|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Zuzi, postýlka je krásná, už se nemůžeš dočkat, až v ní bude ležet váš drobeček, viď.
Není tady
Zuzi, pěkná postýlka
, já jí ještě nemám povlečenou, oni ty dva prevíti by mi to zvalchovali
. Tak holky, já spíš teď až žasnu, jak jsem pořád v klídečku, jako kdyby se mi porod ani netýkal, jestli tím, že je to potřetí, fakt nevím. Ale souhlas, počkám si na vaše porody a pak půjdu tepřive udělat "prd" 
Marti, tak to manža chtěl jít vždy sám k porodu, já to nechávala na něm, akorát jsem říkala, že u císaře bych ho nechtěla, jinak se rozhodoval sám a půjde i naposledy. Zatím byl teda u všech, ale někdo holt tohle nemusí, upřímně já být chlap tak nejdu, protože vidím kapku krve a dělá se mi špatně 
Jéé Zuzi, akorát jsi mi rozesmála tím kartáčkem na mimí, kluci byli oba dva plešatý, tak jsme si je představila 
Pavli, já jsem taky oteklá neskutečně, ruce i nohy, nevejdu se do ničeho krom tenisek, takže síla. 
Není tady
Luci, Sylvi, když vás tu ještě mám...:-) Vy jste si vždycky přály tři děti? Kolik byste si přály vy ostatní? Zuzi, my ze začátku taky kupovali hodně vše neutrální barvy, ale čím byl Vojtík starší, byla to samá modrá a zelená, tak máme co obměňovat:-)
Není tady
Zuzi, my co jsme prozatím kupovali, tak taky neutrální barvy, protože vlastně do teď nemáme 100 % jisté, že to bude holčička
Tery, já to teda zezačátku vůbec nevěděla...nejdřív jsem chtěla jen jedno, postupem času druhé...a cca asi 1,5 roku zpátky mě přepadla touha mít ještě jedno dítko....takže jsem k tomu dospěla tak nějak postupně 
Není tady
Sylvi, tak to už asi do čtvrtýho nepůjdete, viď:-) však je dobře, že budou kluci tři, jedno je málo:-) Kluci budou mít pokojíček dohromady?
Není tady
Teri, tak do čtvrtýho by mě fakt už nikdo neukecal
, myslím, že ty tři dají v pubertě zabrat bohatě. Míša tak nějak už začíná, Patrik má zase období dokazování si a období, kdy je všechno moje, takže úžasný. Jinak kluci budou mít pokojíček spolu, stejně za sebou pořád chodí jak husa na provázku
, ptali jsme se Míši, jestli nechce svůj pokojíček, ale nechtěl, že tam nechce být sám. 
Není tady
My máme postýlku po nás u našich. Vojtík tam teda ještě nespal, ale když byl menší, dávali jsme ho tam třeba na chvíli. Teď čekáme druhý a můj brácha první, termín mají den před námi:-) Já jsem vždycky chtěla děti dvě nebo tři, ale máme byt 3 1 a už takhle jsou v pokojíčku palandy, tak uvidíme, třeba půjdeme do baráčku
Moje mamka se ptala už minule, jestli budeme mít třetí... Tak jsem ji řekla, že se ještě ani nenarodila Kačka, takže to teď opravdu neřešíme:-)
Upravil(a) Tereza82 (27. 2. 2009 12:16)
Není tady
Já bych chtěla určitě dvě. Možná i tři ale nevím vůbec co mě čeká
Manžel to má podobně, říká, že na podruhé si dáme dvojčata 
Zuzi pěkné. Já nevím, ale postýlku smontovat a připravit asi nechám na chlapovi až budu v porodnici. Pochopitelně pěřinky, mantinel, kapsář a podobně už budu mít vypraný a připravený, ale to načinčání si nechám až budem doma. Však mám ještě časůůůůůů )
Není tady
Pavli, tak koukám na Tvé bříško a nějak tam těch 15kg nemůžu najít... Bříško máš krásný.
Není tady
Tak holky jsem po obědě.Manža zlatíčko mi oběd poslal z práce.
Taťka postýlku obrousil a 2 krát přestříkal.Myslím,že je hezká a je zbytečné kupovat novou.
Pavli já si taky říkala,že to ještě nebudu povlékat.Ale po té dnešní noci jsem si to nějak rozmyslela.
Není tady
Sylvi, kluci jsou krásní a dle fotek moc prima, se Ti vůbec nedivím, že jste chtěli ještě jedno miminko. Bříško máš parádní, ale dlouho ho už asi mít nebudeš...:-)
Není tady
Teri to je taky starší fotka, slibuji nafotím znovu a dám aktuální. Je fakt, že okolí říká, že to mám akorát ve předu
před tím jsem byla velká žížala, tak mi nějaký to kilčo navíc ani snad nebude vadit.
Jdu koukat na lyže, zatím.
Není tady
Teri, díky za pochvalu, akorát doufám, že třetí prcek bude vzhledově odlišný, už takhle mi pijou krev poznámky o kopírce 
Tak už mi tuhne želé na dortík a bude hotovo, Míša šel s babi na preventivní prohlídku a k obědu budou hranolky v troubě a masíko na plátky 
Teri, nevím, to břicho vidím ještě týden. Joo a hádejte kolik lidí se mi ptalo cestou do krámu, kdy to bude 
Není tady