29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
niekomu pošlem sms - samozrejme človeku, ktorého poznám - a on nieje schopný a ochotný odpovedať ani za 12hodín. To sa mi už stalo s viacerými ľuďmi. Ja to beriem osobne a som smutná z toho, že ma nikto nemá rád.
Není tady
To máš ale hodně blbý. Žádná povinnost, komunikovat s někým, prostě neexistuje a těžko někoho nutit k tomu, aby se s tebou bavil, když nemá chuť.
Nebuď smutná a spíš přemýšlej o tom, proč nejsi oblíbená. Asi to nebude vina těch druhých
Není tady
anjiko neblázni. chápu, že tě to mrzí, mám to taky tak, pže očekávám, že mě dotyčný alespoň prozvoní na souhlas, ale spíš se toho nedočkám. proč by to mělo hnedka znamenat, že tě nemá nikdo rád? to je přeciž blbost!
Upravil(a) leny.wood (25. 2. 2009 19:01)
Není tady
Pokud ty své známe věčně bombarduješ nějakýma hovadinama, např. jak tady každou chvíli, se nediv...
Dej jim oddych a počkej, až se ozvou sami ( jestli se vůbec ozvou ).
Není tady
Tak prečo to ľudia robia, že nezareagujú? Ja to pokladám za nespoločenské správanie. Napríklad sm si vymazala z facebooku jedného človeka, ktorého som mala rada, no dnes som mu poslala ráno sms, že by som sa rada stretrla, čakala som do večera na odpoveď, tak som mu tú sms poslala znova na druhé jedo telefonne číslo, stále nič. Tak som si ho vymazala.
Není tady
Anjika napsal(a):
niekomu pošlem sms - samozrejme človeku, ktorého poznám - a on nieje schopný a ochotný odpovedať ani za 12hodín. To sa mi už stalo s viacerými ľuďmi. Ja to beriem osobne a som smutná z toho, že ma nikto nemá rád.
V tvém případě, bych se nad sebou hodně zamyslela .
Není tady
Práve om sa zamyslala a povedala som si, že nie som ochotná komunikovať s niekým, kto sa takto správa. Nechcem sa nikomu pchať do ....
Není tady
Anjiko, proč se trápíš takovýma věcma? Jsou důležitější věci na světě. A proč ti neodpíší? Třeba nemají potřebu, chuť, čas, kredit - může to být cokoliv, rozhodně to ale není důvod z toho dělat vědu. Kolikrát se i mě stane, že prostě neodepíšu, a to věř, že jsem společenský člověk, ale prostě někdy ani není co odepsat.
Není tady
Lenže ja odpíšem vždy, aj keby mi mal ostať kredit len 1 Euro.
Není tady
Anjiko, že něco děláš ty ještě neznamená, že to tak dělají všichni. Bohužel, budeš se s tím muset smířit, jinak se z toho všeho zblázníš, holka.
Není tady
Docela často se mi stává, že SMS dostanu ve chvíli, kdy si ji přečtu a zároveň na ní nemůžu odpovědět (řídím auto, nakupuju atd.) a pak na ni zapomenu. To se prostě stává. Někdy yni nemám chuť komunikovat. Je jasné, že odpovědět je slušné, ale jak znělo nahoře - nikdo není povinen odpovídat, pokud nemá kdy nebo ho nenapadá co.
Není tady
dnešný prípad.Poslalasom sms asi o pol osmej ráno. Čakala som do šiestej večer, poslala som sms znova a nič. Ja odpoviem,ja nezabudam. Som skrátka zodpovedný suchár.
Není tady
Anjiko nebuď smutná z toho, že ti někdo neodpoví hned na sms. Mě, když přijde sms, tak taky hned neodpovídám hned. Někdy ani hned odpovědět nejde.
Upravil(a) topazio (25. 2. 2009 19:56)
Není tady
Anjika napsal(a):
dnešný prípad.Poslalasom sms asi o pol osmej ráno. Čakala som do šiestej večer, poslala som sms znova a nič. Ja odpoviem,ja nezabudam. Som skrátka zodpovedný suchár.
a proč jí posíláš znova? vypadá to, jako bys dotyčného "stíhala" to, že ty odpovíš a nezapomeneš ještě neznamená, že to nemůže udělat druhý - co člověk, to individuální jedinec, tak na to taky mysli
Není tady
Anjika, vobec ťa nenapadlo, že dotyčný, ktorého už toľko otravuješ, sa s tebou zísť nechce a nechce ti to vpáliť rovno, tak radšej volil túto cestu?
nie Anjika, skôr mám pocit, že si závislá od toho, či ti niekto odpíše alebo nie. Vykašli sa na to. A ak si niekoho z facebooku vymažeš, asi o tom vie, nie? Tak potom prečo sa s ním onedlho chceš stretnúť? Veď si urobila radikálne rozhodnutie - vymazala si toho človeka spomedzi svojich priateľov a potom sa zrazu chceš stretávať? Snaž sa najprv zvážiť svoje jednanie predtým, než niečo radikálne spravíš... myslím, zváž následky svojich činov skôr než niečo urobíš alebo povieš. A keď už niečo urobíš, tak si za tým stoj a nerob zas opak. Potom sa ľudia v tebe nevyznajú a hlavne pochopia, že nevieš čo chceš.
Neber ma prosím, príliš vážne, lebo toto sú len moje domnienky, keďže ťa vôbec nepoznám....
Není tady
Anjiko, lidé nejsou povinni žít podle tvých pravidel a představ....
Není tady
Anjiko,
já třeba zrovna také nemám náladu odpovědět a pak na tu SMS zapomenu. A vůbec to neznamená, že bych pisatele neměla v lásce. A kdyby se každý takový urazil, tak už jsem asi bez kamarádů .
Není tady
PavlaH napsal(a):
Anjiko, lidé nejsou povinni žít podle tvých pravidel a představ....
A hlavně, je dost pravděpodobné, že je jim úplně jedno, co ty považuješ za neslušné
Upravil(a) mashanka (25. 2. 2009 20:15)
Není tady
Anjika napsal(a):
Anjiko, opravdu není ničí povinnost jednat tak, jak ty si zrovna představuješ.... A pokud odepíše, odepíšeš pak hned ty jemu ? A zase on tobě ? To by ses mohla urazit u každého, protože takovýhle kolotoč je bez konce.
V řadě případů na SMSky nereaguju, ať už proto, že prostě zapomenu a když čistím mobil, už to není aktuální..... nebo nemám zrovna čas.....
možná bys byla lidmi oblíbenější, kdyby ses jim tak aktivně nevnucovala, ať už je to na telefonu, Facebooku, prostě všude.
Není tady
to není o vnucování, to je o nulové sebedůvěře, sebevědomí, doměnkách a kladení důrazu na to "jak by to mělo být". Prostě a jednoduše zásek někde v pubertě.
Není tady
Tulipánka, nejak som nepochopila otázku.
Není tady
Anjiko, otázka byla jednoduchá...... lidé, kteří ti neodpoví, tě spíš naštvou..... ? Nebo je ti to spíš líto, mrzí tě to, ublíží ti to ?
Není tady
Je mi z toho do plaču.
Není tady