otec je s ditetem neudela. To je jeden z probelmu a to mi presne ilustruje otce, ktery nechce mit povinnosti. A sabotuje timto , myslim si, vedome vychovu. A matce pridelava stres a starosti.

A otcove ty povinnosti opravdu v realu ignoruji a neberou je vazne a nikdo a nic je nedonuti. A taky neznam tatinka, ktery si bere nemocenskou na dite PO rozvodu, neznam dokonce tatinka, ktery si bere nemocenskou v normalnim manzelstvi.
To je druha strana, bohuzel nevim, jak je k tomu donutit.  Kdybych ten patent mela, rozhlasim to v televizi.
Ovsem reseni neni ve vykriku a urazce typu: "Mas peci, tak se starej". Ktery je miren jen a jen na matky a navic na matku, ktera si zoufa. sad

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#357 31. 3. 2009 18:06

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

brát to tu vážně, tak si člověk jen zkazí jinak hezký den smile

Není tady

#358 1. 4. 2009 7:39

javena
♥♥♥♥♥♥-

Sahleb, tak právě to je ono. Teoreticky mají oba rodiče stejná práva a povinnosti. Prakticky je to tak, že se stará ten, kdo má děti v péči. wink
Vždy záleží na domluvě. S někým se domluvíš, s někým ne. S tím je nutno počítat - ve prospěch dítěte. Nemá cenu domáhat se čehokoli, pokud na druhé straně není vůle.
Nakonec, s tatínkama jsme žily, měly bychom vědět jací jsou. Ne každý se změní až tak moc. vissla

Není tady

#359 1. 4. 2009 18:41

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

sahleb, to je tvoje fotka ?

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí