29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
A držíš se toho?
Není tady
Anjika napsal(a):
Vraj to nemám brať osobne, nemám byť urážlivá a som ako malé decko. :-(
promiň, ale myslim že na tom něco bude....
Není tady
Anjika napsal(a):
Vraj to nemám brať osobne, nemám byť urážlivá a som ako malé decko. :-(
souhlas.
Není tady
A tak co kdyby sis ty, co neodpovídají vymazala nejen z facebooku, ale i z mobilu??? A máš po starostech
Není tady
Odpísala som, že to je pravda, mňa sa hocičo dotkne a som potom zlá aj k ľudom,ktorych mam v podstate rada. A Citronka, nebi ma kladivom po hlave, aj to beriem osobne.
Není tady
Anjiko - jsem dotčená. Psala jsem Ti otázku 13:09 a doteď jsi mi neodpověděla....
Není tady
Anjiko, netrpis nahodou hranicni poruchou (borderline)?
Nekoho me to pripomina...
Mela bys opravdu zajit k psychologovi.
Upravil(a) venuše (26. 2. 2009 14:26)
Není tady
venuše napsal(a):
Anjiko, netrpis nahodou hranicni poruchou (borderline)?
Nekoho me to pripomina...
Mela bys opravdu zajit k psychologovi.
Po dlouhé době venuše s tebou musím souhlasit, ano i já ze své zkušenosti (díky bohu z dávné minulosti) tyhle pocity znám..... Anjiko, s tím ti opravdu může psycholog pomoct....
chápu, že ti je to nepříjemné, ale bez odborné pomoci s tím asi nepohneš..... (normální to není - protože není pro tebe normálního nic, když tě to takhle trápí.... takhle vlastně poznáš svoje "normálno"...)
Není tady
Obávám se, že Anjika ani netuší, že má problém - soudím z toho, co píše. A. problém nemá, mají ho všichni kolem. Nechci dělat proroka, ale pokud si jej nepřipustí a nerozhodne se jej řešit, tak jsou všechny tyto příspěvky jako plácnutí do vody.
Není tady
Anjika napsal(a):
Odpísala som, že to je pravda, mňa sa hocičo dotkne a som potom zlá aj k ľudom,ktorych mam v podstate rada. A Citronka, nebi ma kladivom po hlave, aj to beriem osobne.
Anjiko, to už snad přeháníš, nebo myslíš, že smajlíky tady bere každý osobně?
Není tady
annie napsal(a):
Obávám se, že Anjika ani netuší, že má problém - soudím z toho, co píše. A. problém nemá, mají ho všichni kolem. Nechci dělat proroka, ale pokud si jej nepřipustí a nerozhodne se jej řešit, tak jsou všechny tyto příspěvky jako plácnutí do vody.
Jojo, připuštění problému je základ.... jinak jsou tyhle příspěvky jako plácnutí do vody, souhlas
Není tady
Holky jako ma dojem, ze tato diskuze uz nikam nepovede...
Není tady
Kamchinka napsal(a):
Holky jako ma dojem, ze tato diskuze uz nikam nepovede...
Každá diskuze od Anjiky nikam nevede .
Upravil(a) aprill (26. 2. 2009 15:08)
Není tady
nedržím sa toho, ale čo už... sa si priznávam, že som rozmaznaná a netrpezlivá - to stačí
Není tady
annie napsal(a):
Anjiko - jsem dotčená. Psala jsem Ti otázku 13:09 a doteď jsi mi neodpověděla....
Měla bys Anjiku vymazat ze svých kamarádů
Není tady
Ale tahle diskuze někam povede, vždyť i Lavský má svoje druhé pokračování psychologické...
Není tady
Anjiko....něco jsi mi připomněla....zkus sledovat moje myšlenky....
1. v rodině...blízké rodině...se čeká mimi....už se je v nemocnici....potkáš ráno náhodou tatínka...řekneš mu...to to trvá, co...už je to nějaké dlouhé, viď...tatínek...velice blízký příbuzný....se nadme radostnou pýchou...a ty se dozvíš...ŽE TO JE DÁÁÁVNO NA SVĚTĚ....SKORO DESET HODIN....jasně, mělas upřímnej zájem, ale jaksi....jsi kdesi daleko za prachobyčejnými známými...a to jsi docela blízká příbuzná....přemíláš si to v hlavě, proč Ti nedali vědět....
2. jdeš gratulovat velmi blízké příbuzné...nenajdeš ji doma...ona slaví se zbytkem lidí, co jsou v příbuzenském poměru stejném jako Ty....sešli se, aniž Ti dali vědět....ba co víc...složili se na společný dárek...a Ty stojíš před domem s mobilem v ruce...a řešíš...MÁM TAM JÍT A DĚLAT JAKOBY NIC...NEBO MÁM JÍT DOMŮ A LITOVAT SE...
3. Do Tvého domova se z příbuzenstva koupí jakoby dárek...věc, kterou nepotřebuješ, nehodí se Ti...bohužel ani nelíbí...a Ty nevíš, zda to přijmout jako dar a trpět doma ten klump, který ti přibyl...
časem jsem zjistila, že druhé nepředělám. A že mi nestojí zato...se trápit pro věci, nad nimiž by člověk s trochou nadhledu mohl mávnout rukou....KDYBY TO TEDA UMĚL....!
Není tady
číslo 2 - to by sa ma tiež dotklo a domnievala by som sa, že príbuzná sa so mnou nechce kontaktovať
Není tady
Anjika napsal(a):
číslo 2 - to by sa ma tiež dotklo a domnievala by som sa, že príbuzná sa so mnou nechce kontaktovať
Chytrá holka , a stejné je to i tehdy když ti někdo neopovídá na SMS.
Není tady
annie napsal(a):
to neni nic noveho, historie se opakuje
Není tady
suny - jistě.
Anjiko - tak jsme se vykecaly a teď nám pověz, co se sebou hodláš dělat Ty. Rady sis přečetla, tak...
Není tady
Ak nabudúce nedostanem odpúoveď, tak dotyčnému alebo dotyčnej zavolám, že čo sa deje. Ale čo ak to bude muž a náhodou bude spriateľkou a bude mať z toho problémy?
Není tady
Anjiko, neni nahodou ZADNA odpoved taky odpoved? Sedis si snad na vedeni?
Pochybuji, ze ten volany muz bude mit z toho ze ty mu volas problemy.
Problem spis budes mit ty po te co te s klidem posle do p.r.d.e.l.e a budes to tu zase resit.
Není tady
Hej, všetci, ktorí mi neodpovedajú ma pošlú do pr...... Klop klop na čelličko.
Není tady
Alkebo další extrém môže nastať, že človek, ktorémiu potom zavolám sa rozkecá a ja nerada dlho telefonujem, lebo málo zarábam, tefonujem len vtedy, ak volám napríklad do jazykovej školy, či nehľadajú lektorku a podobne.
Není tady