|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Tak jsme konečně poo, čekala jsem až přijde Míša z prohlídky, tak měří 126 a váží 26 kilčo, tak asi akorát a všechno má v pořádku
, teďka dlabe poo pohár s ovocem a manžovi tuhne v lednici dortík do práce, když má narozky
, sice neříkám, že je vzhledově dokonalý ale snad ujde a pachťala jsem se s ním sama. Pátín teďka usnul u televizky, tak mám chviličku klid a tady nikdo 
Teri, my máme taky 3+1, tak jsme mysleli, že by prckové měli svůj pokoj a Míšovi by stačil udělaný z naší ložnice a spací koutek bychom si udělali v obýváku, ale nechce být v pokoji sám, tak zatím budou spolu a pak uvidíme, stejně máme výhledově v plánu do tří let baráček, tak uvidíme všechno. Jinak taky mají kluci palandy, Pátín tam spí od dvou let a pak hned za nima bude postýlka 
Není tady
Silvi...musíš dělat chutě co?
Tak to je dobře,že je Míša zdravý jako řípa!
Týýý jo,vy chcete stavit?To jste borci se 3 dětma ještě stavit.My jsme říkali,že tohle stěhování do 3+1 bude naše poslední.Maximálně někdy v budoucnu by se dalo uvažovat o půdní nádstavbě,protože přímo nad náma je půda,kam se chodí věšet prádlo.
Není tady
čauky holky,
Zuzi - krásná postýlka!
já to svoji už mám taky nachystanou a je zakrytá velkým prostěradlem, aby se na ni neprášilo.. a zrovnatak koš 
Jinak děkuju moc za všechnu vaši podporu!!
ale ono, co jsem tak četla, tak to může být i pár dní do porodu ještě...
stejně ale bojim bojim...
Byli jsme nakoupit - aby mi to kdyžtak manžel neumřel hlady - ale tak oni se i rodičové postarají.
Ještě čekáme za chvíli návštěvu.... tak snad nebude dlouhá, ať to vydržim...
zatím pa
Není tady
Ahojky Beru,když tak návštěvě nenápadně naznač,že už by aj mohli jít!
Já čekám tak do hodinky mamču na kafe.Protože hhned po ránu volala,jak mi je,že nemohla v noci spát a měla nějaký divný pocit.Opravdu intuice funguje dokonale.
Není tady
Beru, to je ono, může to být dnes zrovna tak jako za dva týdny, to je věc kterou ti nikdo neřekne a neboj, nemysli na to, ono to dopadne
. Užij si v klidu návštěvu, nenervi se a koukej se přihlásit do večerního tlachacího klubu osamělých matek 
Není tady
Hele Silvi z toho porodu se stejně nevykroutíš!
Beru taky tu postýlku pak přetáhnnu prostěradlem,ale chci ji dnes ukázat mámě a taky to bude překvapení pro manžela,až přijde z práce.
Není tady
Tý jo, tak Beru bude šmoulovat, to já mám v plánu zítra
, až bude manža po noční, jinak bych si musela sehnat šmoulování leda tak jinde
a to by neprošlo, tak nic.
Jj tak na Marťu to vidím, a kde je Renča?
Není tady
holky díky,
no, já bych ani nepředbíhala... ale tak prcek si sám řekne, že jo 
JO, manžel je doma, ale večer tak leda sedne taky ke svému noťasu, tak se určo připojím 
Není tady
Zuzi - tak to bude mít mamča i manžel hezké překvápko!
to se jim bude líbit!! 
My dnes - po té noci - odstěhovali už postýlku do ložnice na své místo 
Sylvi - já bych i jo, ale večer jsme oba tak mrtví, že už jen při myšlence, že mám vykonat nějakej pohyb je mi zle 
Není tady
Beru, tak to jedině, koukej se taky večer připojit, maximálně se ze záchvatu smíchu rozrodíme
, to by byla sranda.
Zuzi, ze začátku se doporučuje dávat spát na bok, kdyby prcek ublinkával, tak aby to vycházelo, jinak se mi na spaní v tich prvních týdnech suprově osvědčila rychlozavinovačka, oni některá mimča mají tendenci se budit samovolnými pohyby, tak proto a to zabalení jim prý dodává pocit jistoty, u nás to tak fungovalo 
Není tady
návštěva snad dlouhá nebude, je to bývalý kolega z práce - Němec, je tu na tři dny, tak dnes je jediný den, kdy se nám to hodilo oběma.. tak si ještě před porodem aspoň pošprechtím 
a aspoň jsem měla důvod koupit zákusky- tak si dáme do nosu - kila už dolů stejně nepudou 
Není tady
Jo Silvi děkuji moc!Potřebovala jsem se ujistit!
Přesně Beru,já bych taky i jo a manža ten vyloženě jo,ale poslední dobou jsem vždycky večer jak zbitý pes a přes den nějak není čas či co!
Není tady
Sylvi - jo jo, to by bylo fajn se rozrodit! ale já bych fakt brala radši až tu neděli, to už bude březen... 
jojo, taky budu dávat mimi určo do nějaké zavinky, že prý jim to dělá dobře... z takových ublinkávání mám teda taky děs, ale třeba nebude blinkací...
a jinak jsem ráda, že máme i ten monitor.. kdyby něco...
Není tady