29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zklamaná napsal(a):
... když se teda na celou tu kauzu Estel mrknu tím vaším okem, tak jste byly naivní, páchaly jste dobro, dokonce nevyžádané a pracovaly jste s doměnkami. Jojo Pandora vás to ve škole učila a učí, ale sama v čele jako zakladatelka se tím neřídí a ještě tomu hodlala dát štempl. auuuuuu
No vidíš děvče.Tak si to hezky užij na koni člověk k něčemu takovému často nedostane. Buď ráda, že ty naivní nejsi ani omylem, a že ti páchání dobra nehrozí
Tyhle uštěpačné poznámky totiž vypadají, jako bys nedejpámbu záviděla
Pavlí já si myslím, že se nesměje, protože kde teď vezme tolik lásky a pozornosti? Je vlastně docela trouba.....
Není tady
Já jak to tady sleduju tak dávám adminovi nabídku ke zvážení:
Minutu po 22.hodině vlastnoručně založím vlákno pod názvem "Zamyšlení nad složením výkalů slečny "E" a rád tam uvítám zdejší nejvášnivější diskutérky.
Dobrovolně se i hlásím o moderování tohoto vlákna, nerad bych totiž aby se podobný styl konverzace rozlezl po celým Babinetu.
P.S. Jako bonus nabízím možnost psaní vzájemných SZ na téma že Pandorra chodí pozpátku, pod nosem má zelenýho kníra a z ucha jí kouká jezevec.
Není tady
jo lupí, lásky a pozornosti se ji dostávalo až až, to klobouk dolů před holkama, bez ironie. byla jsem mile překvapená, že jsou mezi námi pořád ještě lidi.
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Minutu po 22.hodině vlastnoručně založím vlákno pod názvem "Zamyšlení nad složením výkalů slečny "E" a rád tam uvítám zdejší nejvášnivější diskutérky.
Dobrovolně se i hlásím o moderování tohoto vlákna, nerad bych totiž aby se podobný styl konverzace rozlezl po celým Babinetu.
P.S. Jako bonus nabízím možnost psaní vzájemných SZ na téma že Pandorra chodí pozpátku, pod nosem má zelenýho kníra a z ucha jí kouká jezevec.
souhlasim, aspoň bude prča
Není tady
Děkujeme Všem, kteří nám vyjádřili pochopení a poděkovali nám za odvahu veřejně zde odhalit tuto internetovou mystifikaci slečny Estel.
Za Sdružení
Dědinová M.
PPavlaa napsal(a):
jo lupí, lásky a pozornosti se ji dostávalo až až, to klobouk dolů před holkama, bez ironie. byla jsem mile překvapená, že jsou mezi námi pořád ještě lidi.
jak to tady čtu, tak lidé, kteří pro ni skutečně něco dělali, tak ti ji lynčovat nebudou a příště pomohou někomu zas, jen asi budou lehce obezřetnější
Není tady
PetrHl napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
jak to tady čtu, tak lidé, kteří pro ni skutečně něco dělali, tak ti ji lynčovat nebudou a příště pomohou někomu zas, jen asi budou lehce obezřetnější
všechno je to jen o lidech ...
Není tady
Misa II napsal(a):
Děkujeme Všem, kteří nám vyjádřili pochopení a poděkovali nám za odvahu veřejně zde odhalit tuto internetovou mystifikaci slečny Estel.
Za Sdružení
Dědinová M.
Byly jste statečné. Hluboce se před vámi skláním.
Majkafo, nebyly. My jsme !
Jeňýk napsal(a):
..a doufám, že se přiznáš, že když si byl Pandoře pod sukní, že si přeci jen to oko otevřel, jen tady sis chtěl hrát na slušňáka
Není tady
Uzavírám tuto diskusi. Pokud má někdo pocit, že téma Estel nebylo dostatečně vyčerpané, založte si vlastní vlákno a diskutujte podle potřeby. Pouze upozorňuji, že tato vlákna již budou standardně moderována.
Není tady