|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Zuzi, vůbec není zač 
Beru a ty máš zakázáno na takový věci myslet, ale ta zavinovačka je fakt super
, kluci nějak extra neblindili, takový to normální občas malinko a na boku je to v pohodě, vyteče jim to z pusinky samo 
A ta neděle v březnu se mi zamlouvá taky, i když já mám toho 3.3. 
Není tady
Ahoj holky,
jak na to koukám, tak jsou tady tři adeptky na porod, co? Tak žádný předbíhání, hezky postupně.
Beru, užij si návštěvu, já bych ze sebe nevydala ani hlásku německy, nějak mi dělá problém mluvit, sice rozumím jakš takš, ale prostě se stydím, že kváknu něco blbě a budu za debila.
Taky vůbec nevím, jak budu dávat mrňouse spát, ale asi na bůček, prej se to teď doporučuje, snad mi taky něco řčeknou v porodnici, ne?
S těma dotazama ohledně UŽ??? To mi taky pěkně s......, dneska mi dokonce pustili i v krámě dopředu, takže asi vypadám hrozně, ani nikdo nekecal.
Zuzí, ta postýlka je moc hezká, já mám povlečení se žirafákama a i ten mantinel, je to modrý, takže když to bude holčina, tak má smůlu,nebo jí musím v porodnici vyměnit, ale pindíka jsem viděla, takže snad jsem neměla halucinace a Dr. taky ne.
Jo, večer holky nevím, přítel je doma (divný, dneska žádná akce), prej jdou až zítra, tak jestli se sem dostanu , tak se určo stavím na pokec.
Povedlo se mi vyluxovat a vytřít docela rychle, takže si jdu hodit kopýtka na gauč a přečtu si noviny. Jo , četly jste to o té paní, jak rodila doma? No, skončilo to hodně blbě, nikdy bych do toho doma nešla.
Není tady
Silvi, vy máte doma taky zvěřinec? (myslím fakt zvířátka, ne děti + manža). Koukala jsem na fotky.
Není tady
Tak já bych si porod doma taky neriskla, nikdy nevíš, jaký můžou být komplikace a pak jde o vteřiny, takže já jsem jednoznačně proti porodům doma 
Marti, jj, máme po*n, psa a dva osmáky, pískomil natáhl bačkory a další už nebude
, taky se nenudíme.
, no a k tomu ještě manžu a ty dva
, tý jo dneska příťa nemá žádnou akci joo?
, takhle nám kazit večerní tlachání.
Fakt ty řeči uuuž nesnáším úplně maximálně 
Není tady
Tak Zuzi, dneska to vidím, že zalezu, páč ty dva jsou neúnavný a já jsem utahaná jak ..., ještě tu lítají, zbývá je dát do postele a je tu příšernej řev k tomu, tak to zabalím brzy, tak dobrou noc všem
Není tady
Ahoj Zuzi, takže zase sama doma? Já se teda hlásím do klubu, zase jsem opuštěná doma! Jinak postýlka je moc pěkná, my máme postýlku starou asi 40let, taky jsem ji jen přelakovala a myslím že službu ještě udělá!
Není tady
A zrada, už je fuč i Zuzka! 
Jinak Beru čtu že u tebe je to na spadnutí, takže na tebe moc myslím! Jsem zvědavá pro jaký datum se Tomášek rozhodne! 
Není tady
Ahoj,
tak večerní kecání enbude, no neva, máme ještě dost času.
Silvi, hezky si odpočiň na víkend, ať máš dost síly na porod, jo a manža po nocční, to budete jako sexovat hned po ránu? To mě neba. I k dyž se o to budu pokoušet taky, ale nevim, nevim, jak to dopadne. Fakt si připadám jak velryba a ještě jsme oba sežrali tu čočku, takže to bude prča.
Zatím čus bus, zítra snad všechny, anebo Beruška už bude maminka.
Není tady
Zuzi no přece tradiční páteční sauna,jak jsem psala minule! 
Taky jsem zvědavá kdy budeme mít v domečku další miminko, vypadá to že už brzo 
Upravil(a) Yvetta (27. 2. 2009 19:53)
Není tady
Já jsem dneska moc nedočítala tak ani nevím, jenom jsem to tak zběžně prolítla!
Doufám že má na někoho telefon aby mohla dát vědět kdyby náhodou něco!
Není tady
Yvetko určitě má číslo!Dokonce jsem se koukla do telefonu a já na ni mám taky telefon!Tak se snad když tak ozve!
Já jsem nějaká utahaná.Asi to brzo zabalím.A ještě mám v plánu masírovat hráz.
Není tady
tak já se jenom hlásím, že žádná změna... návštěva odešla v půl 8, a bylo to fajn...
Marti, já už se nebojím mluvit, ale občas mi vypadne slovíčko... ale co, tak se to řekne jinak, no
ale je pravda, že co jsem doma, tak taky nemluvím - není příležitost moc a s manžou mluvit německy nám přijde o ničem
, takže snad všechno nezapomenu přes mateřskou... 
jdu hodit spršku a odpočívat... tak dobrou 
Upravil(a) Berka (27. 2. 2009 20:28)
Není tady
Holky, tak Verešová už ukázala prcka (krásný miminko!!) a to má tři dny - ale jí to sluší, jako kdyby ani nerodila!!! no, bledá závist a smekám teda.... 
Není tady
Prcek Verešové je kouzelný a to, jak vypadá ona, to mi taky přijde, jako kouzlo 
Pěkný večer a Berce klidnou noc
Není tady