Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 26. 2. 2009 16:32

Romča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: ostravsko

Re: přítel a zubař

Barborko , tak ať tví znání (ze stejého města) ukecají Toho svého zubaře, ať Tě přibere.
Já tak vždy ukecávám Toho svého a nikdy mi neřekl ne.

Barborka napsal(a):

annie napsal(a):

Chce to vybrat opravdu citlivou doktorku, která příteli sedne.

Ježiš, co já bych za to dala!!!! Ono se to lehce řekne, ale někde hůř dělá... já sháním zubaře, obvolala jsem už celé město a nikdo nepřibírá a já už bych tak nutně potřebovala jít a nikdo nebere grater

Není tady

#27 26. 2. 2009 16:34

annie
♥♥♥♥♥♥-

Tak čekat bez "svého" zubaře až mě bude něco bolet a potom shánět pohotovost je tak na nakopání do zadní části těla...
Opravdu je lepší prevence. smile

Romča - i tak to funguje, to je pravda. smile

Není tady

#28 26. 2. 2009 16:45

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

aprill napsal(a):

topazio napsal(a):

Barborka napsal(a):

Ježiš, co já bych za to dala!!!! Ono se to lehce řekne, ale někde hůř dělá... já sháním zubaře, obvolala jsem už celé město a nikdo nepřibírá a já už bych tak nutně potřebovala jít a nikdo nebere grater

Něco ti poradím, dělá to spousta lidí, kteří nemají svého zubaře, když je bolí zuby, tak jsou na pohotovost. A ti je ošetřit musí.

Na pohotovosti ti udělají jen nezbytně nutný zákrok .

já mám s pohotovostí špatné zkušenti, zub mě rozbolel v neděli, a do pondělka bych to nevydržela než bych šla ke své doktorce, tak jsem jela na pohotovost, naštěstí ji od nás tak 8 km, a odešel mi v zubu nerv, a doktor mi vyvrtal zdravej zub va a na ten nemocnej se ani nepodíval, a když se mu řekla, že mě bolí, tak mi řekl, že je to ten vedle, ten zdravej usch a pak jsem v noci moc trpěla, a jelikož kojím, tak jsem si nemohla vzít nic silnějšího butter

Není tady

#29 26. 2. 2009 18:00

Nela
♥♥♥♥♥♥-

Moje zkušenost je ta, že pokud chlap nechce, tak s ním neuděláte vůbec nic.  Mého manžela taky k zubaři nedostanu, zkoušela jsem po dobrém, po zlém, bez výsledku.  Dokonce byl i několikrát objednaný, což v dnešní době nebylo vůbec lehké  Zuby má strašné a já mu to mám  (to je jediná zásadní věc, která mi vadí) stašně za zlé.    Nechápu, že si neuvědomí, že prostě na cizí lidi nepůsobí dobře, když otevře pusu, zbytečně   si ubírá na důvěryhodnosti. Ač je to jinak velmi rozumný chlap, tady v tomto se chová jako pitomec.  Vymyslí si tisíc důvodů, proč tam nejde, ten největší důvod je už teď asi ten, že se prostě za své zuby už stydí, tak tam raději nejde.

"Člověk si uvědomí, že byl šťastný, až už je to pryč."

Není tady

#30 26. 2. 2009 19:57

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Kdyby partnerka nepečovala o své zuby, asi by jí bylo cítit z pusy.... a to bych jí pak asi ani nedal pusu.
Kdybych nepečoval o své zuby já, asi by mi bylo cítit z pusy.... a to bych pak zcela určitě ani pusu nedostal.
rock

Není tady

#31 26. 2. 2009 19:59

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Ale znám i jeden bezva kameňák na půjčování zubní protézy mezi dvěma partnery..... lol tummenupp godlike

Není tady

#32 26. 2. 2009 20:34

Blossom
Host

Nela napsal(a):

Moje zkušenost je ta, že pokud chlap nechce, tak s ním neuděláte vůbec nic.  Mého manžela taky k zubaři nedostanu, zkoušela jsem po dobrém, po zlém, bez výsledku.  Dokonce byl i několikrát objednaný, což v dnešní době nebylo vůbec lehké  Zuby má strašné a já mu to mám  (to je jediná zásadní věc, která mi vadí) stašně za zlé.    Nechápu, že si neuvědomí, že prostě na cizí lidi nepůsobí dobře, když otevře pusu, zbytečně   si ubírá na důvěryhodnosti. Ač je to jinak velmi rozumný chlap, tady v tomto se chová jako pitomec.  Vymyslí si tisíc důvodů, proč tam nejde, ten největší důvod je už teď asi ten, že se prostě za své zuby už stydí, tak tam raději nejde.

Nelo, rozumím ti a ráda  bych pomohla. Napadlo mě jediné - léčba šokem: Co takhle celé tohle vlákno vytisknout, i s tvým příspěvkem, a položit mu to třeba na noční stolek, nebo někam, kde to najde on sám?

#33 26. 2. 2009 20:40

Tajgr
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mars

PetrV napsal(a):

Soukromých zubařů je všude akutní nedostatek, přitom je to lukrativní zaměstnání. Díra na trhu práce. Máte-li potomky ve správném věku, zkuste jim navrhnout studium medicíny :-) Zubař nezaměstnaný nikdy nebude.

Jj,kdybych se měla zas rozhodovat ale někdy před 20 lety tak zubařina jasně vede! smile

http://sign.kards.ru/images/sign/0a/00/10.jpg?rnd=6500
Člověk se narodí nahý,mokrý a hladový.Pak se věci začnou zhoršovat.

