6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobry den, prosim mate nekdo zkusenosti s takovym nalezem? Byla jsem dnes prekvapena po snimku me patere kdyz jsem dostala tento nalez. Jsem jiz objednana na dalsi vysetreni na 10.3. rada bych vedela co mohu ocekavat nebo co se da s tim delat. Dekuji za jakoukoliv zpravu!
Není tady
dnes jsme na cviku z patologie brali kardiovaskulární soustavu a vzpomněla jsme si na tenhle dotaz, tak jsme se pak la zeptat. sice to není humánní internista, ale veterinární patolog, ale odpověď mi dal. záleí prý na tom, jak rozsáhlá je oblast pokozené tkáně. prý by to ted mělo být věcí internistů a dietologů, protoe byste měla dret dietu, aby dále nedocházelo ke kalcifikaci( ukládání vápníku) stěny aorty. taky tu bude asi omezení náročných sportů, tahání těkých věcí apod., aby se aorta moc nenamáhala a nedolo k ruptuře( prasknutí). nechci strait, ale tahla diagnoza není sranda a určitě si pořádně vyptejte, co máte ted dělat a nedělat. taky záleí na tom, jak rozsáhlý to je. přeju hodně těstí!!!hlavně se nenechte od doktorů nějak odbýt.
Není tady