29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobré ránko!
Silvi ty jsi to fakt předpovídala,že budeš přenášet!A pak,že většinou si dávají na čas holčičky!
Marti,vidím,že se taky musíš chodit rozčilovat na schůze ty.Ach ti chlapi!Ale hlavně,že to včera proběhlo v pohodě!
Tery,ty se máš,že budeš mít už dnes myčku!Když už budeš mít 2.mimi,tak ti to hodně ulehčí práci!
Beru,tak to už snad bude rychlovka!
Holky já měla v noci asi poslíky-probudila mě bolest břicha a tak jsem se to snažila prodýchávat a vždycky na chvíli klid a pak zase nanovo.Tak jsem se trápila asi 2 hodiny,až jsem usnula.Ale ještě teď se cítím nějak divně.
Manžel má samozřejmě celý víkend směnu a docela drsnou,protože tam mají strašně moc oslav.Do toho je fakt hodně nachlazený a pro změnu ho bolí obě dvě uši.
Tak jsem mu říkala,že ať se nenervuje nademnou,že v nejhorším jsou oba dva švagrové doma,tak bych volala jim.
Doufám,že to byly fakt jen poslíci,docela mě to vylekalo!
Luci vy se máte,že u vás svítí Oskárek!Pošli taky kousek k nám.
Není tady
holky - já nevím, nic mi není, ale mám manžela doma, tak to probíráme, že už to fakt je otázka dnů... neskutečný!!!
a i trošku bojíme...
Není tady
Zuzi...posílám sluníčko...akorát nevím jestli dorazí ...ale tady taky ještě ráno sněžilo a už je oskárek....a ještě chvilku vydrž, snad to byly jen poslíky:hjarta:
Rendi...já myslím vyšetření v porodce...i když moje dr. mě taky vždy vyšetřila vnitřně...ale utz mi dělala naposled ve 31. tt...pak jsem ho měla až v porodnici na odhad váhy
Není tady
Beru,tak hlavně,že máš manžílka doma!
Neboj to zvládnete!
U nás je protivně.Valí déšť se sněhem a po sluníčku ani památky.
Pomalinku půjdu žehlit,ale cítím se fakt nějak prapodivně-ach jo.
Není tady
Ahoj
Beru to bude brzy držím
Tak jsem včera říkala manželvi, že "na konci" budeme sexovat, že to pomáhá k porodu (já vím jak komu) a on na mě koukal vyděšeně, že to vůbec nevěděl, že si právě myslel, že nakonci se nesmí nic A mě hodně překvapilo, že o této "metodě" neví
jsem se pobavila.
Není tady
Dobre rano Jarnatka
Beru vypada to ,ze se schiluje ke dni D ,mooc ti drzim pesticky
Není tady
Tak se jdu dovalit do krámku, nakoupit věci na ten dortík a pustím se do klohnění
Zuzi, já mám zkušenost i z okolí, že většinou se přenáší kluci, dívej, já jsem pravidlo , no to vyšetření taky mohli udělat, takhle holt ho uděláme s manžou
, i když ty pohyby už jsou komický
a krom toho to nějak nefunguje, ale co
Rendí, jak zdržuje? Já vyčkávám
Není tady
Syli u mě v okolí jsou taky brzdy kluci většinou holčičky jdou o 14 dní dřív
A ráno jsem hupla na váhu a mám 15kg nahoře asi bych měla přestat žráttt, ale jde to vůbec
Upravil(a) Pavka (27. 2. 2009 10:22)
Není tady
Beru, neboj, to zvládnete. A malý strach je zdravý a myslím, že probíhá snad u všech, kor pár dní nebo hodin:-) před porodem. Tipuju Tě na dnešek nebo zítřek:vissla: Nejspíš ale pojedete v noci:-) Veru, Tvá představa je krásná a plně Ti ji schvaluju:-)
Není tady
Pavli, buď v klídku, nejde to přestat žrát:-)
Není tady
Ahojky , teda Veranko tvoje představa je fakt nádherná, kéž by to tak bylo
Ráno mně ten můj chlap docela pobavil, taky si myslel že jako porod je jen ta část na porodním sále a do půl hodiny máš miminko venku - koukal na mně jak zjara když jsem mu řekla že to může trvat třeba 10 hodin. A víte co mi na to řekl? "Tak teď už vůbec nechápu ženský že do toho jdou dobrovolně!" Já to říkám pořád že kdyby to bylo na chlapech tak vymřeme
No Beru a tobě držím palečky, už to fakt vypadá na spadnutí
Není tady
Pavli při tvé postavě nemůže být 15kg ani vidět
Není tady
Já vím. No dvacet snad mít nebudu
Kotr taky máš doma poklad já nevim, proč mají chlapi tak zkreslené informace o porodu a věcí kolem
chápu, že se jich to +- netýká tak se tomu nevěnují, ale alespoň trochu by mít představu mohli, ne?
Není tady
Ahoj ,
Beruško, tak ty nás předběhneš, taky si myslím,že v noci nebo zítra pofrčíš do porodnice, ani nevím, jestli ti závidím, já aspoň vím do čeho jdu, ale lepší je to nevědět. Silvinka prostě rodit nebude, hezky vyčkává až se to rozjede ostatním. Potvůrka. Já nemám žádný bolesti, ani MS, prostě naprosto nic, jen mě otekly prsty na ruce, takže jsem naprosto nepoužitelná, ani tu prd... si neutřu.
Very, ty jsi mě pobavila, počkej, taky se ti pak budeme smát a rejpat až to bude na spadnutí.
Kotr, oni ti chlapi si fakt myslej, že nás tam dovezou , daj si cígo a už to bude, u mě to s Nikčou trvalo 48 hodin a nic, takže tomuhle se chci nyní vyhnout, ale co já vím, jak to bude? Jak to vidím já, tak se tady budu trápit jako Silvinka, protože u mě se naprosto nic neděje, ani přírodně nic nepomáhá ,a to se kurňa snažíme.
Holky, kilča neřešte, prostě každá jsme jiná, a máme jinou konstituci, takže někdo přibere 30kg a někdo 2kg, hlavně ,že jsou prckové zdraví.
HOlky asi vyrazím na nákup, NIkča je doma, tak mi vleze do auta a otevře, teda já vlastně ani nevím, jeslti se ještě vejdu za volant, no uvidíme.
Není tady
Šmankote, teď jsem se koukala na svůj metřík a už je to za 14 dní, no začínám mít blbej pocit, když to vidím.
Není tady
Jen taková perlička - moje tchýně přibrala v těhu 32kg!
Není tady
Holky kila neřeště, s mimískama a kočárkováním půjdou dolů
Manži se nedávno sestřenka ptala, jaké to pro něho bylo být u porodu....a on řekl, že zvláštní...prý adrenalin
Není tady
Jo, adrenalin to bude asi pro mě, a přítel ten to nezvládne, včera když dorazil s pivča tak mi vykládal, jak se bavili mezi sebou o porodech. Co si asi mohli vyprávět, že jo. Takže usoudil, že tam opravdu, ale opravdu nepůjde. Nevim, co mu ti blbouni zase nakecali, ale až dorazí dneska, tak se ho musím zeptat. I když jeho nej kámoš mu říkal, aby to zkusil, že to byl prej jeho největší zážitek v životě a nikdy na to nezapomene, co pro něj jeho milovaná podstoupila, tak nevím.
Není tady