Není tady

#34 26. 2. 2009 20:43

Tajgr
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mars

aprill napsal(a):

topazio napsal(a):

Barborka napsal(a):

Něco ti poradím, dělá to spousta lidí, kteří nemají svého zubaře, když je bolí zuby, tak jsou na pohotovost. A ti je ošetřit musí.

Na pohotovosti ti udělají jen nezbytně nutný zákrok .

To je pravda,proto to je pohotovost,léčit už musí ošetřující zubař.

http://sign.kards.ru/images/sign/0a/00/10.jpg?rnd=6500
Člověk se narodí nahý,mokrý a hladový.Pak se věci začnou zhoršovat.

Není tady

#35 26. 2. 2009 20:45

ajaE
♥♥♥♥♥--

Pro Barborku-a uz jsi se informovala v Ostrove?Ten kousek snad zvladnes ne?Lina huba-holy nestesti!

Není tady

#36 27. 2. 2009 7:24

Barborka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Karlovy Vary

ajaE napsal(a):

Pro Barborku-a uz jsi se informovala v Ostrove?Ten kousek snad zvladnes ne?Lina huba-holy nestesti!

Já nebydlím přímo ve Varech, ale kus dál, tak Ostrov už je dost daleko... ale můžeš tam někoho doporučit, kdo by bral?

Není tady

#37 27. 2. 2009 10:29

Nela
♥♥♥♥♥♥-

Blossom :   Taková léčba šokem by u mého muže  moc nepomohla.  Spíš by se naštval,  že o tom někde píšu. sad 
Ale včera se  stalo něco podivného :  Večer si sedl a sám začal, že musí s těma zubama něco dělat, že ho to strašně štve, že ví, jak je to hrozné, atd...., Já jsem jen byla vykulená, protože toto téma je u nás zakázáno, a to ani nevěděl, že hodinu předtím, jsem napsala takový příspěvek.   Tak doufám, že  se dočkám, že můj manžel, kterého bych nevyměnila za nic na světě, překoná svůj strach a já se budu konečně s láskou dívat, když se zasměje a budu na něj náležitě pyšná. smile

"Člověk si uvědomí, že byl šťastný, až už je to pryč."

Není tady

#38 27. 2. 2009 17:33

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Nela napsal(a):

Blossom :   Taková léčba šokem by u mého muže  moc nepomohla.  Spíš by se naštval,  že o tom někde píšu. sad 
Ale včera se  stalo něco podivného :  Večer si sedl a sám začal, že musí s těma zubama něco dělat, že ho to strašně štve, že ví, jak je to hrozné, atd...., Já jsem jen byla vykulená, protože toto téma je u nás zakázáno, a to ani nevěděl, že hodinu předtím, jsem napsala takový příspěvek.   Tak doufám, že  se dočkám, že můj manžel, kterého bych nevyměnila za nic na světě, překoná svůj strach a já se budu konečně s láskou dívat, když se zasměje a budu na něj náležitě pyšná. smile

Tak vidíš... To je moc hezký! .... tummenupp

Není tady

#39 28. 2. 2009 0:57

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

pravděpodobně  přítele ten zub nebo ať už se jedná o něco jiného, nechytl tak ,že šel dobrovolně.wink..že opravdu toho doktora potřeboval..

Můj manžel v životě by nešel doktorce. jentak sám od sebe..On totiž všude omdlíválol a z doktorů má strach..
Když ho,ale chytil zub moudrosti a zhnisalo mu to..fuj .když si na to vzpomenu ..pusu nateklou ,jíst nemohl a přes bolest a otok neviděl..šel dobrovolně..asi už se to opravdu nedalo snést..Dnes chodí na pravidelné KO

to samý ,neustále jsem mu říkala,když byl nastydlý .dojdi si k dr.nepřecházej to!!!Kdepak , v žádným případě..Žádnej doktor!!!!

no a jednoho krásnýho dne oboustranej zápal plic a zánět středouší..no a jako každej chlap,prostě umíral. je fakt ,že mu asi bylo ouvej..
no a dnes,není žádný problém,aby si došel jakémukoliv doktorovi..i když se přiznám doprovod musím dělat stejnělol

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#40 28. 2. 2009 10:05

Tari
♥♥-----
Místo: Praha

já bych pohrozila, že s potenciálním bezzubákem a taky srabíkem žít nechci smile)
myslím, že vidina pochroumanýho mužskýho ega ho tam dokope :

Není tady

#41 28. 2. 2009 10:59

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Nedokope, nedělej si iluze... Možná některýho, ale jsou i tací, kteří radši rezignujou na vzhled, dokonce i na oblíbená jídla (který nepokoušou), než by navštívili zubaře http://fora.babinet.cz/img/smilies/skurt.gif

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#42 28. 2. 2009 11:06

Romča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: ostravsko

BM dokopala až šílená bolest, kdy podstupoval chirurgicé zákroky a musel chodit pravidelně.Dnes je tak vzorný že chodí pravidelně, bojí se , že by musel podstoupit znova taková muka.

Upravil(a) Romča (28. 2. 2009 11:07)

Není tady

#43 28. 2. 2009 11:10

Tari
♥♥-----
Místo: Praha

helena napsal(a):

Nedokope, nedělej si iluze... Možná některýho, ale jsou i tací, kteří radši rezignujou na vzhled, dokonce i na oblíbená jídla (který nepokoušou), než by navštívili zubaře http://fora.babinet.cz/img/smilies/skurt.gif

a rezignujou i na sex? vatongue

Není tady

#44 28. 2. 2009 11:26

helena
♥♥♥♥♥♥♥

a rezignujou i na sex?
To jde ruku v ruce - akorát ta rezignace není tak úplně dobrovolná http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí