Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 25. 2. 2009 20:57

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Re: Veľmi ma urazí, keď

Popelko,
přesně tak smile

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#27 25. 2. 2009 20:59

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Anjiko,
když je ti z toho do pláče, tak ti ublíží. Podle mě máš nízké sebevědomí a když ti někdo neodepíše, myslíš si, že tě ten člověk nemá rád.
Ale tak to opravdu není! Věř mi, jsem toho zářným příkladem big_smile .
V 99% je to z toho důvodu, že dotyčný buď nemá čas nebo zrovna nemá náladu odepisovat, protože má třeba špatnou náladu nebo ho čeká něco důležitého.
Tohle si vždycky říkej.

Není tady

#28 25. 2. 2009 21:08

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Aby si trochu nelhala. Spíš by, myslím, bylo přínosnější, naučit se chápat, že prostě na světě existují lidé, kteří mě nemusí. Žádný z nás nesedí všem. Připadá mi, že se Anjika neustále dožaduje pozornosti a potřebuje  neustále od všech o něčem ujišťovat...........když se jí nedostane toho, co chce, dupe nožičkou - ostatně, i tady je to vidět

Upravil(a) mashanka (25. 2. 2009 21:09)

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#29 25. 2. 2009 21:11

venuše
♥♥♥♥♥♥-

A ty si zase rada do kazdyho kopnes......
Fakt uz ty tvoje sebevedome blaboly nemuzu cist!

Není tady

#30 25. 2. 2009 21:13

mala.popelka
Moderátor(ka)
Místo: krásné Podbeskydí

dámy, prosím, abyste se držely tématu a vynechaly osobní osočování. děkuji.....

"Proti bolestem duše jsou jen dva léky: naděje a trpělivost" - Pythagoras

http://www.ticker.7910.org/as1cMbUuM2B0010MjAzZHwwMDAwMjY2N2R8TmFzIHphenJhayBLcnlzdHVmZWsgbWE.gif

Není tady

#31 25. 2. 2009 21:17

Anjika
♥♥♥♥♥--

Takto. Najprv som poslala jednu sms, o desat
t hodín druhú a až potom som si dotyčného vymazala a  som mu tiež napísdala, žwe ma jeho správanie urazilo a nie som človek, ktorý sa pchá druhým do riti. (dúfam, že to nie je brané ako neslušnéslovo)
Druhý príklad.Učila som nemčinu jedno dievča z decáku, celkom sme si rozumeli. Poslalasom jej po jednom chlapcovi vianoičný darček a nepoďakovala ani. :-(

Není tady

#32 25. 2. 2009 21:19

mashanka
Zablokovaný

venuše napsal(a):

Jednoduchá rada - nečti je, pokud je nedokážeš domyslet

Není tady

#33 25. 2. 2009 21:20

mashanka
Zablokovaný

mala.popelka napsal(a):

dámy, prosím, abyste se držely tématu a vynechaly osobní osočování. děkuji.....

Jaké DÁMY ????????? Já se tématu držím !

Není tady

#34 25. 2. 2009 21:22

mashanka
Zablokovaný

Anjika napsal(a):

t hodín druhú a až potom som si dotyčného vymazala a  som mu tiež napísdala, žwe ma jeho správanie urazilo a nie som človek, ktorý sa pchá druhým do riti. (dúfam, že to nie je brané ako neslušnéslovo)
Druhý príklad.Učila som nemčinu jedno dievča z decáku, celkom sme si rozumeli. Poslalasom jej po jednom chlapcovi vianoičný darček a nepoďakovala ani. :-(

Poslala jsi jí dárek, abys jí udělala radost nebo abys  cítila její vděk ? Jen se ptám

Upravil(a) mashanka (25. 2. 2009 21:23)

Není tady

#35 25. 2. 2009 21:23

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Prazska ves

venuše napsal(a):

Mam pro tebe reseni: odloguj se a vypadni, noni?

Anjiko, ty si z nas delas pr...? NOACO, ze ti nepodekovala? Svet se nezhroutil, nebo ty to delas vyhradne s vidinou nejakeho podekovani? Pokud tady hledas pochopeni pro svou blbost, tak to teda neni ta spravna adresa.
Co chces slyset? Ze jsi precitlivela? Reflektujes vubec, co ti tady pisou? Proc stale dokola omilas tu stejnou slamu?

42!

Není tady

#36 25. 2. 2009 21:25

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Ty máš dárek možnost dát, ona mám možnost poděkovat. Ty máš možnost sms poslat, druhý má možnost odpovědět. Každý si vybírá.

Tvoje pravidla nejsou pravidly žádného jiného člověka na světě. Tady něco hnije Anjiko.

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#37 25. 2. 2009 21:27

mashanka
Zablokovaný

baba.jaga napsal(a):

venuše napsal(a):

Mam pro tebe reseni: odloguj se a vypadni, noni?

Anjiko, ty si z nas delas pr...? NOACO, ze ti nepodekovala? Svet se nezhroutil, nebo ty to delas vyhradne s vidinou nejakeho podekovani? Pokud tady hledas pochopeni pro svou blbost, tak to teda neni ta spravna adresa.
Co chces slyset? Ze jsi precitlivela? Reflektujes vubec, co ti tady pisou? Proc stale dokola omilas tu stejnou slamu?

Sleduji Anjiku už delší dobu. Potřebuje odborníka. Na férové, konstruktivní rady zásadně nikdy nereaguje a ignoruje je - odpovídá pouze na chlácholení a ujišťování, že ji určitě mají všichni rádi, jenom to tak nevypadá

Není tady

#38 25. 2. 2009 21:28

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Anjiko,
promiň, ale to už jsme tu řešily... Výraz vděku za tvoji nezištnou pomoc nemusí být vždy dle tvého očekávání...

Ale opravdu ti moc pomůže, když si řekneš, že ten, kdo ti neodepsal, prostě jen nemá chuť ti odepsat. A když ti nenapíše ani za půl roku, tak pak už to opravdu znamená, že tě nechce vidět.

Je ale škoda, že sis evidentně z milnuých diskuzí moc nevzala, protože ta samá témata otevíráš znovu a znovu, jen v bleděmodré (tzn. trochu pozměněné).

Není tady

#39 25. 2. 2009 21:30

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Babo jago,
prosím, neútoč na Anjiku.

Děkuji

Není tady

#40 25. 2. 2009 21:34

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Prazska ves

Tulipánka napsal(a):

Babo jago,
prosím, neútoč na Anjiku.

Děkuji

Neutocim, jen jsem se chtela ujistit, ze nestastne devce neprehledlo nektere prispevky. Ale uz mi bylo vysvetleno ze se jedna o tezky pripad, ktery potrebuje odborny zasah. Takze jiz nadale nehodlam plytvat svym casem. Dekuju za pochopeni.

42!

Není tady

#41 25. 2. 2009 21:36

Anjika
♥♥♥♥♥--

Keby šlolen o jednéhočloveka- ok. Alekumne sa tak viac ľudí správa, že neodpisuje, nekomunikuje. Napríklad bývalá kolegyňa mi takisto neopísala na zopár sms a keď som jej napísala, že ma to hnevá a už ju nebudem viac otravovať, takmi odpovedala, že ani netušila, že totak vezmem.

Není tady

#42 25. 2. 2009 21:38

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Anjika napsal(a):

Keby šlolen o jednéhočloveka- ok. Alekumne sa tak viac ľudí správa, že neodpisuje, nekomunikuje. Napríklad bývalá kolegyňa mi takisto neopísala na zopár sms a keď som jej napísala, že ma to hnevá a už ju nebudem viac otravovať, takmi odpovedala, že ani netušila, že totak vezmem.

Přečti si to po sobě znovu, co jsi napsala, máš tam mimo jiné i odpověď.

Není tady

#43 25. 2. 2009 21:38

mashanka
Zablokovaný

babo jago, fakt je jeden - pomoc potřebují především těžké případy - ty lehčí si dokáží pomoci samy. Ale tady jí asi nepomůžeme. Řekla bych, že za posledních pár měsíců jsme vyčerpaly všechny možnosti, bohužel. Můžeme jen reagovat (odepisovat na SMS). Když jí to pomůže k pocitu, že někoho zajímá, proč ne. wink

Upravil(a) mashanka (25. 2. 2009 21:39)

Není tady

#44 25. 2. 2009 21:48

Dita.L
♥♥♥♥♥♥♥

Anjika napsal(a):

Tak prečo to ľudia robia, že nezareagujú? Ja to pokladám za nespoločenské správanie. Napríklad sm si vymazala z facebooku jedného človeka, ktorého som mala rada, no dnes som mu poslala ráno sms, že by som sa rada stretrla, čakala som do večera na odpoveď, tak som mu tú sms poslala znova na druhé jedo  telefonne číslo, stále nič. Tak som si ho vymazala.

jooooooooooo ja  odpovim na sms/mail treba taky az za tejden gloria Ne ze bych dotycneho nemela rada, ale jsem proste bordelar storstark a nebo nemam cas/telefon/zapnuty PC vissla

Odpovídám za to co říkám. Ne za to, jak ty tomu rozumíš.

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/71x35tm2w.pnghttp://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/d/dflqakn4e.png
http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/2/2cxnuzbkh.png

Není tady

#45 25. 2. 2009 22:30

Emma
♥♥♥♥♥--
Místo: Bratislava

Anjika, skús pochopiť, že ty si pupkom svojho života a nie pupkom života iných ľudí. A na to sa predsa urážať nemôžeš. Ak ťa to uráža a ešte aj ľuďom píšeš, že sa hneváš, že sa im nechceš strkať do zadku, tak sa ani nečudujem, že ti neodpisujú. Pozri sa na to z druhej strany. Keby ti niekto napísal a ty nemáš čas alebo chuť odpísať, o nejaký čas ti napíše, že sa urazil a nahneval, tak neviem, či by si mala chuť odpisovať späť. Asi by si si myslela, že nech sa hnevá, keď chce.
Poznáš starú pesničku... "svet nemá slzy rád, ešte ťa vysmeje...." a je to tak. Skús sa zamyslieť nad sebou, že naozaj dupeš nožičkami....a to nemá veľa ľudí rado. Tak keď si chceš vynucovať vďaku, lásku, pozornosť, tak sa nečuduj, že ju nemáš. Skús byť veľkorysejšia a potom aj tí ostatní budí veľkorysejší k tebe.
Priznám sa, že to vidím u teba nadlho....ale možno prekvapíš.

Ak chceš nájsť poklad, musíš na tenký ľad. rodna

Není tady

#46 25. 2. 2009 23:07

henrietta
♥♥♥♥---

Anjiko kdybys nepsala slovensky, tak bych si myslela, že jsi jedna moje spolužačka. Dokud jsem se s ní neseznámila víc, tak mě nijak nevadila, ale od chvíle, co jsme obě získaly dojem, že se jako trochu kamarádíme, tak mě začala neuvěřitelně štvát. Pořád mě totiž kontaktovala s blbostma a když jsme se viděly, tak mě kníkavým hlasem vyprávěla svoje trápení. Pár měsíců jsem se ji snažila nějak pomáhat, utěšit atd. ale pak mě to přestalo bavit a pak mě to začalo dokonce silně štvát. Teď je mi jí trochu líto a zároveň ji mám v neviditelných, abych jí nemusela na její další zprávu od plic napsat, že mě prostě štve.

Možná taky někoho štveš a proto ti neodpovídá a když mu pak ukřivděně napíšeš, že sis ho teda na věky vymazala, tak ho to třeba mrzí, ale ne tak moc, aby se to snažil napravit. Kašli na to a hledej jinde.

Není tady

#47 25. 2. 2009 23:22

Asha
♥♥♥♥---

anjiko - to je pořád ten stejný případ s tou 500 sk ??? .... na víc, když někomu napíšeš, že si ho mažeš.... tak se pak divíš, že neodepíše na sms ??? Vždyť je vymazanej va tak jak může reagovat ?

I pád na d*žku je pohyb kupředu http://www.kolobok.us/smiles/standart/black_eye.gif

Není tady

#48 26. 2. 2009 0:21

bloncka
♥♥♥♥---

Anjika napsal(a):

Použiju Tvoje výrazivo, snad mě lépe pochopíš: bohužel děláš právě to, že se pcháš druhým do riti a čekáš, že Ti za to budou vděčně líbat ruce. Rada: zkus něco udělat jen tak a nečekat nic na oplátku. Pak nebudeš zklamaná a nebude Ti do plaču.

Není tady

#49 26. 2. 2009 0:33

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Anjiko, a co kdybys odepisovala jenom lidem, kteří napíšou Tobě? Tak budeš mít 100%ní jistotu, že s Tebou komunikovat chtějí.
Jinak nemůžeš lidi otravovat a čekat, že budou rádi, že jim píšeš. Někdo ano, ale jiný třeba ne.

No a pokud Ti neodepisuje víc lidí... hádej kdo u všech případů je? Správně. Ty!!! Nemá to náhodou něco společného s Tebou, a ne s ostatními? Zamysli se...

Jinak já na SMS-ku, která není otázkou, neodpovídám. Zejména pokud nechci.
Pokud mě někdo chce informovat, dobře... ale nejsem povinna odpovídat "děkuju žes mě informoval" nebo tak něco... Ten druhý mi píše protože chce, ne? A ne kvůli tomu, aby dostal odpověď!!!

Není tady

#50 26. 2. 2009 6:28

Anjika
♥♥♥♥♥--

A ja zase zareagujem. Viac ľudí sa takto kumne správa. Napríklad máme sp priateľom spoločnúznámu. V utorok jej pošlem sms, žesa s noou chceme stretnúť a aby napísala,ktorý den jej to vyhovuje. Odpoved od nej nedošla, tak som sms podslala včera znova a čakám do poludnia, ak sa neozve, nechcem s ňou mať nič už spoločné. A čosa týka tohočasu na odpoveď, tak tú minútu si človek nájsť môže. A inak človeka,ktorý mi nie je ochotný odpovedať ani za 12 hodín, nepokladám za svojho priateľa - toje druhý prípad - tak prečo by som sa s ním mala naďalej kontaktovať?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí